Gitte Brygmann - Psykoterapeut MPF

Gitte Brygmann

Psykoterapeut MPF

Skanderborg, Videosamtale , GoMentor 24/7

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

Individuel samtale 750 kr. Aftal tid

Individuel samtale med rabat lægehenvisning 650 kr. Aftal tid

Individuel samtale med rabat 650 kr. Aftal tid

Reduceret pris til førtidspensionister, borgere på Kontanthjælp, samt unge på SU

Parterapi. 1.300 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

89 88 15 69

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

89 88 15 69

Videosamtaler

Individuel samtale (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

89 88 15 69

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Du har allerede alt materialet til "Det gode liv" i dig. Jeg vil hjælpe dig ved, sammen med dig, at finde dine indre ressourcer frem. Så du bliver tilfreds. Gitte Brygmann - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Du er måske lige nu i en situation, hvor du har svært ved at tage kontakt eller tænker om der er nogen der overhovedet kan hjælpe dig. Du møder stærk modstand og dagene kan være svære at komme igennem. Hvis du tør række ud - vil jeg gøre mit yderste for at hjælpe DIG.


I min optik er livet en kontinuerlig og uforudsigelig udviklingsproces. Livet er skønt og ofte fantastisk, men det rummer også smerte, sorg, angst og tab.

Fælles for os alle er, at vi ikke har mulighed for at bestemme, hvad livet byder os - men vi har muligheder for selv at bestemme om,  og hvordan vi vil forsøge at takle de udfordringer, vi kommer til at stå overfor.

Måden vi arbejder sammen på er, via samtaleterapi. Her jeg hjælper dig med at udvikle dine allerede eksisterende kompetencer, så du kan bruge disse optimalt. Målet er at gøre dig mere robust, så du når du møder livets eksistentielle vilkår, har en større støtte i dig selv.


Dine problemstillinger kunne være: 

Angst - Trusler - Tab - Sorg - Stress -Traumer - Kriser - Belastninger.

Det kunne også være:

Længsler - Håb - Drømme, som du ønsker at få indfriet.


I terapien vil ord som respekt, fortrolighed, ansvarlighed, professionalisme og ikke mindst etik være nøgleord for mig som terapeut


Om mig

Jeg er uddannet Dynamisk relationsorienteret psykoterapeut. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeut Forening.

I mit eget liv har jeg selv haft udfordringer, og ved at vejen til "Det gode liv" undertiden er kringlet og kompleks.


Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid til en samtale.

Jeg tilbyder en gratis uforpligtende forsamtale på 20 minutter. 

Klientudtalelser

Kvinde 50 år. - "Da jeg kom i terapi hos Gitte, havde jeg lige overlevet et voldsomt kræftforløb med efterfølgende skilsmisse...så jeg var noget ramt. Gitte startede forsigtigt op og nåede stille og roligt omkring de ting som fyldte i mit liv. Det var i virkeligheden mig selv der blev stærkere og stærkere...men det var Gittes kompetence der løftede mig op til at gå ud og leve et liv med masser af glæde og selvtillid. Ovenikøbet har jeg efter 2 år fundet en sød kæreste og har fundet ro og lykke i mit liv...Jeg kan på det varmeste anbefale Gitte...♥️♥️♥️"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere