Claus Sigmann - Coach, Mentor, Supervisor, Virksomhed - GoMentor
Claus Sigmann - Coach, Mentor, Supervisor, Virksomhed

Claus Sigmann

Coach, Mentor, Supervisor, Virksomhed

Odense SØ, Vejle, Online

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Kilometer takst - når jeg kommer til dig. 3,5 kr. Aftal tid

Mentor, coaching, management - til CVR nummer 1.250 kr. Aftal tid

Få et tilbud på større opgaver eller special forløb. Benyt kontakt knappen.

Individuel coaching - privat 795 kr. Aftal tid

Individuel coaching klippekort - privat; 5 x 60 min 3.500 kr. Aftal tid

Spar kr. 3000 ved købe af 5 sessioner

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 04 09

89 87 04 09

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel coaching - privat (GoMentor videosession) 795 kr. Aftal tid

Individuel coaching klippekort - privat; 5 x 60 min (GoMentor videosession) 3.500 kr. Aftal tid

Spar kr. 475,- ved købe af 5 sessioner

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 04 09

89 87 04 09

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Har du spørgsmål til mig, så brug muligheden for en gratis forsamtale Claus Sigmann - Coach, Mentor, Supervisor, Virksomhed

Beskrivelse

- Sammen skaber vi udvikling -

 

Hvad enten det er privat eller karrieremæssigt hjælper jeg med at få øje på det du virkelig brænder for, til at finde dine ressourcer, kompetencer, selvværd og få overskud til at sætte de rette mål for dig i din tilværelse.

 

Coaching er god sparring hvor du lærer af dine egne svar og dermed udvikler dine personlige kompetencer.

 

Under vores samtaler kan jeg fungere både som din coach og mentor, så du får taget de rigtige beslutninger og fundet styrken til at følge dine drømme, mål og balancen i livet.

 

Igennem dialog bygger vi bro mellem erkendelsen af, hvor du er på nuværende tidspunkt, hvad dit potentiale er, og hvor du gerne vil hen både privat som erhvervsmæssigt.

 

Om mig:

Jeg er Internationalt certificeret som executive coach og bestyrelsesmedlem samt uddannet producer, projektleder og salgschef. Det blev til 5 år på det private arbejdsmarked, som salgs- og markedschef i danske mediekoncerner, inden jeg blev ejerleder og CEO med 4 succesfulde virksomheder i bagagen.

 

Med brugbare kompetencer, og et hjerte der banker for mennesker og udvikling, er min motivation:

 

- At hjælpe andre – til at hjælpe sig selv -

 

Kontakt mig og få en snak om dine udfordringer - ganske forpligtigende - og har du spørgsmål, er du velkommen til at benytte min gratis forsamtale, inden du beslutter dig.

Klientudtalelser

Kaj Knudsen, direktør og bestyrelsesformand - "Gennem mere end 25 år har Claus, til min store fornøjelse, løst opgaver af meget forskellig karakter. Men uanset om det har drejet sig om konceptudvikling, forretningsmodeller eller motivationsprogrammer, er opgaverne altid løst til min fulde tilfredshed - og overraskende mange gange på en utraditionel måde, hvor Claus' store kreativitet og evne til "at tænke ud af boksen" har gjort en afgørende positiv forskel. "  Læs mere  Læs mindre

Bitten S. Madsen, Vestas - "Via mine coach-samtaler med Claus Sigmann har jeg fået hjælp til at analysere forskellige hændelsesforløb og forstå nu, at der findes flere virkeligheder end min egen. Jeg har fået et klarere kommunikationsmønster og en mere anerkendende tilgang til mine medmennesker. Samtidig forstår jeg nu hvor vigtigt forventningsafstemning til mig selv, mine kollegaer og mine omgivelser er. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.