Eva Marie Svendsgaard - Psykoterapeut

Eva Marie Svendsgaard

Psykoterapeut

Greve

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Terapi for studerende / arbejdsledige & pensionister - 60 min 300 kr. Aftal tid

For studerende / arbejdsledige & pensionister

Terapi forløb for studerende / arbejdsledige & pensionister - 5x60min 1.300 kr. Aftal tid

For studerende / arbejdsledige & pensionister

Terapi - 60 min 500 kr. Aftal tid

Terapi forløb - 5x60 min 2.200 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

89 88 20 57

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Billig Psykoterapi i Hundige Eva Marie Svendsgaard - Psykoterapeut

Beskrivelse

Velkommen til min profil!


En terapeutisk samtale er en følelsesmæssig og personlig helingsproces. Jeg har selv erfaret hvor stor forskel det kan gøre, at blive set og hørt af et andet menneske - jeg vil meget gerne være det andet menneske for lige netop dig.


Det er mit ønske, at alle skal have råd til at gå i terapi, hvis der er noget i livet der gør ondt, noget der fylder i hverdagen eller om det er som selvudvikling - det er derfor, mine timepriser billigere end normalpriser.


Individuelt terapi


I disse samtaler er det dig, der sætter dagsorden for hvad vi taler om - det kan være handlingsmønstre du har, som du er nysgerrig på - det kan være dine relationer, eller måske mangel på samme - det kan også være en sorg du bærer på, og ikke ved hvordan du skal håndterer - der er ingen grænser for hvad vi kan tale om sammen.


Individuel terapi er en optimal måde for dig, at undersøge dine problemer og udfordringer, og igennem terapien kan du finde nye måder, at være sammen med dig selv og andre, den individuelle terapi kan opmuntre dig til personlig udvikling, gennem din opmærksomhed på dig selv.


Al terapi vil foregå i mødet mellem dig og mig - og det er den relation, som vil kunne åbne op for dine endnu ikke kendte ressourcer - vi mennesker besidder mange flere ressourcer, end vi selv er klar over, og der kan det være en rigtig god hjælp, at have en anden til at være i med i processen, som kan se det hele udefra, og gøre dig opmærksom på dine ressourcer.Om mig


Jeg er uddannet gestaltpsykoterapeut på Københavns Gestalt Institut (KGI).

Jeg har tavshedspligt, så alt der tales om bliver imellem os.Afbud / udeblivelse


Afbud meldes senest 24 timer før aftalt tid. Hvis afbud senere eller udeblivelse betales fuld sessionspris.

Klientudtalelser

Alex - "Jeg var meget skeptisk da jeg valgte, at prøve terapi - vidste ikke om det ville kunne hjælpe mig, eller om det bare er noget pjat. Men jeg valgte at prøve det, og allerede første gang jeg mødte min terapeut Eva, der kunne jeg mærke, at dette nok kunne noget alligevel - det havde jeg ikke regnet med det ville."  Læs mere  Læs mindre

Andreas - "Jeg kan varmt anbefale terapi hos Eva - jeg har selv haft stor glæde af det"  Læs mere  Læs mindre

Sophie - "Jeg er kommet hos Eva nu i et stykke tid, og jeg vil blot nævne, at jeg virkelig føler jeg har fået noget rigtig vigtigt af den terapi, som jeg har modtaget hos Eva. Hun er meget professionel, og udviser stor empati for det jeg kommer med - men er altid imødekommende. Jeg vil klart anbefale terapi hos Eva - og så er hun ovenikøbet utrolig billig, det var det der var det afgørende for mig - jeg har længe haft intentioner om terapi, men det er altid faldet til jorden pga. økonomien - nu behøver jeg ikke blive stoppet af det, det er super dejligt. Tak for al din hjælp Eva"  Læs mere  Læs mindre

Berit - "Jeg har haft et par timer i terapi hos Eva, og kan varmt anbefale hende. Hun er empatisk, god til at lytte og god til at pejle sig ind på det, der kan være lidt svært at tale om. Så det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har benyttet mig af hendes overblik og terapeutiske evner. Jeg fortsætter hos hende."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere