Diana Poulsen - Psykoterapeut, Parterapeut, Coach, Familieterapeut/-rådgiver, Stresscoach, Mentor, Supervisor, Terapeut

Diana Poulsen

Psykoterapeut, Parterapeut, Coach, Familieterapeut/-rådgiver, Stresscoach, Mentor, Supervisor, Terapeut

Vejle

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel terapi 700 kr. Aftal tid

Kørselstillæg ved terapi i hjemmet/på sygehuset 3,75 kr./km.

Individuel samtale; rabat ved lægehenvisning 500 kr. Aftal tid

Parterapi 900 kr. Aftal tid

Kørselstillæg ved terapi i hjemmet/på sygehuset 3,75 kr./km.

Familie og gruppeterapi 1.000 kr. Aftal tid

Kørselstillæg ved terapi i hjemmet/på sygehuset 3,75 kr./km.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 04 72

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Har livet spændt ben for dig ? Kom på rette kurs igen ved samtaleterapi - opnå større livskvalitet og glæde. Diana Poulsen - Psykoterapeut, Parterapeut, Coach, Familieterapeut/-rådgiver, Stresscoach, Mentor, Supervisor, Terapeut

Beskrivelse

AT VOVE ER,
AT TABE FODFÆSTE
EN KORT STUND.

IKKE AT VOVE ER,
AT TABE SIG SELV
-SØREN KIRKEGAARD       

Individuel terapi:

Livet kan være dejligt, men nogle gange spænder det ben i en sådan grad, at der skal en ekstra indsats til for at komme på ret kurs igen. Terapien tager udgangspunkt i hvad der rører sig i dig lige nu.

Måske kan du nikke genkendende til noget af dette:

Er du nået til et sted i livet, hvor du støder på udfordringer som kan være svære at håndtere og at finde en vej igennem? 

Gennemgår du en personlig krise eller sorg. Har du oplevet alvorlige hændelser, ulykker, livstruende sygdomme eller er du pårørende ? 

Kæmper du med smertefulde barndoms erindringer, lavt selvværd og det at kunne sætte grænser? Måske har du en længsel indeni efter at finde ind til hvem du endelig er? 

Oplever du at havne i de samme handlinger/konflikter, mønstre og kommunikations problemer uden at vide hvordan du skal ændre disse vaner ? 

Oplever du stresssymptomer, utilstrækkelighed, mistrivsel og sensitivitet? Lider du af depression, destruktive tanker, angst og fylder vrede, ensomhed og tristhed meget i dig ? 

Måske har du oplevet misbrug af fysisk eller psykisk karakter?

Uanset hvilke problemer du slås med, kan terapien være med til at give dig klarhed og indsigt så du får større livsglæde/livskvalitet, frihed og ny tro på dig selv så du uhindret kan leve det liv som du gerne vil. 

Parterapi:

Igennem terapien kan I få hjælp til at undersøge hvordan jeres forskellighed påvirker hinanden og hvilken betydning det har for jeres personlige forhold til børn og familie. I kan få hjælp til at lytte og blive tydelige for hinanden. Som terapeut støtter jeg jer i, at få jeres budskaber klart frem, sammen med de følelser der ligger bag, og som ofte kan være svære at få sagt. Parterapien kan være med til at genskabe glæden, kærligheden og nærheden i jeres forhold.

Vælger I derimod, eller indser igennem terapien, at det er bedre at gå hver til sit, kan I få redskaberne til at det bliver gjort i gensidig respekt. I kan få hjælp til at løse nogle af de samarbejdsproblemer der kan opstå, når man skal dele boet eller har børn sammen.

Familieterapi:

Relationerne mellem de enkelte familiemedlemmer er afgørende for den enkeltes trivsel og udvikling.
I perioder kan konflikter, særlige begivenheder og komplicerede livsomvæltninger blive så belastende for både jer som forældre og jeres børn, at der er brug for professionel hjælp.

Terapien kan hjælpe alle i familien til at få de redskaber der skal til, for at håndtere konflikter, uenigheder og den manglede kommunikation der kan ligge til grund for mistrivsel i familien og ved den enkelte. Terapien bliver tilrettelagt så den passer ind i lige netop jeres familie.                                                                                      

Traumatisk fødsel

At føde et barn er en af de største oplevelser i en kvindes liv. Ofte er det en fantastisk og berigende oplevelse, men for andre kan forløbet, både op til, under og tiden efter fødslen, være voldsom og traumatisk.  Det er kun dig, der har oplevet fødslen, der kan definere om den har været traumatisk.

Igennem de terapeutiske samtaler vil du få bearbejdet hele fødselsoplevelsen. Det følelsesmæssige traume som har sat sig i dig vil blive løsnet. Du vil opnå at få en bedre forståelse af dig selv og dine reaktioner. Dette kan være med til at knytte bånd til dit barn og genskabe det mistede. Det at du som mor arbejder med dine følelser virker terapeutisk for barnet. Det er aldrig for sent at arbejde med et trauma, også selvom fødslen ligger år tilbage.

Hvis du lige har født eller er på barsel tilbyder jeg at terapien kan foregå i hjemmet. Ligeledes tilbyder jeg terapi, mens du/I er indlagt med et præmaturt barn eller ved alvorlig sygdom.
Der er også mulighed for gruppeterapi i egen mødregruppe eller i en gruppe som jeg samler, hvor der vil være muligheden for at dele, lytte og give støtte til hinanden.

 

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål eller ønsker at aftale en tid.

Afbud meldes hurtigt muligt og senest kl. 17 dagen før samtalen. Afbud ved akut sygdom meddeles inden kl. 8.30 samme dag. Ved udeblivelser uden afbud betales fuldt timehonorar.

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere