Eva Ganc - Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut

Eva Ganc

Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Kulturelt/ etnisk/ religiøst blandede par og familier. Lang rådgivnings og terapeutisk erfaring. Eva Ganc - Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES VIA GOMENTOR

Individuel terapi

Det er ofte relationer, det handler om, men det er ikke altid vi har mulighed for at bearbejde vores problematikker i dem. Jeg tilbyder også individuel terapi til dig, der har oplevet:

·          Skilsmisse/brud

·          Dødsfald

·          Ensomhed

·          At det er svært at sætte grænser

·          Stress

Parterapi

Jeg tilbyder parterapi og rådgivning, når samlivet er kørt fast og gnisten er væk. Hvis I stadig har lyst og viljen, så kan parterapi i stedet for skilsmisse hjælpe jer med at løse problemerne og forbedre samlivet.

Jeg har særlig erfaring med dybere analyse af parforholdsproblematikken – Vi er vores historie og det vi har lært af vores forældre – og det tager vi ofte med os ind i vores parforhold.

Familieterapi

Familieterapi og rådgivning til bekymrede forældre og familier med ”stress”.

Oplever I mistrivsel og mange konflikter derhjemme, så kan familieterapi være løsningen,

Arbejdet med at ændre et dårligt familiemønster angår alle familiens medlemmer – vi tager udgangspunkt i det ansvar I har som forældre.

Børn er velkomne i terapien efter aftale.

Min baggrund

- Privatpraktiserende par- og psykoterapeut gennem mange år, Psykoterapeut MPF

- Familiekonsulent – uddannet familieterapeut fra "The Kempler Institute of Scandinavia"

- Institut for kunstterapi

- Supervisor / underviser/ konfliktløser

- Socialrådgiver

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og udfører mit arbejde ud fra foreningens etiske regler og jeg har tavshedpligt.

Ring eller skriv for uforpligtende at finde ud af hvordan jeg kan hjælpe dig/jer.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere