Christina Rosholm - Psykoterapeut MPF, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Traumeterapeut

Christina Rosholm

Psykoterapeut MPF, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Traumeterapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Individuel terapi, parterapi og familierådgivning. Personlig udvikling. Ingen eller kort ventetid. Christina Rosholm - Psykoterapeut MPF, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Traumeterapeut

Beskrivelse

Denne mentors profil er ikke længere aktiv - kontakt support for hjælp med at finde en anden.Der kan være mange grunde til at gå i terapi.

Vores liv udfordrer os konstant og kan til tider bringe os lidt ud på gyngende grund. 


Flere af os har gennem barndom og ungdom gjort brug af vigtige forsvarsmekanismer, som på nuværende tidspunkt i vores liv kan være uhensigtsmæssige. 


Vi kan på den måde være ufrivilligt frosset fast i reaktions-og handlemønstre, som vi har svært ved at bryde.


Terapi kan hjælpe dig til indsigt i de bagvedliggende grunde til dine vanskeligheder og give dig en større forståelse for dine reaktionsmønstre, og dermed give en større frihed til at handle i overensstemmelse med dine inderste behov og ønsker.


Terapi kan ligeledes være et godt redskab til bearbejdelse af:

  • Depression
  • Stress
  • Angst
  • Skilsmisse
  • Sorg
  • Traumer
  • Parforholdsproblemer


Parterapi

Intet parforhold er uden udfordringer!

Livet med karriere, børn, bolig og fritidsinteresser har måske fjernet fokus fra jeres parforhold. Kontakten og nærværet er måske røget i baggrunden og hverdagen kan være præget af for mange skænderier og manglende forståelse for hinanden. Her kan en upartisk tredjepart være en god støtte i samtalerne og hjælpe til at få øje på de bagvedliggende mekanismer hos jer begge. Der kan være mange grunde til at gå i parterapi, som utroskab, sammenbragte familier, manglende følelser, skænderier m.fl. Parterapi kan også bruges til at udvikle forholdet, løse kriser og måske være en hjælp til afklaring om forholdet skal fortsætte eller ej.


Det er min erfaring, at jo før I kommer i parterapi, jo større er muligheden for at redde forholdet!


Familierådgivning

Livet i familien, uanset hvilken form den har, kan til tider blive så stor en udfordring, at vi har brug for råd og guidning. Vi lever i mange forskellige typer af familier med dine, mine og vores børn, og spørgsmål og uenighed omkring børneopdragelse er måske blevet et konfliktfelt hos jer. Jeres barn kan måske have specifikke udfordringer og uhensigtsmæssig adfærd. I lever måske i en familie, hvor en eller flere af Jer lider af en kronisk sygdom eller gennemgribende udviklingsforstyrrelse. Et familiesamtaleforløb starter altid med at første session kun er med forældrene, hvor vi sammen får kortlagt de udfordringer I ønsker rådgivning omkring. Jeg tilbyder også samtaler med børnene/de unge alene, hvis det ønskes.


Foruden arbejdet i min praksis, har jeg gennem de sidste 22 år arbejdet med familier og børn med specifikke problemstillinger, og familier med kronisk syge børn, herunder familier med børn med div. psykiatriske diagnoser som ADHD, OCD og børn med diagnoser inden for autismespektret m.fl. 


Du/I er meget velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak for at høre om jeg er den rigtige terapeut for dig/jer!


Jeg har desværre endnu ikke mulighed for at modtage betaling med kort i klinikken. Der er derfor kun mulighed for kontant betaling eller betaling med Mobilepay.


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere