Emil Noll - Psykolog

Emil Noll

Psykolog

København

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Parterapi 1.000 kr. Aftal tid

Individuel samtale, efterfølgende samtaler 750 kr. Aftal tid

Individuel samtale, første samtale 850 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 55 49

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Gennem samtaler med en psykolog får man mulighed for at få afgrænset problemerne og få hjælp til at håndtere sine problemer på en mere hensigtsmæssig måde. Emil Noll - Psykolog

Beskrivelse

I min psykolog praksis, centralt beliggende i København, tilbyder jeg helhedsorienteret psykoterapi og psykologhjælp, med udgangspunkt i kognitiv terapi og mindfulness, som hjælper til at løse en række psykologiske problemer. 

Jeg tilbyder mindfulness baseret kognitiv terapi i behandlingen af forskellige psykiske lidelser som:

  • Depression
  • Stress
  • Lavt selvværd
  • Kriser
  • Forskellige former for angst 

Hvad kan en psykolog hjælpe med?
Der kan være flere årsager til at gå til psykolog. I løbet af livet oplever mange mennesker på et tidspunkt et behov for et terapeutisk forløb hos en psykolog. Det kan være udløst af en eksistentiel krise, hvor tilværelsen synes mere meningsløs og man har vanskeligt ved at se en mening med livet, på grund af en depression, hvor man ikke har overskud eller kræfter til at klare sit liv, det kan være kærestesorg eller hvis man har været udsat for omvæltende begivenheder. 

Sådanne kriser give ofte mulighed for at se på tilværelsen på en ny og anderledes måde, hvor man undersøger den måde som man lever på. I sådanne tilfælde er det hjælpsomt at gå i terapi hos en psykolog.


Terapien giver mulighed for at se os selv fra et andet perspektiv, som tilfører et større overblik over ens livssituation. Derfra kan man bedre udfærdige passende strategier og handleplaner, som adresserer af ens problemstillinger. 

Jeg tilbyder: 

  • Individuel terapi
  • Personlig udvikling
  • Mindfulness kurser
  • Yoga kurser
  • Meditations kurser


Min baggrund spm psykolog:
Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og har en psykoterapeutisk videreuddannelse i kognitiv adfærdsterapi og er desuden autoriseret psykolog af Dansk Psykolognævn.

Ud over en min kandidatgrad i psykologi og autorisation som psykolog har jeg ligeledes gennem uddannelser yoga- og meditationslærerl og mindfulness instruktør. I sommerhalvåret afholder jeg kurser og workshops i mindfulness på Bornholm.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere