Else Bolding - Psykoterapeut

Else Bolding

Psykoterapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Når livet gør ondt... Else Bolding - Psykoterapeut

Beskrivelse

Denne profil er ikke længere aktiv

Jeg er cand. teol. fra Københavns Universitet 1980 og har arbejdet som sognepræst frem til 2009.

Sideløbende har jeg uddannet mig til psýkoterapeut og videreuddannet mig i sjælesorg og pastoralpsykologi. 

Jeg har arbejdet som frivillig professionel rådgiver hos Kræftens Bekæmpelse i Odense og Viborg, ligesom jeg har arbejdet med supervision af sundheds- og plejepersonale. 
______________________________________________________________________________________________________

Samtaleterapi

Vi har det som mennesker alle svært i visse perioder i vores liv. Det kan være fordi vi har mistet et menneske vi har holdt af - det kan være på grund af skilsmisse eller sygdom – eller det kan være fordi vi føler os tvunget til at tage et afgørende valg i vores liv. 

Det kan også blot være fordi vi føler os fastlåste i en livssituation, som vi fornemmer tapper os for livsmod, kræfter og glæde. 

Samtaleterapi er en måde, hvorpå man sammen med et andet menneske går på opdagelse og prøver at afdække det, som gør én fastlåst og trist. 

Forhold som kan tages op i samtaleterapi 

Følelser af

  • Angst
  • Tomhed og meningsløshed
  • Modløshed og tristhed
  • Skyld og skam
  • Guds fravær
  • At leve livet på anden hånd

Du er velkommen til at kontakte mig. Hvis du foretrækker at jeg ringer til dig, så klik på linket - "Ring mig op" - så vil jeg ringe til dig.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere