Gitte Brygmann - Psykoterapeut MPF

Gitte Brygmann

Psykoterapeut MPF

Skanderborg, Videosamtale

Personligt fremmøde

Reduceret pris til førtidspensionister, borgere på Kontanthjælp, samt unge på SU 500 kr. Aftal tid

Parterapi. 1.000 kr. Aftal tid

Individuel samtale - rabat ved lægehenvisning 500 kr. Aftal tid

Individuel samtale 650 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 15 69

Videosamtaler

Individuel samtale (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 15 69

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Du har allerede alt materialet til "Det gode liv" i dig. Jeg vil hjælpe dig ved, sammen med dig, at finde dine indre ressourcer frem. Så du bliver tilfreds. Gitte Brygmann - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Du er måske lige nu i en situation, hvor du har svært ved at tage kontakt eller tænker om der er nogen der overhovedet kan hjælpe dig. Du møder stærk modstand og dagene kan være svære at komme igennem. Hvis du tør række ud - vil jeg gøre mit yderste for at hjælpe DIG.


I min optik er livet en kontinuerlig og uforudsigelig udviklingsproces. Livet er skønt og ofte fantastisk, men det rummer også smerte, sorg, angst og tab.

Fælles for os alle er, at vi ikke har mulighed for at bestemme, hvad livet byder os - men vi har muligheder for selv at bestemme om,  og hvordan vi vil forsøge at takle de udfordringer, vi kommer til at stå overfor.

Måden vi arbejder sammen på er, via samtaleterapi. Her jeg hjælper dig med at udvikle dine allerede eksisterende kompetencer, så du kan bruge disse optimalt. Målet er at gøre dig mere robust, så du når du møder livets eksistentielle vilkår, har en større støtte i dig selv.


Dine problemstillinger kunne være: 

Angst - Trusler - Tab - Sorg - Stress -Traumer - Kriser - Belastninger.

Det kunne også være:

Længsler - Håb - Drømme, som du ønsker at få indfriet.


I terapien vil ord som respekt, fortrolighed, ansvarlighed, professionalisme og ikke mindst etik være nøgleord for mig som terapeut


Om mig

Jeg er uddannet Dynamisk relationsorienteret psykoterapeut. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeut Forening.

I mit eget liv har jeg selv haft udfordringer, og ved at vejen til "Det gode liv" undertiden er kringlet og kompleks.


Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid til en samtale.

Jeg tilbyder en gratis uforpligtende forsamtale på 20 minutter. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere