Eva Bundgaard BA (Hons) - Psykoterapeut

Eva Bundgaard BA (Hons)

Psykoterapeut

Odder

Personligt fremmøde

Psykoterapi 450 kr. Aftal tid

Unge 14-17 år, studerende, arbejdssøgende og pensionister: 300 kr. pr. samtale

Vær opmærksom på at aflysning sker senest 24 timer før.

Psykoterapi med rabat 300 kr. Aftal tid

Unge 14-17 år, studerende, arbejdssøgende og pensionister: 300 kr. pr. samtale

Vær opmærksom på at aflysning sker senest 24 timer før.

Psykoterapi klippekort 2.000 kr. Aftal tid


Vær opmærksom på at aflysning sker senest 24 timer før.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 43 51

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

TRÆDESTEN KLINIKKEN ODDER PSYKOTERAPI Eva Bundgaard BA (Hons) - Psykoterapeut

Beskrivelse

Jeg tilbyder psykoterapi i fortrolige og rolige omgivelser

 

Hvordan får man begyndt?

At beslutte sig for at gå i terapi er ikke nemt, og samtidig kan det være en af de vigtigste beslutninger. Der kan meget nemt opstå følelser så som angst såvel som håb og lettelse.

 

Når du har kontaktet mig, arrangerer vi vores første møde, hvor der er mulighed for at du kan fortælle i detaljer hvad du føler dine problemer er.

 

Jeg vil stille dig nogle få spørgsmål.

På den måde kan du også danne dig et indtryk af hvordan jeg og terapien kan hjælpe dig. Der kan være tale om få timer, eller måske en længere periode.

 

Her er nogle af de emner, som jeg arbejder med:

 • Sorg: Er en naturlig del af livet. Ofte klarer vi det selv, men det kan være nødvendigt af få hjælp til at komme igennem det, så man stadig kan fungerer, som et helt menneske.
 • Angst: Der er sund og naturlig angst, der gør os i stand til at handle effektivt i farlige situationer og der er angst der hæmmer os og forhindre os i at leve det liv vi gerne vil.
 • Depression: Kan være en naturlig reaktion på, at man i en længere periode, ikke har været i stand til at passe godt på sig selv
 • Seksuelt overgreb: Dette kan være historisk, eller noget som har hændt for nyligt. Det er vigtig at tage udgangspunkt i at det IKKE ER DIN SKYLD
 • Selvskadende afhængighed: Der er mange former for selvskade. Der ligger som regel en grund bagved denne opførsel
 • Alkohol-og narkotikaafhængighed: Dette er et af vores samfunds største problemer, Der skal viljestyrke til at forandre dette.
 • Selvmordstanker: Det er vigtig at dele og tale om disse tanker. Det er et meget ensomt sted at befinde sig, når disse tanker rammer en.

Hvad kan du forvente?

Vi mødes regelmæssigt, og en time er af 60 minutters varighed.

 

For det meste vil jeg lade dig lede. Jeg tror på at du har en indre stemme og ressourcer og vil derfor ikke lede dig eller give dig instruktioner.

 

Hvis der er noget som jeg ikke forstår, vil jeg bede dig om at klarificere, således at jeg hele tiden kan følge og være med dig.

 

Jeg ser frem til at høre fra dig. Du er velkommen til at kontakte mig, og høre nærmere.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere