Dan Bækgaard - Terapeut, Hypnoterapeut, Coach

Dan Bækgaard

Terapeut, Hypnoterapeut, Coach

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Velkommen til Beckgaard – Jeg hjælper dig med at komme videre i dit liv. Dan Bækgaard - Terapeut, Hypnoterapeut, Coach

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE ONLINE

 

Velkommen til Beckgaard coaching og hypnoterapi.

Her kan du få hjælp til

Rygestop * Vægttab * Vredeshåndtering * Angst

Hypnose
Hypnose er en helt naturlig bevidsthedstilstand – den minder om de tilstande du har prøvet før, f.eks. når du dagdrømmer, kører på motorvejen eller når du lige er ved at vågne/ falde i søvn. Når du er i hypnose er du øget modtagelig overfor positive forslag. Du er i en tilstand af skærpet, fokuseret modtagelighed overfor forslag.
Al hypnose er i realiteten selvhypnose – og du kan ikke hypnotiseres imod din vilje. Du vil heller ikke sige eller gøre ting, der overskrider dine personlige grænser eller værdier.
Hypnose er en sindstilstand og kan som sådan ikke mærkes. Men du vil kunne mærke effekten af de forslag, som bliver givet til dig (i det omfang, som du følger dem). Din hypnoseoplevelse afhænger derfor helt af, hvilke forslag og instruktioner du bliver givet – og i hvilket omfang og hvordan du følger dem.

Vær venligst opmærksom på at vi sætter kvalitet og seriøsitet meget højt, hvorfor vi vil kunne finde på at afvise dig til hypnose, men i stedet henvise dig til psykolog.

Hvad kan hypnose ellers hjælpe med?

·  Selvtillids-/selvværdsproblematikker
·  Jalousi
·  Stress
·  Parforholdsproblemer
·  Forældre/børn forhold
·  Wellness og afslapning
·  Depressive Tilstande 
·  Smerter
·  Fobier
·  Tab og sorg 
·  Identitet og livskrise 
·  Koncentration og motivation

Coaching
Udgangspunktet for coaching er, at du selv har lysten til at arbejde med din udfordring.
Det kan af og til være svært at vide, præcis hvad man selv vil eller hvorfor “gør jeg det ikke bare” eller “hvad hindre mig i at udføre det”.
Det er vores opgave at stille de rette spørgsmål, der gør du får en bevidsthed om, hvad du egentligt vil og hvilke forhindringer der er for at nå et givent mål.
Sammen vil vi anskue tingene fra en helt ny vinkel, og dermed kan dine udfordringer pludselig stå i et helt nyt og klart lys.

Jeg tilbyder også sessioner i weekenden

Såfremt du har de rette forhold i det eget hjem, tilbydes hjemmebesøg mod merpris.

Forsinkelse/Mødetidspunkt.

Da jeg pt. ikke har venterum, bedes du venligst komme tidligst 5-10 min. før en aftale. Der er dog ofte indlagt tid imellem klienter, således at jeg har tid til at skrive journal m.m. Du vil derfor kunne opleve, at jeg sidder og skriver imens du venter. Hvis jeg er klar, går vi selvfølgelig i gang med det samme.

Hvis man kommer senere end den aftalte tid, er det ikke muligt at forlænge tiden i den anden ende.

Afbud eller ændring af en tid til samtale bedes meddelt senest kl. 24 timer før aftalen – enten pr. telefon eller mail. Den fulde pris skal betales ved afbud senere end dette eller ved udeblivelse.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte nedenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere