Espen Andli - Psykoterapeut, Kropsterapeut, Traumeterapeut

Espen Andli

Psykoterapeut, Kropsterapeut, Traumeterapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Terapeutiske samtaler, styrket selvværd, arbejde med skam og traumeforløsning, nervessystem, stress, ressourcefokuserede målsættinger. Espen Andli - Psykoterapeut, Kropsterapeut, Traumeterapeut

Beskrivelse

Denne profil er ikke længere online

Mit navn er Espen Andli.

Jeg er uddannet kropspsykoterapeut (MPF) fra Bodynamic Analyse og er fysioterapeut, SE Practisioner (stress og traumearbejde) og er i kontinuerligt uddannelsesforløb i Neuroaffektiv Udviklingpsykoterapi med Marianne Bentzen og Susan Hart. Jeg er uddannet lærer i Movement Medicine, en bevægelsemeditation. 

Velkommen til min profilside.

Jeg arbejder med

  • grupper
  • voksne
  • ungdom og børn
  • par
  • familier og familierelationer (mor-datter, far-søn)
  • konflikt og udviklingsarbejde

Og tilbyder desuden undervisning og foredrag 

Samtaler, krop og bevægelse 
I vores møder er det nuværende relevante udfordringer, som er i centrum samt den næste udviklingszone for dig og dine relevante relationer. 

Måden vi vil arbejde på vil inkludere ord og tanker, følelser og kropslige fornemmelser. Vi vil arbejde med samtale og enkle øvelser, der fremmer kropsfornemmelse og -opmærksomhed.

Gruppedynamiske processer 
Hvad sker der i en gruppe, hvilke roller påtager vi os eller bliver afkrævet?
Hvordan er balancen melem mig som individ og gruppen som stamme og fællesskab?

I fællesskabet findes der helt unikke muligheder for at individer med deres forskelligheder og fællestræk favnes og inkluderes i gruppen. 

Jeg har en særlig interesse i – og har gennem tiden opnået stor erfaring med ledelsesarbejde og konfliktløsning/håndtering. 

Især er jeg interesseret i at arbejde med de udviklingsmæssige processer, der findes i relationer og i grupper. 

Jeg taler dansk, norsk og engelsk. Er født i Norge. Boet i Danmark i 9 år, gift og to børn.


Du er meget velkommen til at kontakte mig med spørgsmål eller hvis du ønsker at aftale en tid til samtale.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere