Eveliina Johansson - Coach, Terapeut

Eveliina Johansson

Coach, Terapeut

København S

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel Terapi 750 kr. Aftal tid

Ved køb af pakke med 5 Individuel samtaler er prisen pr. samtale 550 kr. 2.750 kr. Aftal tid

Individuel Terapi - studerende rabat 500 kr. Aftal tid

Individuel Terapi - ledige rabat 500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 17 93

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg tror på at alle kan få det godt og at alle fortjener at få det godt. Eveliina Johansson - Coach, Terapeut

Beskrivelse

Velkommen til

Jeg tror på at alle kan få det godt og at alle fortjener at få det godt.


Vi som mennesker er alle forskellige og har alle vores egen opfattelse og model af verden. Derfor er det vigtigt at finde frem til dine indre ressourcer, der kan rykke dig hen til det mål du ønsker.


Her bliver hvert individ behandlet med empati og respekt, samtidig med at du vil blive provokeret til at tage ansvar, så du selv er en del af processen om at nå dit mål.

 

Gennem vores liv har vi opbygget en masse ubevidste mønstre for hvordan vi tænker, føler og handler. Vores eget kort og model af verden så at sige.


Disse strategier kan være positive og med til at skabe det gode liv vi ønsker os, de kan desværre også det modsatte.Ofte ser jeg mennesker med en masse ønsker og drømme om at få det bedre, blive gladere og/eller opnå mere succes. Mennesker der desværre kører rundt i den samme onde cirkel, som ikke formår at bryde den.


Gennem terapien vil du blive opmærksom på de mønstre der holder dig fastlåst. Ved at blive opmærksom på disse, bliver det muligt at ændre dem og skabe nye sunde mønstre, så du kan træffe de valg der gør dig glad og bryde den onde cirkel.

 

Kontakt mig ganske uforpligtende - og hør hvordan jeg kan hjælpe dig.


Jeg har praksis i København S.
10-15 mins. gågang fra Christianshavn metro st. og Amagerbro metro st.
Gratis parkering.

 

Klientudtalelser

Thomas - "Efter at have været depressiv og stresset i en længere periode blev jeg anbefalet at få en tid hos Eveliina. Allerede efter første besøg blev jeg langt klogere på mig selv, samt hvilke nogle strategier der driver mig. Eveliina har en super evne til at være nærværende samt utrolig provokerende på samme tid. Jeg har fået vendt op og ned på mit liv og lært at tage mere ansvar og er i dag et meget gladere menneske. Jeg kan varmt anfalde alle at bestille et forløb hos Eveliina, og der er ingen tvivl om at jeg selv agter at bruge hende fremover."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere