Eva Bundgaard BA (Hons) - Psykoterapeut

Eva Bundgaard BA (Hons)

Psykoterapeut

Odder

Personligt fremmøde

Psykoterapi 450 kr. Aftal tid

Unge 14-17 år, studerende, arbejdssøgende og pensionister: 300 kr. pr. samtale

Vær opmærksom på at aflysning sker senest 24 timer før.

Psykoterapi med rabat 300 kr. Aftal tid

Unge 14-17 år, studerende, arbejdssøgende og pensionister: 300 kr. pr. samtale

Vær opmærksom på at aflysning sker senest 24 timer før.

Psykoterapi klippekort 2.000 kr. Aftal tid


Vær opmærksom på at aflysning sker senest 24 timer før.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

TRÆDESTEN KLINIKKEN ODDER PSYKOTERAPI Eva Bundgaard BA (Hons) - Psykoterapeut

Beskrivelse

Jeg tilbyder psykoterapi i fortrolige og rolige omgivelser

 

Hvordan får man begyndt?

At beslutte sig for at gå i terapi er ikke nemt, og samtidig kan det være en af de vigtigste beslutninger. Der kan meget nemt opstå følelser så som angst såvel som håb og lettelse.

 

Når du har kontaktet mig, arrangerer vi vores første møde, hvor der er mulighed for at du kan fortælle i detaljer hvad du føler dine problemer er.

 

Jeg vil stille dig nogle få spørgsmål.

På den måde kan du også danne dig et indtryk af hvordan jeg og terapien kan hjælpe dig. Der kan være tale om få timer, eller måske en længere periode.

 

Her er nogle af de emner, som jeg arbejder med:

 • Sorg: Er en naturlig del af livet. Ofte klarer vi det selv, men det kan være nødvendigt af få hjælp til at komme igennem det, så man stadig kan fungerer, som et helt menneske.
 • Angst: Der er sund og naturlig angst, der gør os i stand til at handle effektivt i farlige situationer og der er angst der hæmmer os og forhindre os i at leve det liv vi gerne vil.
 • Depression: Kan være en naturlig reaktion på, at man i en længere periode, ikke har været i stand til at passe godt på sig selv
 • Seksuelt overgreb: Dette kan være historisk, eller noget som har hændt for nyligt. Det er vigtig at tage udgangspunkt i at det IKKE ER DIN SKYLD
 • Selvskadende afhængighed: Der er mange former for selvskade. Der ligger som regel en grund bagved denne opførsel
 • Alkohol-og narkotikaafhængighed: Dette er et af vores samfunds største problemer, Der skal viljestyrke til at forandre dette.
 • Selvmordstanker: Det er vigtig at dele og tale om disse tanker. Det er et meget ensomt sted at befinde sig, når disse tanker rammer en.

Hvad kan du forvente?

Vi mødes regelmæssigt, og en time er af 60 minutters varighed.

 

For det meste vil jeg lade dig lede. Jeg tror på at du har en indre stemme og ressourcer og vil derfor ikke lede dig eller give dig instruktioner.

 

Hvis der er noget som jeg ikke forstår, vil jeg bede dig om at klarificere, således at jeg hele tiden kan følge og være med dig.

 

Jeg ser frem til at høre fra dig. Du er velkommen til at kontakte mig, og høre nærmere.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere