Erhvervspsykolog renate sommerstad  - Virksomhed

Erhvervspsykolog renate sommerstad

Virksomhed

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Erhvervspsykolog i København Erhvervspsykolog renate sommerstad - Virksomhed

Beskrivelse

Jeg er født i 1959, erhvervspsykolog og medlem af Organisationspsykologisk Selskab Privat praktiserende psykolog i København siden 2005 Jeg har haft privat praksis i København siden 2005, hvor jeg sideløbende har været tilknyttet Universitetet i Oslo og Universitetsklinikken på København Universitet, som ekstern forskningsassistent. Jeg samarbejder med Reden International som rådgiver og terapeut og er psykolog hos Rådgivning.com. Lederudviklingsforløb efter en 360 graders undersøgelse Jeg tilbyder ledere i mellemstore og store virksomheder et individuelt samtaleforløb med udgangspunkt i resultatet af en 360 graders undersøgelse samt det kliniske interview Adult Attachment Interview (AAI). Dette er et interview der registrerer ens tilknytningsmønster og viser sig i relationer til andre mennesker. Ud fra resultatet af 360 graders undersøgelsen og Adult Attachment Interview, starter et individuelt forløb på omkring 12 gange. Adult Attachment Interview (AAI) Coder Jeg har siden 2004 arbejdet som Adult Attachment Interview (AAI) coder på forskellige forskningsprojekter i Norge og Danmark. Integration Jeg tilbyder samtaleforløb med udenlandske medarbejderer i danske virksomheder og deres familie. Her er fokuset personlige og sociale problemer der kan opstå i forbindelse med at integrere sig i Danmark. Dette kan også foregå på engelsk - også via Skype eller telefon. Fortrolighed og tavhedspligt Alle henvendelser behandles fortroligt, og jeg er underlagt psykologlovens tavshedspligt. Som medlem af psykologforeningen arbejder jeg efter de nordiske etikregler.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere