Dorte Elmbæk - Psykoterapeut MPF, Kropspsykoterapeut, Mindfulness instruktør

Dorte Elmbæk

Psykoterapeut MPF, Kropspsykoterapeut, Mindfulness instruktør

4 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Få hjælp til angst, depression og livskriser på Østerbro og på Møn Dorte Elmbæk - Psykoterapeut MPF, Kropspsykoterapeut, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Psykoterapi MPF på Møn og Østerbro

 

Er du i stressede livsomstændigheder, presser følelser og negative tanker på  åndedrættet og sætter sig som smerter i kroppen.

Føler du dig lukket inde i dit eget liv og ønsker du at lære dig selv bedre at kende  - så er psykoterapi et sted, hvor du kan få kigget nærmere på gamle, utilstrækkelige handlemønstre, strategier og overbevisninger - og skabe forvandling.

 

Psykoterapi (af krop og psyke) gør en forskel ved stress, angst, depression, mindreværd, relationelle problemer, uforståelige følelser, en krop der er urolig og smerter, en søgende sjæl.

 

 

Kontakt mig endelig for at blive afklaret - om jeg kan hjælpe dig med at leve, som du ønsker det.

 

Jeg er lige flyttet til Møn, derfor tilbyder jeg psykoterapi på Møn til 400 kr. pr. time frem til jul, mod normalt 750 kr. I den periode er det også muligt at købe et klippekort til 8 timer.

 

Hver tirsdag tilbyder jeg terapi på Østerbro pris 750 kr.

 

Afbestilling af tid - senest kl. 7.00 samme dag, som du har en tid. Enten på Sms eller som opringning. Ellers betales det fulde beløb.

 

Om mig

Psykoterapeut MPF - med selvstændig praksis på Østerbro

Efteruddannelse 3 år som mindfulness instruktør ved Jens-Erik Risom

 

 

For mig er tavshedspligt, videreuddannelse og supervision et naturligligt must.

 

Jeg ser frem til at høre fra dig - ring ganske uforpligtende og hør hvordan jeg kan hjælpe dig.

Klientudtalelser

Anne - "Jeg var kun i hovedet, i mine rationelle tanker da jeg startede hos dig, og jeg synes livet mest havde grå toner. Nu er forbindelsen til min krop - følelser og fornemmelse, som kommer inde fra igen muligt at mærke. Det betyder at jeg lige så stille er begyndt at føle og udtrykke mine følelser og mærke hvordan jeg har det - og ikke mindst kan mærke hvad jeg har lyst til, i stedet for altid at være opmærksom på hvad andre forventede af mig. Tusind tak!!! "  Læs mere  Læs mindre

Helle - "Da jeg startede hos dig overvejede jeg seriøst at sy lodder ind i mine bluser, fordi mine skuldre sad oppe om ørene. Jeg var forknuet og bange for det meste uden selvtillid. Efter et halvt år hos dig bor jeg i min krop uden smerter. Jeg er kommet til at holde af mig selv og er helt bevidst om ikke at falde ned i gamle vaner og spor der begrænser og nedgør mig selv. "  Læs mere  Læs mindre

Christina B. Gottlieb - "Jeg har lært at se tingende fra en anden synsvinkel inden jeg reagerer og overgiver mig til stress og angst. Jeg har fundet min indre ro, samt fysiske velvære. Jeg er blevet langt bedre til, at tackle stress og angst symptomer og kan hurtigere regulere disse ved hjælp af mindfulness teknikkerne. Jeg kan varmt anbefale Dorte E. Nielsen, der har en særlig menneskelighed og varme i sit møde med mennesker. "  Læs mere  Læs mindre

Annika - "Først og fremmest oplevede jeg terapiformen som meget nænsom 
og samtidig præcis og dybdegående. Da et af mine mønstre er at være oppe i mit hoved og 
at TALE mig fra alt og alle - og ikke mindst mig selv, 
er denne terapiform et frikvarter fra hovedet 
og en rejse ned i kroppen, 
hvor jeg virkelig er kommet i en dybere kontakt med mig selv, 
min historie og mine mønstre og forsvar. Jeg har som noget af det vigtigste 
fået en tilgang til mig selv, hvor jeg kan berolige og støtte mig selv. 
Kort sagt jeg kan nu regulere mig selv, som jeg ikke har kunnet før."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere