Christina Rosholm - Parterapeut, Psykoterapeut MPF - GoMentor
Christina Rosholm - Parterapeut, Psykoterapeut MPF

Christina Rosholm

Parterapeut, Psykoterapeut MPF

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Ingen eller kort ventetid. Parterapi, individuel terapi og familierådgivning. Personlig udvikling. Christina Rosholm - Parterapeut, Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil - kontakt GoMentor support, hvis du vil have hjælp med at finde en anden mentor.

 

Der kan være mange grunde til at gå i terapi. 

Vores liv udfordrer os konstant og kan til tider bringe os lidt ud på gyngende grund. 
Flere af os har gennem barndom og ungdom gjort brug af vigtige forsvarsmekanismer, som på nuværende tidspunkt i vores liv kan være uhensigtsmæssige. 
Vi kan på den måde være ufrivilligt frosset fast i reaktions-og handlemønstre, som vi har svært ved at bryde.
Her kan terapi hjælpe.

Terapi kan ligeledes være et godt redskab til bearbejdelse af:

Depression
stress
angst
sorg
skilsmisse
parforholdsproblemer


Parterapi:
Intet parforhold er uden udfordringer! Måske er kontakten mellem jer ikke, hvad den har været. Måske har en af jer været utro, og I skal have hjælp til at komme videre. Måske har skænderier overtaget kys og kærtegn...Jeg kan hjælpe jer med at få øje på de bagved liggende mekanismer til jeres tema, og sammen med jer finde en måde at komme ud af konflikten på.

Familierådgivning:
Når jeg starter et familiesamtaleforløb er første session kun med forældrene, hvor vi sammen får kortlagt de udfordringer I ønsker rådgivning omkring. Jeg tilbyder også samtaler med børnene/de unge alene, hvis det ønskes.

Min erfaring, metode og teori har grund i de genereller principper for familierådgivning der er udviklet af Kempler Instituttet. 

Foruden arbejdet i min praksis, har jeg gennem de sidste 17 år arbejdet med familier og børn med specifikke problemstillinger, og familier med kronisk syge børn, herunder familier med børn med div. psykiatriske diagnoser som ADHD, OCD og børn med diagnoser inden for autismespektret m.fl. 

Jeg har desværre endnu ikke mulighed for at modtage betaling med kort i klinikken. Der er derfor kun mulighed for kontant betaling eller betaling med Mobilepay i klinikken, alternativt kan du booke gennem GoMentor.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte nedenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.