Claus Asbjørn Larsen - Psykolog

Claus Asbjørn Larsen

Psykolog

Viborg

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Supervision, gruppe 1.250 kr. Aftal tid

Supervision, individuel 950 kr. Aftal tid

Parterapi 1.250 kr. Aftal tid

Efterfølgende samtaler - med lægehenvisning 320 kr. Aftal tid

Første samtale - med lægehenvisning 383 kr. Aftal tid

Individuel samtale 950 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

25 13 59 51

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Som du forholder dig formes dit liv. Claus Asbjørn Larsen - Psykolog

Beskrivelse

Mit navn er Claus Asbjørn Larsen, velkommen til min side. I 1997 blev jeg uddannet psykolog fra Århus universitet. I 2000 blev jeg autoriseret af Psykolognævnet under Socialministeriet. Jeg har siden 2001 haft egen praksis og har her overenskomst med den offentlige sygesikring. Dette betyder at du kan bruge din evt. henvisning fra lægen hos mig. Jeg tilbyder: Individuel terapi Parterapi Supervision, individuelt og i gruppe Neuropsykologi. Og har især erfaring med problemstillinger i forbindelse med: Angst Depression Sorgprocesser Livskriser Stress Parforholdsproblemer Neuropsykologiske problemstillinger Traumatiske hændelser. Jeg arbejder bl.a. med kognitiv terapi, ”Acceptance and Commitment Therapy” og mindfulness. Hvis du ønsker at blive kontaktet, så vi kan tage en kort snak om, hvordan et forløb hos mig kan hjælpe dig, kan du udfylde formularen ”Ring mig op”. Du er naturligvis også altid meget velkommen til at kontakte mig direkte på telefon eller mail.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere