Emil Madsen - Coach

Emil Madsen

Coach

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Emil Madsen - Coach

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Stærkt! Et nyt skridt er taget mod det liv, du virkelig ønsker at leve. Et skridt mod udvikling. Husk, at du spørger ikke om hjælp fordi du er svag, men fordi du vil forblive stærk. Jeg er her udelukkende for at hjælpe netop dig. To hoveder tænker bedre end et, og med en professionel spørgeteknik, vil jeg hjælpe dig til at tænke i nye kreative og konstruktive baner.

 

Ved du: Hvad du vil? Hvad du skal? Hvad du vil opnå? Hvem du er? Hvor du skal hen? Hvad du skal vælge? Hvor du finder ro i dig selv? 

 

- Hvis nej, FEDT! Det er intet at være øv over. Så kom og lad os se hvor vi skal starte, og lad mig hjælpe dig igennem en lærerig proces, som måske, kan blive den vigtigste proces i dit liv.

 

- Hvis ja, FEDT! Så kom og lad os få en snak om at finde din indre styrke og motivation, så du får en sneplov på der skubber forhindringerne til side! 

 

Hvad er min mission og hvorfor:

Jeg er ejer og indehaver af IDEA Coaching, som er en virksomhed der dygtiggøre sig inden for coaching og puplic speaking. IDEA Coaching vil ud til alle grupper, unge som voksne, privat som erhverv. Det er vigtigt at vi hviler i os selv, at vi ikke går og er bitre og sure på alt og alle, og vigtigst af alt, os selv. Jeg mener, at alting starter med os selv. Vi skal ikke finde svarene udenfor os selv, vi skal i stedet lære, at kigge ind i os selv. 

 

Jeg er 24 år gammel, Jeg har de sidste 5 år studeret personlig udvikling og spiritualitet. Hvor jeg det sidste halve år er begyndt at studere ledelse. Jeg mødte min mentor for 5 år siden, og det viste sig, at han skulle åbne op for en ny vej. En vej der omhandler andre mennesker. En vej hvor det at hjælpe og støtte andre mennesker, er dét der driver mig. Til dig som ved hvad særligt sensitiv er, eller måske selv er det, kan jeg sige at jeg også er det. Jeg har stor forståelse og er meget nærværende og nede på jorden. Lige så rolig som jeg kan være, lige så hård kan jeg være. 

 

Bliv ikke skræmt af min unge alder. Alder er blot et tal og jeg mener, at lige meget hvilken alder vi har, kan vi altid lære, og udvikle os af hinanden. 

 

IDEA står for IdeaDisciplinEducationAction. Med det menes:

 

Få en idé, det kan være alt fra noget arbejdsrelateret til noget privat. Altså have en idé om hvad du har brug for, have et mål, et ønske om at nå noget, en idé om hvad der skal til for, at du får det liv du virkelig ønsker.

 

Derefter kræver det disciplinen, til at nå det mål du har sat dig for. Disciplin er yderst vigtigt i alt hvad du laver. Det kræver disciplin at stå op om morgenen, tage på arbejde, træne osv. Have den styrke og vilje der skal til for at opnå det ønskede resultat. Samt disciplin til at uddanne dig.

 

Uddannelse betyder at du skal sætte dig ind dit mål. Hvad kræver det af mig at nå det og hvorfor? Skal du træne så læs om træning, få gode råd, se videoer så du gør det rigtigt. Gør det rigtige fordi det er det rigtige. Skal du være ingeniør kræver det også at du uddanner dig. Det kræver uddannelse i alt hvad du skal lave. Uddannelse er ikke kun forbundet med dét at gå i skole, det betyder blot, at studere emnet og gøre dig klog på, hvordan og hvorledes det gøres.

 

Til sidst og ikke mindst, skal du tage action, altså handling, på det du har studeret og fået disciplin til at gøre. Det er her du skal sammensætte alt hvad du har lært. Det er det sværeste punkt, og det vigtigste. Uden handling kommer du ikke i mål. Du kan ikke have trænet og studeret i et år på at løbe et marathon, og så sætte dig på en stol ved start og forvente du vinder. Det er hvad jeg mener skaber succes i vores liv, uanset om det er privat eller erhverv.

 

Tilsammen har jeg skabt en 4 trins procesmodel, som jeg mener er de grundlæggende trin for, at nå sine mål. Jeg vil være med dig hele vejen, og føre dig i gennem de 4 trin, så du kommer sikkert og stolt i mål, hvad end det er du vil have hjælp med. Bare husk, at jeg er din støtte, det er dig, og kun dig, der kan gøre det der skal til og tage ACTION!

 

Så kontakt mig her på siden eller ring. Så finder vi frem til lige præcis dét resultat, du vil opnå! 

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

 

De bedste positive hilsner

 

Emil Thorsgaard Madsen.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere