Dorthe Iversen - Traumeterapeut, Gestaltterapeut

Dorthe Iversen

Traumeterapeut, Gestaltterapeut

København K

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel terapi 800 kr. Aftal tid

Metoden jeg arbejder ud fra, er fra den moderne Gestalt Terapeutiske metode. Ud fra en eksistentiel her og nu problemstilling. Dog har jeg meget fokus på kroppen i forhold til det du siger også føles helt rigtig for dig. 

SE Terapi / chok traume behandling 800 kr. Aftal tid

Somatic Experiencing® metoden er udviklet af Peter A. Levine Ph. D, psykolog og biofysiolog. Han studerede dyrenes reaktion på stress og trusler på livet og undrede sig over de ikke blev traumatiseret. Ved et livslangt studium af dyrenes og menneskernes reaktioner og vort nervesystems funktion, som vi i vidt omfang har til fælles med dyrene, har han udviklet Somatic Experiencing® som metode.

Individuel samtale 3 X klippekort 1.800 kr. Aftal tid

Dette "klippekort" kan dække både SE Terapi & Gestaltterapi

Par-terapi 1.300 kr. Aftal tid

Jeg er ikke uddannet parterapeut men har erfaring med par og familier i mit job som familiebehandler og mentor. I kan jo prøve mig af da jeg tilbyder 1/2 time gratis forsamtale. 

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 47 52

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Gestalt & chok traume terapeut (SE Practitioner ® mentor, familiebehandler) Dorthe Iversen - Traumeterapeut, Gestaltterapeut

Beskrivelse

Velkommen

Du kikker sikkert her, fordi du ikke kan finde hoved og hale i dit liv og søger professionelt hjælp. Det er et godt udgangspunkt, for så betyder det at du vil gøre noget, lære noget om dig selv og forhåbenligt finde din vej i alt det kaos der er. 

Jeg tilbyder derfor terapi, som et professionelt menneske. Jeg er IKKE involveret i dine problemer eller udfordringer, jeg har ingen forudindtaget mening og er ikke emotionelt involveret. Jeg er 53 år, gift og har 2 voksne børn. Jeg har boet i England i 16 år, så taler flydende engelsk. 

Hvorfor terapi?

Terapi er samtale om dig og hvordan du begår dig i denne verden med tanker, følelser og udfordringer som du har på hjertet. Jeg siger ofte, at terapi er mental og psyke "gymnastik", så du kan blive træt efterfølgende, da jeg ofte arbejder med nervesystemet - (altså kroppen) 

Forslag: at du giver dig selv lidt tid efterfølgende til reflektion, så du kan komme videre med det du også skal, med opmærksomhed på hvad der er sket i sessionen. Dette gør, at du lærer noget om dig selv, og det du nu har af udfordringer, på en sund og nænsom oplevende måde.

Jeg har meget fokus på relation, ligeværdighed og tryghed, da jeg mener det er forudsætningen for et godt terapi forløb. 

Jeg har erfaring som chok traume terapeut (SEP®Somatic Experincing Practitioner) og er tilknyttet RED Centeret (tidligere Etnisk Ung). Jeg arbejder som mentor for udsatte borgere og er udover min egen praksis familie behandler for Gentofte kommune.


Jeg tilbyder 1/2 times gratis forsamtale, men du skal booke tid til dette venligst. 


Klientudtalelser

Peter - "Jeg havde aldrig troet jeg skulle gå til en terapeut men da min mor tog sit eget liv valgte jeg at prøve det og har ikke fortrudt selvom jeg er meget dårlig til at snakke om følelser især med en jeg ikke kender. Efter nogle gange følte jeg mig tryg og kunne åbne mere op som Dorthe er super dygtig til at få en til at føle. Kan ikke andet end at anbefale hende. "  Læs mere  Læs mindre

Karen 42 år - "Jeg har været ved Dorthe fordi jeg bakset med nogle efterfødsels oplevelser som jeg ikke kunne finde ro med. Igennem tre gang fik vi talt oplevelserne igennem og arbejdet med dem kropsligt. Et meget stille arbejdet som på mange måder var/er så subtile at jeg har svært ved at beskriv hvad der skete, men nået skete og jeg har sluppet sorgen og er kommet overens med de svære oplevelser der var forbundet med fødsel af min søn. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere