Ditteam - Virksomhed - GoMentor
Ditteam - Virksomhed

Ditteam

Virksomhed

Smørum, Online

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Coaching 1.000 kr. Aftal tid

Coaching 3 x 60 min 2.925 kr. Aftal tid

Coaching 5 x 60 min 4.750 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 53 73 21 50

53 73 21 50

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Coaching (GoMentor videosession) 1.000 kr. Aftal tid

Coaching 3 x 60 min (GoMentor videosession) 2.925 kr. Aftal tid

Coaching 5 x 60 min (GoMentor videosession) 4.750 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 53 73 21 50

53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Ditteam - Virksomhed

Beskrivelse

At nå sine mål, kan til tider være en svær rejse og derfor kan det være godt med en følgesvend som støtter lige netop DIG, DIN virksomhed og DIT team. Som coach støtter jeg dig i at holde fast i målene, finde praktiske veje til at nå dem.

Businesscoaching

Businesscoaching bruges til at sætte fokus på områder, som enten ikke fungerer optimalt, har brug for justeringer eller som måske blot trænger til et eftersyn for at blive mere optimal.

Businesscoaching kan bruges i forskellige sammenhænge f.eks.:

 • Kommunikation
 • Samarbejde og trivsel
 • Rolleafklaringer og ansvarsfordeling (inkl. de opgaver i virksomheden vi ved er der, men som ingen tager hånd om)
 • Værdier (virksomhedens, teamets og medarbejderens – stemmer det overens?)
 • Ledelse (sparring og coaching)
 • Strategi og målsætninger
 • Organisation og kultur
 • Karriere
 • Udvikling og motivation

Som coach bruger jeg forskellige værktøjer til at støtte processen i at tage stilling, sætte mål og ikke mindst sætte handling bag.

Måden jeg arbejder med businesscoaching er at jeg sammen med virksomheden fastlægger rammer og indhold og der kan være forskellige indgangsvinkler, som f.eks.:

 • Workshops
 • Teamcoaching
 • Ledelsesudvikling
 • Undervisning i værktøjer
 • Én til én coaching
 • Planlægning og handlingsplaner

Jeg har gennem mange år været mentor og sparringspartner for økonomiansvarlige, virksomhedsejere og –ledere, men også for den enkelte medarbejder. Jeg ved hvor svært det kan være når praktiske opgaver i hverdag ikke er optimale, når kommunikationen ikke fungerer, når forventninger ikke er afstemt og sidst men ikke mindst når man mangler forståelse for og accept af hinandens roller og forskelligheder.

Jeg tør italesætte det svære på en omsorgsfuld og respektfuld måde. Min erfaring er at når man tør have en direkte kommunikation, så opstår der knap så mange misforståelser. Derved skaber man som team et bedre arbejdsmiljø og en bedre bundlinje. 

Hvem er Helle Svensson

Jeg er uddannet Business- og Lifecoach fra Manning Inspire og oprindeligt uddannet inden for økonomi.

I mange år har jeg beskæftiget mig med forskellige typer af virksomheder. Virksomheder lige fra den enkeltmandsejet til virksomheder med 300 ansatte.

Jeg har gennem årene brændt for at forstå den enkeltes forretning og forretningsgang, så jeg sammen med ejeren/direktøren, organisationen, det enkelte team og den enkelte medarbejder kan se på, ”hvordan gør vi”? og skabe en forståelse af ”hvorfor gør vi”?. Ikke bare hvorfor i den enkelte arbejdsopgave, men også hvorfor på tværs af faggrænser og organisationsheraki. Når vi møder hinanden med forståelse og accept af hinandens værdier og roller skaber vi ikke blot et bedre arbejdsmiljø, men også et fælles mål og en god og sund virksomhed.

De seneste 10 år har jeg været selvstændig konsulent og har beskæftiget mig meget med optimering af arbejds- og forretningsgange, implementering af nye systemer, optimering af eksisterende systemer ud fra tankegangen ”keep it simple”. Jeg har haft en niche, som jeg kalder fra ”kaos til kontrol” og her handler det om at bevare overblikket, når noget er kørt af sporet. I disse situationer møder jeg ofte frustrerede medarbejdere og ledelse og ved at møde dem med respekt både for situationen og for den enkeltes faglighed har vi sammen lagt en plan og sammen taget del i at løse opgaven og komme i mål.

Teamcoaching og workshops foregår i virksomheden såfremt andet ikke aftales. Pris og indhold aftales pr. gang og afhænger af indhold og forløb og betales 8 dage før opstart.

 

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.