Elisabeth Ungar - Psykolog

Elisabeth Ungar

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Genfind din indre drivkraft – Brug dine ressourcer rigtigt Elisabeth Ungar - Psykolog

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Genfind din indre drivkraft – Brug dine ressourcer rigtigt

I et privat samtaleforløb vil vi komme ind på de personlige udfordringer, du står over for, som forhindrer dig i at leve det liv, du ønsker. Det kan eksempelvis være i forbindelse med:

Stress og ønsket om mere trivsel
Længsel efter mere motivation og engagement
Tvivl eller usikkerhed, fx om retning i arbejdslivet
Kriser og begivenheder, der skal bearbejdes for at komme godt videre, fx skilsmisse, dødsfald eller andre større hændelser
Udfordringer i parforholdet


Jeg arbejder ud fra et helhedsorienteret perspektiv på liv og arbejdsliv og har især fokus på balance, trivsel og ressourcer.

Herunder arbejder jeg med håndtering af stress i arbejdslivet - som kalder på en forandring. Du behøver dog ikke at føle dig stressramt for at gå i gang med at genfinde dig selv. En større bevidsthed om din arbejds- og livssituation, dine værdier, dine ressourcer og muligheder, vil være med til at skabe balance, øge din trivsel og dermed forebygge stress.

Hvordan foregår det?
Ved første session får vi defineret din udfordring og får fokus på, hvad vi skal arbejde hen imod. Det vil også være her, hvor du får mulighed for at tage stilling til, om du tror på, at jeg fortsat kan være til gavn for dig (særligt hvis du er interesseret i en pakke). Dernæst taler vi om rammerne for forløbet og vi aftaler, hvornår vi skal mødes igen. Vi aftaler møderne løbende efter behov.

Mit psykologfaglige udgangspunkt er baseret på en narrativ og løsningsorienteret tilgang kombineret med "kognitive" teknikker.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere