Dorthe Baggesen - Psykoterapeut MPF, Supervisor, Gestaltterapeut

Dorthe Baggesen

Psykoterapeut MPF, Supervisor, Gestaltterapeut

Mern

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Theraplay inspireret session 900 kr. Aftal tid

Incl. Forberedelse og efterbearbejdning

Supervision 700 kr. Aftal tid

Individuel terapi 700 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 44 04

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Dorthe Baggesen - Psykoterapeut MPF, Supervisor, Gestaltterapeut

Beskrivelse

Et rum til personlig udvikling

 

Jeg har specialiseret mig i metoder, som blandt andet er rettet mod

børn, unge og familier.

 

 

Theraplay®

Theraplay er en metode der gennem små strukturerede lege, styrker barnets ressourcer til udvikling, tilknytning og følelsesregulering.

 

Det er en metode der er særligt udviklet til anbragte børn i plejefamilie og til adoptivbørn, men metoden kan især også benyttes til at styrke forældre-barn relationer.

 

Via theraplay terapien vil barnet opleve at føle sig betydningsfuldt, accepteret og elsket, hvilket vil styrke barnet følelsesmæssigt og hjernemæssigt (neuroaffektivt) og udvikle barnets fornemmelse for hvem det er og hjælpe til at styrke nære relationer.

 

Terapeutiske Aktiviteter med Heste

Jeg har mange års erfaring med rideterapi, som dækker bredt over forskellige aktiviteter med heste og ponyer. Der er ikke krav om, at man skal sidde på en hest.

 

På gården tilbydes et rum til personlig udvikling, i trygge rammer. Vi har heste, ponyer, æsler, kaniner og hund samt tilhørende faciliteter.

 

Forældre/plejeforældre kan være en del af de terapeutiske sessioner.

 

Jeg samarbejder med flere kommuner, således at nogle familier kan få økonomisk tilskud, og så terapien evt. er en del af en samlet indsats.

 

Kontakt mig endelig hvis i skulle have spørgsmål eller er interesseret i at høre mere, i er også velkommen til at forespørge på en tid og jeg vender hurtigt tilbage til jer.

 

Venlig hilsen

Dorthe Baggesen

 

Klientudtalelser

Sagsbehandler for M. 16 år. - "Vi var bekymrede for M’s fremtid, da hans angst forhindrede ham i skolegang og social omgang med andre. Han sad hjemme og spillede computer, og havde et dårligt forhold til sin mor, som han boede hos. Det kom bag på mig, at han sagde ja til rideterapi. Det blev til et kort forløb, hvor han overholdte alle aftaler, og blev klar over at han kunne en masse, som han ikke vidste han kunne. Det gav ham selvtillid, og han kunne fortsætte sin skolegang."  Læs mere  Læs mindre

Lærer for N. - "På skolen var vi meget bekymrede for N. Hun forsvandt ofte ”ind i sig selv” og det skete både i timerne og i frikvartererne. Hendes adfærd var yderst aparte. Hun var ikke vokset ret meget i flere år, og var påfaldende lille i højde og vægt. Min kollega fik mulighed for at tage hende til rideterapi hos Dorthe hver uge. Det blev et langt forløb, men med stor effekt. Da jeg skulle videregive klassen til et andet lærerteam et par år efter, var der intet særligt at sige om N, som ovenikøbet var vokset, så hun var på højde med de fleste jævnaldrende."  Læs mere  Læs mindre

Mormor til E. 10 år - "Mit barnebarns liv ændrede sig fuldkommen efter et forløb hos Dorthe. Fra ikke at gå i skole, have store bare pletter i hovedbunden, og ikke kunne tale tydeligt, men kun hviske, rettede hun sig. I en sag om samvær med sin far, råbte hun højt til dommeren, at hun ikke ville se ham, efter det han havde gjort ved hende. Hun blev hørt, og har siden udviklet sig til en skøn teenager med et godt liv."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere