Frederik Storm - Coach, Mentor, Mentaltræner

Frederik Storm

Coach, Mentor, Mentaltræner

Aalborg

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Coaching 500 kr. Aftal tid

1 til 1 coachende samtaleterapi med fokus på dig og dine behov samt ønsker. 

Coaching - klippekort 2.000 kr. Aftal tid

1-1 coachende samtaleterapi, med fokus på dig og dine behov.

5 sessioner med mulighed for at komme i dybden med både samtaler og resultat. 

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Fokuseret coaching som giver brugbare værktøjer og metoder til at komme videre i livet. Frederik Storm - Coach, Mentor, Mentaltræner

Beskrivelse


Når der opstår ubalance i livet, hvad enten det er fysisk eller mentalt, så er det vigtigt at reagere på det. 


Jeg tilbyder klassisk coaching som giver brugbare værktøjer og metoder til at komme videre i livet. 


___________________________________________________________________________________


Jeg kan hjælpe dig med:


 • Selvtillid

 • Selvværd

 • Personlige projekter

 • Personlig udvikling 

 • Ændring af livsstil (Dårlige  vaner, holdning, mental og fysisk sundhed) 

 • Sociale problemstillinger 

 • Bekymring og usikkerhed

 • Overvindelse af personlige udfordringer 

 • Ændring af negative tankemønstre

 • Troen på dig selv og din fremtid


Hvad er næste skridt for dig?


Jeg giver altid en gratis forsamtale/coaching session, så du kan få en oplevelse af det.


Brug kontakt formularen under "kontakt mig" og skriv dit nummer eller en besked. Jeg vil hurtigst muligt besvare eller ringe dig op, og vi kan finde et tidspunkt for vores indledende samtale.Klientudtalelser

Kresten - "Jeg startede ved Frederik fordi, at jeg på grund af nogle dårlige oplevelser, med svigt, har svært ved at få nye venner. Frederik er virkelig god at snakke med, og hjalp mig med at finde ud af, at jeg stadig har mindreværdskomplekser på trods af, at jeg er nået langt med egen lejlighed og godt job. Han er god til at ”grave” i problemet, så man når ind til kernen i problemet. Kresten 25 år, spastiker. "  Læs mere  Læs mindre

Karina (mor til Noah) - "Jeg har Noah på ny 11 år som er diagnosticeret med ADHD og angst. Noah har svært ved at koncentrere sig i skolen og angstanfald over ting som bilkørsel mm. Frederik har snakket med Noah i et forløb på nu tre måneder, og resultatet er meget tydeligt. Noah er en helt ny dreng med overskud og positivitet i hverdagen. Frederik har ligeledes rådet os til at skifte skole, hvilket vi gjorde, og nu har Noah et rigtig godt forhold til skolen med både lærer og venner. Vi har været meget glade for Frederik som stadig følger op med Noah når behovet opstår "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere