Claes Warning Holbeck

Coach, Mentaltræner, Supervisor

Osted, Roskilde, Denmark, København, Videosamtale , GoMentor 24/7

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Coaching, Rådgivning & Ledersparring 1.800 kr. Aftal tid

Alle ledere kan opleve at have brug for en ekstern støtte, på et hvilket som helst tidspunkt i deres karriere.
Med udgangspunkt i din situation og der hvor du befinder dig, hjælper jeg dig, så du får den fornødne indsigt og styrke til selv at løse de udfordringer du står overfor, og skabe de resultater du gerne vil opnå.

Coaching forløb 6.475 kr. Aftal tid

Du er seriøs omkring dig selv og ønsker et forløb med fokus på dig!

Så er dette tilbud helt perfekt!

Alle kan opleve at have brug for en ekstern støtte, på et hvilket som helst tidspunkt i deres karriere.
Med udgangspunkt i din situation og der hvor du befinder dig, hjælper jeg dig, så du får den fornødne indsigt og styrke til selv at løse de udfordringer du står overfor, og skabe de resultater du gerne vil opnå.

Forløb for ledere - Supervision 1.500 kr. Aftal tid

Om du er ny eller erfaren leder, så kan der opstå perioder hvor vi selv eller virksomheden ønsker, at vi udvikler os i en bestemt retning eller inden for et bestemt område.

Ledelse er et håndværk, hvor vi skal afdække mange områder der til tider kræver en hjælpende hånd. Jeg udbyder supervision ift. udvikling af kompetencer inden teamledelse.

Jeg anbefaler et minimum af 4 sessioner over en 6 måneders periode. 

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 124 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 249 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle ugens 7 dage.

GoMentor 24/7 Live 349 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Videosamtaler

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Video Coaching (GoMentor videosession) 1.000 kr. Aftal tid

Alle ledere kan opleve at have brug for en ekstern støtte, på et hvilket som helst tidspunkt i deres karriere.
Med udgangspunkt i din situation og der hvor du befinder dig, træner (coacher) jeg dig, så du får den fornødne indsigt og styrke til selv at løse de udfordringer du står overfor, og skabe de resultater du gerne vil opnå.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Din succes er min succes! - Jeg hjælper ledere, teams og virksomheder med at nå deres målsætninger. Claes Warning Holbeck - Coach, Mentaltræner, Supervisor

Beskrivelse

Din succes er min succes!


- Jeg hjælper ledere, teams og virksomheder med at nå deres målsætninger. - Gennem ledersparring, coaching og undervisning.


Overskriften lyder jo meget godt, men jeg vil gerne anbefale at du læser lidt om hvad jeg tilbyder, inden vi indgår et samarbejde. På forhånd tak for din tid.


Alle ønsker at opnå succes med det de laver, men nogle gange er det svært at se hvad succes er eller hvordan man når derhen. Jeg er her for at du kan få den hjælp eller sparring du har brug for, så der er balance mellem dine Hvorfor, Hvad og Hvordan mål.


Et fast delmål i min praksis er, at arbejde med det der gør, at du generelt er glad og har basis for at vise dit sande potentiale som leder. Det giver dig et overskud, så du forsat kan skabe resultater for dig selv og med dine medarbejdere og ikke mindst opnå en oplevelse af, at være en succes.


For virksomheden eller dit team, kan vi skabe retning og arbejdsglæde, der giver det overskud der skal til for at opnå en highperformance kultur. Jeg støtter dig i din rolle som leder og giver jer de praktiske redskaber, som jeg selv har brugt til at skabe resultater så som:

  • Sænke Sygefraværet i en afdeling på +200 mand, med over 70% på et halvt år. Fra 11% til 3% fravær.
  • Øge den samlede medarbejdertilfredshedsmåling, i en anden mindre virksomhed, fra et spinkelt 6-tal på en 10-skala, til et solidt 9-tal på bare tre måneder.
  • I sidstnævnte virksomhed, sænke den årlige medarbejderflugt med 60%
  • Øge omsætningen i en salgsafdeling, fra 26 måneder med røde tal på bundlinjen- til vedvarende overskud efter blot 3 måneder og 4 år frem til nu ultimo aug. '19.
  • Dertil har det givet virksomhederne en mærkbar ændring i forhold til det følelsesmæssige overskud og åbnet op for et stærkere samarbejde.


Jeg muliggør din succes og du lever den!


Tak for at du tog dig tiden til at læse min profiltekst.


De bedste hilsner

Claes W. Holbeck

 

Klientudtalelser

Naram El-Shamary - Manager of API Sterile Production, LEO Pharma - "Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Claes Warning Holbeck. Han har fokus på den bæredygtige ledelse, og hvordan man bedst kan skabe gode resultater gennem andre. Han er god til at tage udgangspunkt i hvem man er som person, og dermed bliver udviklingen en naturlig forlængelse af ens person, frem for at tvinge modtageren til at være i en bestemt kasse. Hans erfaringer fra forsvaret, samt hans ærlige og behagelige fremtoning gør ham til en exceptionelt dygtig kommunikator, formidler og coach. Han er løsningsorienteret og derfor skaber han fremdrift i processerne. Jeg vil varmt anbefale Claes. Hvis der er behov for yderligere information er I velkomne til at kontakte mig"  Læs mere  Læs mindre

Martin Frederik Glitzky - Entrepriseleder - "coach Claes Warning Holbeck Jeg havde den 10. August 2019 fornøjelse af at gå en tur i skoven med Claes for at tale ledelses teknik, motivation, drivkraft og meget andet. Vi talte om de udfordringer jeg ser og oplever i min hverdag som leder. Claes gav mig nogle teknikker, nogle andre indgangsvinkler, en anden måde at tænke på, for at opnå de resultater jeg har brug for. Jeg vil forsøge at implementere de råd Claes har givet mig i min dagligdag. Min oplevelse af Claes, på vores "ledelses pilgrimsfærd" gennem skoven, er hans rolige måde at lytte på, og timingen i hans spørgsmål og råd, er helt perfekt. De største anbefalinger herfra, og mit råd til jer vil være at prøve det samme."  Læs mere  Læs mindre

Klaus Pernov, Ejer af IN LOCO ApS - "Jeg Har været så heldig at modtage Coaching fra Claes i forhold til spørgsmålet om Work/Life Balance. Det har været fremragende på både det konkrete niveau men også på det mere eksistentielle niveau. Claes formår at hjælpe med at lande de store spørgsmål i det praktisk levede liv. Der er plads til at løfte blikket og se horisonten og samtidig at forholde sig til det sted man rent faktisk står, hvorfra det næste skridt skal tages. Jeg kan give Claes min varmeste anbefaling."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere