Eva Baht - Coach, Mentor, Stresscoach, Psykoterapeut MPF

Eva Baht

Coach, Mentor, Stresscoach, Psykoterapeut MPF

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg tilbyder støtte og hjælp i arbejdet med at få en bedre balance i hverdagen og en større selvindsigt. Motto: Små skridt kan give stor forandring..... Eva Baht - Coach, Mentor, Stresscoach, Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - kontakt GoMentor support hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Vi kan alle opleve problemer med håndtering af livet og relationer til andre mennesker, familie, kollegaer og/eller venner.

Mit tilbud, er at give dig nogle redskaber, så du kan få større indsigt og forståelse af dine oplevelser i hverdagen.

Ved hjælp af samtalen, opnår du bedre balance i livet og mere plads til glæde og kærlighed.

Måske har du ikke lært at give dig selv plads og har brug for at finde ud af, hvad du vil, for at få et bedre liv. Jeg kan være med til, at du får taget nogle af de
små skridt, der vil gøre den store forskel for dig.

At starte i et samtaleforløb kan være en stor beslutning og det er nødvendigt at du er indstillet på at personligudvikling tager tid. Det tager tid at ændre gamle, fastlåste mønstre og integrere nye indsigter og valgmuligheder i dit liv.

Jeg ser det enkelte menneske som unikt - således tager hver samtale udgangspunkt i dine tanker, følelser og værdier.

Jeg arbejder dynamisk ud fra flere metoder. Selve processen er altid individuel og jeg arbejder med de temaer du ønsker afklaring omkring.

Efter første møde vurderer du om, vi skal fortsætte samarbejdet. Erfaringsmæssig opnås det bedste udbytte efter 4 - 6 sessioner. 

Samtalen vil forløbe ud fra en respektfuld anerkendelse af dig, din personlighed, behov og udfordringer.

Jeg har ligeleds stor erfaring med at arbejde med uadreagerende børn og unge. Jeg giver dem redskaber, så de kan lære at elske og accepterer sig selv.

_____________

 

Hvorfor tog jeg en efteruddannelse som coach og psykoterapeut ? Efter mange år i erhvervslivet som konsulent  inden for miljø og landbrug fandt jeg ud af, at det der faktisk bevæger mig allermest; det er udvikling af mennesker.

Du vil derfor få indsigt, genvinde din styrke og på den måde gør dig selv fri af indre begrænsninger.

 

Vi ses.

 

Min adresse er Engdalsvej 87A, 8220 Brabrand, Aarhus.

 

 

 

For tid, som ikke er afbestilt senest dagen før, beregnes takstmæssigt honorar.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere