Christine Honoré - Coach, Mentor, Terapeut, Stressterapeut, Mindfulness instruktør, Psykoterapeut

Christine Honoré

Coach, Mentor, Terapeut, Stressterapeut, Mindfulness instruktør, Psykoterapeut

Skodsborg, Videosamtale, GoMentor 24/7

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Psykoterapi samtale (50 min) 350 kr. Aftal tid

Erhvervs Coaching 400 kr. Aftal tid

Er du leder enten for projekter eller for mennesker? Ønsker du at styrke din autenticitet og evne til at lede, lytte og skabe resultater gennem andre?

Med mig som din coach og træner bliver du bevidst om dine reaktioner, tanker og handlinger. Du finder vejen til at mindske tvivlen, stressen og ubalancen, hvis du kender til disse.     

Coaching privat 350 kr. Aftal tid

Psykoterapi samtale, studerende/arbejdsledige/pensionister 300 kr. Aftal tid

Coaching pakke (3 sessioner af 60 min) 1.000 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Support for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 36 81

Online terapi og coaching

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Skriv ubegrænset med mig (GoMentor 24/7) 349 kr./uge Prøv GoMentor 24/7

Fortrolig online-terapi og coaching, uanset tid og sted. Skriv ubegrænset med mig, lige når du har brug for det.

Skriv ubegrænset med mig (GoMentor 24/7) 249 kr./uge Prøv GoMentor 24/7

Fortrolig online-terapi og coaching, uanset tid og sted. Skriv ubegrænset med mig, lige når du har brug for det.

Psykoterapi samtale (50 min) (GoMentor videosession) 300 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Support for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 36 81

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Tristhed, depression, ondt i livet, personlig udvikling, stress, karrieremuligheder, work/life balance, akut belastningsreaktion. Christine Honoré - Coach, Mentor, Terapeut, Stressterapeut, Mindfulness instruktør, Psykoterapeut

Beskrivelse

Få de nødvendige redskaber til at genvinde din energi og livsglæde.


Alle mennesker kan i perioder opleve stress, bekymre sig alt for meget eller føle tristhed. Energien er måske ikke hvad den har været og selvtilliden er måske heller ikke i top. Det er alt sammen helt normale følelser og tanker.


Problemet kan dog nogle gange være, at disse negative tanker kan tage overhånd og overskygge alle andre tanker og følelser og på den måde dræne os for energi og livsglæde. De kan faktisk svække din evne til at tænke konstruktivt, kreativt og positivt. Som om det ikke var nok, kan vi også få oplevelsen af, at vi ikke kan holde op med at gruble og bekymre os. Men det kan man faktisk godt.


Med den rigtige support og redskaber, kan du genvinde kontrollen over dine bekymringer og grublerier og dermed få din energi tilbage, livsglæde og alle dine andre kreative, positive og problemløsende tanker og følelser. Det vil jeg gerne hjælpe dig med.


  • Oplever du fysiske symptomer, som ondt i maven, svært at sove eller anden uro, men ved ikke helt hvorfor?
  • Lader du dig stoppe af gamle historier og står i en situation, hvor det er svært at komme videre?
  • Ønsker du større forståelse for, hvad det er for en situation, som du sidder i og hvordan du kommer videre herfra?

Jeg sørger for at skabe en åben dialog, hvor der er plads til dine udfordringer.


Jeg anvender NLP metoder, som jeg selv har haft stor gavn af.


Disse metoder har en positiv og fremadrettet tilgang, og skaber rum for at tage udgangspunkt i klientens situation og ønsker.


Gratis intro-samtale.

Det kan være svært at beslutte sig for, hvilken terapeut man skal vælge. Det er vigtigt at kemien er helt rigtig, og det kan svært at vurdere ud fra en hjemmeside.


Derfor tilbyder jeg en gratis telefonsamtale for at afklare kemien og forventnings afstemme forløbet.


Glæder mig til at høre fra dig.

Klientudtalelser

Pernille - "Jeg startede til samtaler hos Christine da jeg var psykisk lang nede. Jeg var på en arbejdsplads fyldt med stress og dårligt psykisk arbejdsmiljø. Jeg var sygemeldt fra min arbejdsplads og havde lange udsigter til at komme videre. Jeg havde lavt selvværd. Jeg levede i en grå og depressiv hverdag, uden tro på mig selv og ingen overskud til mine børn. Jeg var selvskadende flere gange dagligt, højtråbende overfor mine børn. Og jeg følte mig generelt som en dårlig mor, kone og menneske. Hos Christine havde jeg samtaler. Vi snakkede om alt og helt tilbage fra barndommen. Vi lavede en masse øvelser, bla. Healing af indre barn og mindfulness øvelser, som var super gode for mig. Jeg har fået en masse gode råd og noget jeg kunne tage med mig hjem, noget som jeg kunne bruge i hverdagen. Det har virkelig givet mig meget. Jeg er i dag startet på et andet arbejde. Jeg har det godt og jeg har fået mit overskud tilbage, og jeg råber derfor heller ikke af mine børn mere. Min selvskadende adfærd, er faktisk næsten forsvundet. Jeg er nået dertil hvor jeg kan sige pyt, til de ting der plejede at gå mig på og stresse mig. Jeg går til meditation en gang om måneden. Jeg laver stress frie øvelser en gang imellem. Og jeg hænger livsglade sedler op til mig selv, så jeg altid kan se lyst og positivt på tingene. Jeg er endnu ikke færdig med samtaler hos Christine og glæder mig til næste gang jeg skal tale med hende. "  Læs mere  Læs mindre

;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere