Frank Kristensen - Psykoterapeut

Frank Kristensen

Psykoterapeut

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Parterapi 2.000 kr. Aftal tid

Individuel samtale 650 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Siden 2001 har psykoterapeut Frank Kristensen hjulpet hundredvis af mennesker gennem krise Frank Kristensen - Psykoterapeut

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES GENNEM GOMENTOR.


Mit navn er Frank Kristensen – jeg er indehaver og stifter af Terapeutisk Hus i Thisted.

Hos Terapeutisk Hus tilbyder vi:

Individuel terapi
Parterapi
Gruppeterapi
Familieterapi


Supervision af:

Institutioner
Plejefamilier


Et typisk forløb:

Et forløb hos os starter typisk med et kort telefonisk møde. Her vil vi få en god snak om, hvilke problemer du står med. Herefter får du en tid og sammen lægger vi en plan for, hvordan vi griber problemerne an.

Hvor lang tid, forløbet skal vare og hvor mange sessioner, terapien vil strække sig over, er meget varierende. Nogle gange drejer det sig om en enkelt session, mens det andre gange strækker sig ud over måneder, alt afhængig af problemet eller opgavens omfang.

Få fornemmelse for dig selv

Gennem terapiforløbet vil du - ved at arbejde med dine følelser, tankemæssige mønstre og kropslige reaktioner - opnå et bedre kendskab til og forståelse af dig selv.

Terapien foregår ved samtaler, hvor du arbejder med at skærpe din bevidsthed og opmærksomhed. Det handler om at være til stede i dine sanser og følelser. Du får på den måde opøvet en større følsomhed over for de impulser, der kommer fra kroppen – Kroppen gør nemlig opmærksom på, hvad der er godt for dig og hvad der ikke er.

Således lærer du at bruge informationen fra kroppen som fremtidig basis for dine tanker, meninger og handlinger.

Jeg arbejder med samtaleterapi, psykoterapi, kognitiv terapi, Sandplay terapi. TFT terapi og hypnoterapi.

Du er meget velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål eller blot vil vide mere.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere