Franziska Luxhøj - Coach

Franziska Luxhøj

Coach

3 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Mit navn er Franziska Luxhøj og jeg støtter dig i at manifestere en karrierevej du brænder for. Franziska Luxhøj - Coach

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere online - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Mit navn er Franziska Luxhøj og jeg støtter ambitiøse mennesker i at manifestere en karrierevej de brænder for ved at skabe en vision, øge selvindsigten samt styrke selvtilliden og modet til at gå efter det.

 

Hvad får du?

I min rolle som coach og facilitator, skaber jeg et sikkert og modigt miljø til mine klienter til at vokse og udvikle sig. Et rum, hvor du føler tillid til at være åben og sårbar. Et rum, hvor du føler dig inspireret til at drømme stort og sætte udfordrende mål. Et rum til at se mulighederne og tage handling mod den ønskede karriere og liv.

Gennem intensive 1:1 sessioner, fordyber vi din indsigt og forfremmer handling. Dette resulterer i at du flytter din karrieredrøm imod din drømmekarriere. Alt foregår 100% skræddersyet til dine behov, dine ønsker og dit tempo. Hvis du vil flytte og udvikle dig hurtigt, er der mulighed for det. Ønsker du at dvæle lidt længere ved de enkelte emner og komme virkelig i dybden, er også det muligt. Din ønskede fremgang sætter tempoet.

 

Min rejse med coaching

Mere end én gang har jeg hørt, at mit liv og erhvervserfaring ikke nemt afslører sin logik. Den ene røde tråd for mig er klart “mennesker”. Forstå, støtte, lede, hjælpe, vejlede, ... mennesker.

Emner relateret til adfærd, psykologi, relationel ledelse, personlig udvikling, har altid haft min største interesse.

Min brede erfaring og viden giver mig en stærk værktøjskasse til at skabe transformativ forandring sammen med mine klienter. Som uddannet Co-active Coach, er dette den overordnede tilgang jeg bruger. Suppleret med værktøjer og rammer fra Forandringsledelse, Relationel Ledelse, Positiv Psykologi og Karriereudvikling.

 

Hvad venter du på?

Vil du gerne vide, hvordan min coaching kan gøre en forskel for dig? Så glæder jeg mig rigtig meget til at høre fra dig.

 

Kærlige hilsner,

Franziska

Klientudtalelser

Mada Plesner, Terapeut - "”Franziska har en fantastisk evne til at være fuldt til stede med sin klient og møde den præcis, hvor den er. Hun er nysgerrig og viser absolut ingen fordømmelse. Det er inspirerende!""  Læs mere  Læs mindre

Jyoti Sharma, selvstændig coach - "”Med sin entusiastiske og optimistiske energi og samtidig rolig måde at være på, skaber Franziska et vidunderligt inspirerende miljø for læring og vækst.”"  Læs mere  Læs mindre

Alireza Zamanzad Ghavidel, Network Analyst hos Mærsk Line - ""Efter at have været i Danmark i et par måneder, var jeg desperat efter at finde et job. Ellers ville jeg være nødt til at forlade landet. Gennem Franziskas Performance Coaching, var jeg i stand til at se på interviewsituationen fra et andet vinkel. I stedet for at være alt for ydmyg, så jeg det mere som to-vejs udvalgsproces og overraskede interviewerne med nysgerrige, kritiske spørgsmål og var meget mere modig. Jeg fik drømmejobbet!""  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere