Frederik Storm - Coach, Mentor, Mentaltræner

Frederik Storm

Coach, Mentor, Mentaltræner

Aalborg

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

Coaching 500 kr. Aftal tid

1 til 1 coachende samtaleterapi med fokus på dig og dine behov samt ønsker. 

Coaching - klippekort 2.000 kr. Aftal tid

1-1 coachende samtaleterapi, med fokus på dig og dine behov.

5 sessioner med mulighed for at komme i dybden med både samtaler og resultat. 

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

1-1 coachende samtaleterapi med fokus på dig og dine behov. Frederik Storm - Coach, Mentor, Mentaltræner

Beskrivelse


Når der opstår ubalance i livet, hvad enten det er fysisk eller mentalt, så er det vigtigt at reagere på det. 


___________________________________________________________________________________


Jeg kan hjælpe dig med:


 • Selvtillid

 • Selvværd

 • Angst og uro

 • Personlig udvikling & Livskvalitet

 • Ændring af livsstil (Dårlige  vaner, holdning, mental og fysisk sundhed) 

 • Sociale problemstillinger 

 • Bekymring og usikkerhed

 • Overvindelse af personlige udfordringer 

 • Ændring af negative tankemønstre

 • Troen på dig selv og din fremtid

 • TeenageproblemerLidt om mig

 • Jeg er uddannet NLP coach i 2014. Jeg har siden dengang arbejdet som coach både med egen praksis og via coaching tilbud, som er tilknyttet kommunale jobcentre. Jeg har via mit eksterne arbejde coachet borgere med forskellige problemstillinger og hjulpet dem på ret køl igen i forhold til deres private situation og arbejdsmarkedet.

 • I mit private arbejde med coaching har jeg coachet unge og voksne med meget forskellige problemstillinger. Jeg arbejder ud fra at ingen mennesker er ens, og derfor skal et forløb sammensættes præcist ud fra den konkrete situation. Jeg sammensætter et forløb i fællesskab med dig, ud fra dine individuelle behov som vi sætter ord på i en uforpligtende for samtale.

 • I 10 år har jeg arbejdet i militæret. Både med udsendelser og senere oversergent i en deling. Som oversergent uddanner og udvikler du soldater. Min erfaring i militæret har lært mig om mennesker og hvordan man håndtere situationer som virker umulige. Jeg forstår mig på personlig udvikling og negative tankemønstre - samt hvordan man overkommer det, der holder en tilbage. Ligeledes ved jeg at mennesket skal have den rette plads og refleksion for at udvikle sig og nå sine personlige mål.

 •  Jeg har de sidste år beskæftiget med med socialpædagogik på bo tilbud for utilpassede unge. Jeg forstår mig derfor på svære problemstillinger og generelt unge mennesker. Jeg møder mennesket hvor det er - uden fordomme - og arbejder med de rette værktøjer ud fra situationen.


Hvad er næste skridt for dig?


Jeg giver altid en gratis forsamtale/coaching session, så du kan få en oplevelse af det.


Brug kontakt formularen under "kontakt mig" og skriv dit nummer eller en besked. Jeg vil hurtigst muligt besvare eller ringe dig op, og vi kan finde et tidspunkt for vores indledende samtale.Klientudtalelser

Karina (mor til Noah) - "Jeg har Noah på ny 11 år som er diagnosticeret med ADHD og angst. Noah har svært ved at koncentrere sig i skolen og angstanfald over ting som bilkørsel mm. Frederik har snakket med Noah i et forløb på nu tre måneder, og resultatet er meget tydeligt. Noah er en helt ny dreng med overskud og positivitet i hverdagen. Frederik har ligeledes rådet os til at skifte skole, hvilket vi gjorde, og nu har Noah et rigtig godt forhold til skolen med både lærer og venner. Vi har været meget glade for Frederik som stadig følger op med Noah når behovet opstår "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere