Claus Kaaber - Mentor

Claus Kaaber

Mentor

Videosamtale

1 klientudtalelse

Videosamtaler

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Mentoring - kort forsamtale (GoMentor videosession) 0 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Support for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg er en erfaren mentor, der ud fra egne erfaringer hjælper med håndtering af psykisk sårbarhed. Claus Kaaber - Mentor

Beskrivelse

Jeg er en erfaren mentor, der hjælper personer og arbejdspladser med håndtering af psykisk sårbarhed. Jeg har selv mange års erfaring med ledelse af psykisk sårbare på arbejdspladser og desuden har jeg selv været ramt af panikangst som følge af nogle traumatiske oplevelser tidligt i min barndom.

Jeg er hverken coach, psykolog eller psykoterapeut, men konsulent og mentor, der arbejder med udgangspunkt i mange år som leder og konsulent samt egne eraringer.

Jeg hjælper på konsulentbasis arbejdsgivere med at udarbejde politikker og strategier i forhold til de psykisk sårbare på arbejdspladsen. Desuden er jeg mentor for ledere, der har psykisk sårbare medarbejdere med behov for en særlig ledelsesindsats. Jeg er også mentor for ledere, der selv har psykiske problemer og har brug for værktøjer til at kunne agere i organisationen indenfor og med den psykiske sårbarhed uden at miste ledelsesautoritet.

Jeg fungerer desuden som mentor for medarbejdere med psykiske problemer, der har brug for støtte til at fungere på arbejdspladsen under eller efter psykiske problemer.

Jeg har videobaserede online mentor-grupper for

  1. Angstramte og andre psykisk sårbare
  2. Ledere med psykisk sårbarhed
  3. Ledere med psykisk sårbare
  4. Pårørende til psykisk sårbare

Peer-to-peer betyder kort sagt “been-there-done-that” og henviser til brug af mennesker med brugererfaring i indsatserne for mennesker med psykisk sårbarhed.

Der er voksende forskningsmæssigt belæg for, at mennesker der har gennemlevet psykiske vanskeligheder og recoveryprocesser kan udgøre en unik og virksom ressource i indsatsen over for andre mennesker med psykiske lidelser. Internationalt omtales denne form for støtte som peer-support. Der er forskningsmæssigt belæg for at peer-støtte i særlig grad bidrager til recoveryprocessen med håb, adgang til rollemodeller, erfaringsbaseret empati og adgang til erfaringsbaseret viden om mestringsstrategier.

Biografi

Uddannelse

Mentor

Køn

Mand

Klientudtalelser

Louise Lambert - "Jeg har fået hjælp til at klare mig efter en fyring som fik mig helt ned i kulkælderen. Det er dejligt at tale med en ligesindet, der har prøvet det samme og er kommet ovenpå igen."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere