Dorthe Iversen - Traumeterapeut, Gestaltterapeut

Dorthe Iversen

Traumeterapeut, Gestaltterapeut

København K

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

SE Terapi / chok traume behandling 800 kr. Aftal tid

Somatic Experiencing® metoden er udviklet af Peter A. Levine Ph. D, psykolog og biofysiolog. Han studerede dyrenes reaktion på stress og trusler på livet og undrede sig over de ikke blev traumatiseret. Ved et livslangt studium af dyrenes og menneskernes reaktioner og vort nervesystems funktion, som vi i vidt omfang har til fælles med dyrene, har han udviklet Somatic Experiencing® som metode.

Individuel Forsamtale 450 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Individuel terapi 800 kr. Aftal tid

Metoden jeg arbejder ud fra, er fra den moderne Gestalt Terapeutiske metode. Ud fra en eksistentiel her og nu problemstilling. Dog har jeg meget fokus på kroppen i forhold til det du siger også føles helt rigtig for dig. 

Individuel samtale 3 X klippekort 1.800 kr. Aftal tid

Dette "klippekort" kan dække både SE Terapi & Gestaltterapi

Familiebehandling u/uddannet med erfaring 1.300 kr. Aftal tid

Jeg er ikke uddannet familiebehandler, men har erfaring fra Gentofte og Albertslund kommune hvor jeg har været projektansat for familier i krise. 

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Gestalt & chok traume terapeut (SE Practitioner ® mentor, familiebehandler) also in English Dorthe Iversen - Traumeterapeut, Gestaltterapeut

Beskrivelse

Jeg tilbyder terapi med udgangspunkt i hvordan du har det lige nu? Jeg er uddannet Gestalt terapeut og chok traume terapeut og er stor tilhænger af kontakt både med og uden ord. Vi skal være sammen om det der er svært for dig.
Hvis du vælger mig er relation (dig/mig), nærvær med gensidig respekt og tryghed de fokuspunkter jeg arbejder ud fra. Jeg er 53 år og har boet det meste af min ungdom i England, så jeg taler flydende engelsk. 

Velkommen

Så hvorfor terapi hos mig?

Jeg ved ikke hvad du går og tumler med, det er det vi skal finde ud af sammen. Jeg tænker du har udfordringer i dit liv, og det ikke "hænger sammen". Du er sikkert presset og nu nysgerrig på hvad det handler om? Du kan se i oversigten til højre på denne side, hvilke erfaringerområder jeg har. 
Min opgave, som jeg ser det er, at hjælpe dig så du selv kan lære at mestre det der er svært, og det tror jeg godt jeg kan, hvis du giver mig lov. Jeg tilbyder terapi fordi jeg IKKE personligt er involveret i dig og jeg tror, du nok skal finde vejen, den skal bare lige findes...og det kan vi gøre sammen. 

Jeg tilbyder også SE terapi, til dig som har være udsat for chok eller traume. Det kan være sket for nyligt eller mange år siden. Noget har været grænseoverskridende og du kan ikke se dig ud af det. Det er sikkert utilgiveligt, og du føler måske du ikke kan leve med det, for det stopper dig i livet. Det er en tungere psykologisk kategori, hvis jeg skal beskrive det mere klart, og det er også en udfordring. Hvis du vil kikke på det, så er der en forløsning et sted, og det er "den" vi skal finde sammen. 
SE terapi arbejder i nervesystemet, som er i kroppen. Den dårlige nyhed er, at kroppen husker og her er det, det begynder at blive spændende, for jeg arbejder ud fra en uhensigtsmæssig hændelse som er sket i dit liv. Nervesystemet er forbundet til hjernen som styrer alt det du siger og gør med små signaler til hele kroppen. og det er det en SE terapeut gør sådan kort fortalt.
Jeg har derfor meget fokus på et trygt rum, at finde ressourcer som kan være med til at reparere det som er sket, så du kan blive hele dig igen. 

Jeg har erfaring som chok traume terapeut (SEP®Somatic Experincing Practitioner) på Asylcenter,  misbrugsambulatorium, og i Kvisten, som er terapi til ofre for seksuelle overgreb, og jeg er tilknyttet RED Centeret, centeret mod æresrelaterede konflikter Jeg arbejder som mentor for udsatte borgere, og har udover min egen praksis været tilknyttet som familie behandler Gentofte og Albertslund kommune.

Welcome
You most likely look here because you are looking for professional help. It is a good starting point, as it means you are looking for changes. You are ready to learn something about yourself and hopefully find your way in all that is. I therefore offer therapy to you as I am NOT involved in your problems. I have no biased opinion and you are most welcome as you are. I am 53 years old, married and have 2 adult children. I have lived in England for 16 years, so speak fluent English.

Why therapy?

Therapy is conversation about you and how you engage in this world of thoughts, feelings and emotions you have at heart. I often say that therapy is a psychological "gymnastics arena" as I often work with the nervous system. After a session i suggest you give yourself some time for reflection, so you can move on with what you need to do, paying attention to what happened in the session. This means you are learning about yourself in a healthy and gentle experience.
I have focus on relation, equality and security, as I believe it is the prerequisite for a good therapy session.

I have experience as a shock trauma therapist (SEP®Somatic Experincing Practitioner) and am affiliated with RED Centre agains honour-related conflicts (formerly Ethnic Young). I work as a mentor for vulnerable citizens and, besides my own practice, I have been fortunate to work as a family therapist for the municipality of Gentofte for a period. Klientudtalelser

Peter - "Jeg havde aldrig troet jeg skulle gå til en terapeut men da min mor tog sit eget liv valgte jeg at prøve det og har ikke fortrudt selvom jeg er meget dårlig til at snakke om følelser især med en jeg ikke kender. Efter nogle gange følte jeg mig tryg og kunne åbne mere op som Dorthe er super dygtig til at få en til at føle. Kan ikke andet end at anbefale hende. "  Læs mere  Læs mindre

Karen 42 år - "Jeg har været ved Dorthe fordi jeg bakset med nogle efterfødsels oplevelser som jeg ikke kunne finde ro med. Igennem tre gang fik vi talt oplevelserne igennem og arbejdet med dem kropsligt. Et meget stille arbejdet som på mange måder var/er så subtile at jeg har svært ved at beskriv hvad der skete, men nået skete og jeg har sluppet sorgen og er kommet overens med de svære oplevelser der var forbundet med fødsel af min søn. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere