Diana Poulsen - Psykoterapeut, Parterapeut, Coach, Familieterapeut/-rådgiver, Stresscoach, Mentor, Supervisor, Terapeut

Diana Poulsen

Psykoterapeut, Parterapeut, Coach, Familieterapeut/-rådgiver, Stresscoach, Mentor, Supervisor, Terapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Har livet spændt ben for dig ? Kom på rette kurs igen ved samtaleterapi - opnå større livskvalitet og glæde. Diana Poulsen - Psykoterapeut, Parterapeut, Coach, Familieterapeut/-rådgiver, Stresscoach, Mentor, Supervisor, Terapeut

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil

- Kontakt GoMentor support for hjælp med at finde en anden

   

Individuel terapi:

Livet kan være dejligt, men nogle gange spænder det ben i en sådan grad, at der skal en ekstra indsats til for at komme på ret kurs igen. Terapien tager udgangspunkt i hvad der rører sig i dig lige nu.

Måske kan du nikke genkendende til noget af dette:

Er du nået til et sted i livet, hvor du støder på udfordringer som kan være svære at håndtere og at finde en vej igennem? 

Gennemgår du en personlig krise eller sorg. Har du oplevet alvorlige hændelser, ulykker, livstruende sygdomme eller er du pårørende ? 

Kæmper du med smertefulde barndoms erindringer, lavt selvværd og det at kunne sætte grænser? Måske har du en længsel indeni efter at finde ind til hvem du endelig er? 

Oplever du at havne i de samme handlinger/konflikter, mønstre og kommunikations problemer uden at vide hvordan du skal ændre disse vaner ? 

Oplever du stresssymptomer, utilstrækkelighed, mistrivsel og sensitivitet? Lider du af depression, destruktive tanker, angst og fylder vrede, ensomhed og tristhed meget i dig ? 

Måske har du oplevet misbrug af fysisk eller psykisk karakter?

Uanset hvilke problemer du slås med, kan terapien være med til at give dig klarhed og indsigt så du får større livsglæde/livskvalitet, frihed og ny tro på dig selv så du uhindret kan leve det liv som du gerne vil. 

Parterapi:

Igennem terapien kan I få hjælp til at undersøge hvordan jeres forskellighed påvirker hinanden og hvilken betydning det har for jeres personlige forhold til børn og familie. I kan få hjælp til at lytte og blive tydelige for hinanden. Som terapeut støtter jeg jer i, at få jeres budskaber klart frem, sammen med de følelser der ligger bag, og som ofte kan være svære at få sagt. Parterapien kan være med til at genskabe glæden, kærligheden og nærheden i jeres forhold.

Vælger I derimod, eller indser igennem terapien, at det er bedre at gå hver til sit, kan I få redskaberne til at det bliver gjort i gensidig respekt. I kan få hjælp til at løse nogle af de samarbejdsproblemer der kan opstå, når man skal dele boet eller har børn sammen.

Familieterapi:

Relationerne mellem de enkelte familiemedlemmer er afgørende for den enkeltes trivsel og udvikling.
I perioder kan konflikter, særlige begivenheder og komplicerede livsomvæltninger blive så belastende for både jer som forældre og jeres børn, at der er brug for professionel hjælp.

Terapien kan hjælpe alle i familien til at få de redskaber der skal til, for at håndtere konflikter, uenigheder og den manglede kommunikation der kan ligge til grund for mistrivsel i familien og ved den enkelte. Terapien bliver tilrettelagt så den passer ind i lige netop jeres familie.                                                                                      

Traumatisk fødsel

At føde et barn er en af de største oplevelser i en kvindes liv. Ofte er det en fantastisk og berigende oplevelse, men for andre kan forløbet, både op til, under og tiden efter fødslen, være voldsom og traumatisk.  Det er kun dig, der har oplevet fødslen, der kan definere om den har været traumatisk.

Igennem de terapeutiske samtaler vil du få bearbejdet hele fødselsoplevelsen. Det følelsesmæssige traume som har sat sig i dig vil blive løsnet. Du vil opnå at få en bedre forståelse af dig selv og dine reaktioner. Dette kan være med til at knytte bånd til dit barn og genskabe det mistede. Det at du som mor arbejder med dine følelser virker terapeutisk for barnet. Det er aldrig for sent at arbejde med et trauma, også selvom fødslen ligger år tilbage.

Hvis du lige har født eller er på barsel tilbyder jeg at terapien kan foregå i hjemmet. Ligeledes tilbyder jeg terapi, mens du/I er indlagt med et præmaturt barn eller ved alvorlig sygdom.
Der er også mulighed for gruppeterapi i egen mødregruppe eller i en gruppe som jeg samler, hvor der vil være muligheden for at dele, lytte og give støtte til hinanden.

 

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål eller ønsker at aftale en tid.

Afbud meldes hurtigt muligt og senest kl. 17 dagen før samtalen. Afbud ved akut sygdom meddeles inden kl. 8.30 samme dag. Ved udeblivelser uden afbud betales fuldt timehonorar.

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.