Gitte Duus - Parterapeut, Psykoterapeut, Supervisor

Gitte Duus

Parterapeut, Psykoterapeut, Supervisor

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Parterapi og individuel terapi tilbydes af erfaren parterapeut, psykoterapeut MPF, Ph.d. i psykologi og læring. Gitte Duus - Parterapeut, Psykoterapeut, Supervisor

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Parterapi og individuel terapi tilbydes af erfaren parterapeut, psykoterapeut MPF, Ph.d. i psykologi og læring.

 

Parterapi

I parterapi kan I arbejde med de problemstillinger, der har svækket jeres forhold. Det kan være:

  • Fastlåshed og frustration
  • Kommunikationsproblemer
  • Svigt og utroskab
  • Jalousi
  • Dine børn og mine børn – udfordringer i forbindelse med at være en sammenbragt familie

I parforholdet har vi brug for at opleve, at den anden er der for os, både I hverdagen og i vanskelige tider.

Vores måder at kommunikere og ”kontakte” hinanden på er dog ikke altid lige hensigtsmæssige, idet de kan være med til at skubbe partneren længere væk, fordi man også samtidig beskytter sig selv.

Når man forsøger at række ud, føler man sig måske misforstået, og I det lange løb kan man komme til at give op og miste håbet og troen på, at ens parforhold kan være det forhold, man længes efter.

Denne måde at spille sammen på, som ikke føles særlig konstruktiv, er ofte vanskelig selv at stoppe. I terapien lærer I at lytte til hinanden og anerkende den andens oplevelsesverden - også når den er forskellig fra ens egen. Der skabes kontakt til de bløde følelser og længsler, som ofte ligger bag f.eks. irritation og kritik. Målet er at lære at række ud efter hinanden på konstruktive måder.

 

Individuel terapi

Det er ofte i vores relationer, at vi får øje på det, der ikke fungerer for os - på de mønstre og overbevisninger, som hindrer os i at leve i overensstemmelse med os selv – og dermed også med andre.

Symptomerne kan blandt andet vise sig som:

  • Angst
  • Depression
  • Fastlåshed
  • Lavt selvværd
  • Relations- og kommunikationsproblemer

Én af de bagvedliggende årsager til, at man ikke har det godt, kan være at man lever under pres, eller hvis man gennem sin opvækst har oplevet afvisninger, tab eller umødte behov, man ikke var i stand til at håndtere eller ændre på dengang.

I individuel terapi arbejder du med at mærke dig selv og din krops impulser, idet kroppen gemmer på de følelser, der engang var forårsaget af uudholdelige oplevelser. Gennem kropssansninger mærker man også de ressourcer, man har - og dermed skabes plads til nyt liv.

 

Terapi og metode

I parterapi anvender jeg EFT (Emotional Focused couple Therapy), der har som grundforståelse, at vi mennesker har brug for hinanden på et følelsesmæssigt plan.

Desuden er jeg inspireret af andre retninger, fx kognitiv terapi og IMAGO-relationsterapi, som bl.a. kombinerer kropsterapi med tilknytningsteorier og nyere hjerneforskning.

Krop/gestaltterapi er grundstenen i min individuelle tilgang og er en terapiretning, der kombinerer gestaltpsykologi/terapi, humanistisk/eksistentiel psykologi samt objektrelationsteori

 

Om mig

Jeg er født i 1959, er opvokset i Nordjylland, hvor jeg indtil januar 2015 har været bosat og arbejdet som både par- og psykoterapeut og lektor på Aalborg Universitet. Jeg har været selvstændig psykoterapeut og supervisor siden 1996 og er nu startet op med praksis i både Svendborg og København.

Jeg ser frem til at høre fra dig

 

 

Du kan allerede nu forespørge på tider i kalenderen –  men du er også meget velkommen til at ringe for at høre om, hvordan jeg kan hjælpe dig og lave nærmere tidsbestilling derefter.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere