Christine Honoré - Coach, Stressterapeut, Mindfulness instruktør, Psykoterapeut

Christine Honoré

Coach, Stressterapeut, Mindfulness instruktør, Psykoterapeut

Skodsborg, Vedbæk, Videosamtale , GoMentor 24/7

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

Psykoterapi samtale 800 kr. Aftal tid

Psykoterapi samtale med rabat 500 kr. Aftal tid

studerende/arbejdsledige/pensionister kan opnå denne rabat.

Coaching privat 800 kr. Aftal tid

Coaching pakke 1.950 kr. Aftal tid

Erhvervs Coaching 800 kr. Aftal tid

Er du leder enten for projekter eller for mennesker? Ønsker du at styrke din autenticitet og evne til at lede, lytte og skabe resultater gennem andre?

Med mig som din coach og træner bliver du bevidst om dine reaktioner, tanker og handlinger. Du finder vejen til at mindske tvivlen, stressen og ubalancen, hvis du kender til disse.     

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 124 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 249 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle ugens 7 dage.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Videosamtaler

Psykoterapi samtale (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Tristhed, depression, ondt i livet, personlig udvikling, stress, karrieremuligheder, work/life balance, skilsmisse, psykisk vold, narcissisme Christine Honoré - Coach, Stressterapeut, Mindfulness instruktør, Psykoterapeut

Beskrivelse

Få de nødvendige redskaber til at genvinde din energi og livsglæde.


Alle mennesker kan i perioder opleve stress, bekymre sig alt for meget eller føle tristhed. Energien er måske ikke hvad den har været og selvtilliden er måske heller ikke i top. Det er alt sammen helt normale følelser og tanker.


Problemet kan dog nogle gange være, at disse negative tanker kan tage overhånd og overskygge alle andre tanker og følelser og på den måde dræne os for energi og livsglæde. De kan faktisk svække din evne til at tænke konstruktivt, kreativt og positivt. Som om det ikke var nok, kan vi også få oplevelsen af, at vi ikke kan holde op med at gruble og bekymre os. Men det kan man faktisk godt.


Med den rigtige support og redskaber, kan du genvinde kontrollen over dine bekymringer og grublerier og dermed få din energi tilbage, livsglæde og alle dine andre kreative, positive og problemløsende tanker og følelser. Det vil jeg gerne hjælpe dig med.


 • Oplever du fysiske symptomer, som ondt i maven, svært at sove eller anden uro, men ved ikke helt hvorfor?
 • Lader du dig stoppe af gamle historier og står i en situation, hvor det er svært at komme videre?
 • Ønsker du større forståelse for, hvad det er for en situation, som du sidder i og hvordan du kommer videre herfra?


Jeg sørger for at skabe en åben dialog, hvor der er plads til dine udfordringer.


Jeg anvender NLP metoder, som jeg selv har haft stor gavn af.

Disse metoder har en positiv og fremadrettet tilgang, og skaber rum for at tage udgangspunkt i klientens situation og ønsker.


Gratis intro-samtale.

Det kan være svært at beslutte sig for, hvilken terapeut man skal vælge. Det er vigtigt at kemien er helt rigtig, og det kan svært at vurdere ud fra en hjemmeside.


Hvis du er i tvivl eller har nogen spørgsmål, så tøv ikke et øjeblik med at ringe. Spørg, alle spørgsmål er velkomne.

Christine

Biografi

Klientudtalelser

Pernille - "Jeg startede til samtaler hos Christine da jeg var psykisk lang nede. Jeg var på en arbejdsplads fyldt med stress og dårligt psykisk arbejdsmiljø. Jeg var sygemeldt fra min arbejdsplads og havde lange udsigter til at komme videre. Jeg havde lavt selvværd. Jeg levede i en grå og depressiv hverdag, uden tro på mig selv og ingen overskud til mine børn. Jeg var selvskadende flere gange dagligt, højtråbende overfor mine børn. Og jeg følte mig generelt som en dårlig mor, kone og menneske. Hos Christine havde jeg samtaler. Vi snakkede om alt og helt tilbage fra barndommen. Vi lavede en masse øvelser, bla. Healing af indre barn og mindfulness øvelser, som var super gode for mig. Jeg har fået en masse gode råd og noget jeg kunne tage med mig hjem, noget som jeg kunne bruge i hverdagen. Det har virkelig givet mig meget. Jeg er i dag startet på et andet arbejde. Jeg har det godt og jeg har fået mit overskud tilbage, og jeg råber derfor heller ikke af mine børn mere. Min selvskadende adfærd, er faktisk næsten forsvundet. Jeg er nået dertil hvor jeg kan sige pyt, til de ting der plejede at gå mig på og stresse mig. Jeg går til meditation en gang om måneden. Jeg laver stress frie øvelser en gang imellem. Og jeg hænger livsglade sedler op til mig selv, så jeg altid kan se lyst og positivt på tingene. Jeg er endnu ikke færdig med samtaler hos Christine og glæder mig til næste gang jeg skal tale med hende. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere