Else Marie Skadborg - Psykolog

Else Marie Skadborg

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Individuel terapi, parterapi og familieterapi. Else Marie Skadborg - Psykolog

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES VIA GOMENTOR.

Mit navn er Else Marie Skadborg – velkommen til min profil

Refleksion gennem samtaler – plads til at tale om det du ønsker at ændre, og få øje på det du er god til i relation til livets mange - såvel personlige som arbejdsmæssige - facetter.

Jeg er autoriseret psykolog, specialist i arbejds- og organisations psykologi, og har en alsidig efteruddannelse indenfor såvel det terapeutiske som organisatoriske felt. Oprindelig uddannet sygeplejerske/sundhedsplejerske hvor jeg i mange år har arbejdet særligt, med børn, familier, kritisk sygdom, tab og traumer.

De første år som psykolog arbejdede jeg primært med arbejdsmiljø, konflikthåndtering, stressproblematikker og ledelse.

Disse to sider, har jeg med tiden forenet, så jeg i dag arbejder med en blanding af dels organisatoriske og ledelsesrelaterede temaer, supervision og faglig professionel udvikling, dels terapi såvel individuelt som par og familier

Min tilgang til arbejdet med såvel terapi, supervision, coaching og organisatoriske udviklingsprocesser er inspireret af den narrative tilgang, og en grundlæggende forståelser af, at ”det er problemet der er problemet – det er ikke personen der er problemet”.

Terapi og supervision ser jeg som en samarbejdende proces hvor arbejdet med at udvikle en tillidsfuld relation er central, og hvor det i vores samarbejde er dine konkret erfaringer der er i fokus.
Såvel individer, en familie eller en gruppe på arbejdspladsen, kan utilsigtet få skabt dominerende og negative fortællinger om sig selv og hinanden.

I terapi, vil du gennem arbejdet med de konkrete problemer og udfordringer du henvender dig med, dels få indsigt i de dominerende og negative fortællingers forskellige fastholdelsesmekanismer, dels de alternative – muligvis ufortalte, men eksisterende - fortællinger om dig og dit liv. Du vil få blik for dine egne ressourcer og blive i stand til at træffe de valg der er de bedste for dig og i overensstemmelse med de håb og værdier der er rammen for dit liv.

I supervision og coaching arbejdes der med udvikling og koordinering af jeres faglige fortællinger. Gennem refleksioner over problemet, den sammenhæng det indgår i, og samspillet i de relationer der knytter sig til løsningen af den konkrete opgave, arbejdes med at opløse evt. fastlåste negative fortællinger samt nuancere og udvide din/gruppens professionelle indsigt og råderum.

For at understøtte koblingen mellem hhv. det kognitive tankeplan og de kropslige og følelsesrelaterede elementer, arbejder jeg – hvis det er meningsfuldt for dig/jer – med forskellige kreative metoder, f.eks. metaforer, billeder mv.

Temaer jeg arbejder særligt med:

 • Stress – såvel individuelt som i relation til arbejdspladsen 
 • Angst
 • Depression
 • Personlig udvikling og eksistentielle temaer
 • Lavt selvværd
 • Alvorlig sygdom
 • Sorg og tab
 • Traumer og krisepsykologi
 • Konflikthåndtering – mediation
 • Faglig-professionel udvikling og oplødning af eventuelle dilemmaer
 • Ledelse

Ovenstående er et udvalg af den navngivning der ofte bruges. Du har muligvis selv en helt anden forståelse og et helt andet navn for det du oplever at slås med og gerne vil arbejde med i samtalerne. Kontakt mig til en uforpligtende samtale, hvor vi har mulighed for at pejle os ind på og koordinere om et samtaleforløb med mig, vil være brugbart for dig.  

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere