Edtvar Krogh - Psykolog, Coach - GoMentor
Edtvar Krogh - Psykolog, Coach

Edtvar Krogh

Psykolog, Coach

Varde, Ribe, Online

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 950 kr. Aftal tid

5 samtaler betalt forud 3.800 kr. Aftal tid

Individuel samtale med rabat til studerende, pensionister og arbejsledige 636 kr. Aftal tid

Rabat gives til studerende, pensionister og ledige

Ved lang ventetid hos lægehenvisningspsykologer modtages klienter til rabatpris 494 kr. Aftal tid

Hvis du har en lægehenvisning tilbyder jeg samtaler til denne pris, idet der er lang ventetid hos psykologer med ydernummer.

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf.

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale (GoMentor videosession) 450 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Uddannet Cand. psych. fra Århus Universitet 1980 med særlig fokus på behandling af belastnings- og angst-tilstande samt trivsel og psykisk arbejdsmiljø. Edtvar Krogh - Psykolog, Coach

Beskrivelse

Gennem samtaler og øvelser får du øget indsigt i din situation samt redskaber til at håndtere og forholde dig til dine tanker og følelser. Det ikke indholdet af tanker og følelser der giver de største problemer men snarere den måde vi reagerer på dem.

Jeg vil hjælpe dig til at forholde dig til dine tanker og følelser således, at du kan leve et værdifuldt liv, også selvom du har svære tanker og følelser. 

Jeg har mange års erfaring med behandling af stress-relaterede tilstande og har et indgående og opdateret kendskab til syge-dagpenge systemetHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.