Eva Marie Svendsgaard - Gestaltterapeut, Psykoterapeutstuderende

Eva Marie Svendsgaard

Gestaltterapeut, Psykoterapeutstuderende

Greve

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Terapi for studerende / arbejdsledige & pensionister - 60 min 100 kr. Aftal tid

For studerende / arbejdsledige & pensionister

Terapi forløb for studerende / arbejdsledige & pensionister - 5x60min 400 kr. Aftal tid

For studerende / arbejdsledige & pensionister

Terapi for studerende / arbejdsledige & pensionister - 90 min 125 kr. Aftal tid

Terapi forløb for studerende / arbejdsledige & pensionister - 5x90 min 500 kr. Aftal tid

Terapi - 60 min 150 kr. Aftal tid

Terapi forløb - 5x60 min 600 kr. Aftal tid

Terapi - 90 min 200 kr. Aftal tid

Terapi forløb - 5x90 min 800 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 20 57

89 88 20 57

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Billig Psykoterapi i Hundige Eva Marie Svendsgaard - Gestaltterapeut, Psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

Velkommen til min profil!

En terapeutisk samtale er en følelsesmæssig og personlig helingsproces. Jeg har selv erfaret hvor stor forskel det kan gøre, at blive set og hørt af et andet menneske - jeg vil meget gerne være det andet menneske for lige netop dig.


Individuelt terapi

I disse samtaler er det dig, der sætter dagsorden for hvad vi taler om - det kan være handlingsmønstre du har, som du er nysgerrig på - det kan være dine relationer, eller måske mangel på samme - det kan også være en sorg du bærer på, og ikke ved hvordan du skal håndterer - der er ingen grænser for hvad vi kan tale om sammen.

Individuel terapi er en optimal måde for dig, at undersøge dine problemer og udfordringer, og igennem terapien kan du finde nye måder, at være sammen med dig selv og andre, den individuelle terapi kan opmuntre dig til personlig udvikling, gennem din opmærksomhed på dig selv.


Om mig

I forbindelse med min uddannelse til psykoterapeut, der tilbyder jeg terapeutiske samtaler til uddannelsespris.

Jeg er sidste års studerende på psykoterapeutuddannelsen, og har derfor nu brug for, at få den praktiske erfaring uden for skolen - derfor den billige pris.

Klientudtalelser

Berit Fuglsang - "Jeg har haft et par timer i terapi hos Eva, og kan varmt anbefale hende. Hun er empatisk, god til at lytte og god til at pejle sig ind på det, der kan være lidt svært at tale om. Så det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har benyttet mig af hendes overblik og terapeutiske evner. Jeg fortsætter hos hende."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.