Christina Villendrup Lynge - Psykolog

Christina Villendrup Lynge

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Are you living the life that you really want? Christina Villendrup Lynge - Psykolog

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE ONLINE

Velkommen til

Klinikken ligger i Allerød, hvor der er gratis parkering, og altid ledig p-plads lige udenfor døren. 

Jeg samarbejder med de fleste forsikringsselskaber, som dækker psykologsamtaler over fx sundhedsforsikringen. Ligeledes giver sygeforsikringen ”Danmark” tilskud til et antal behandlinger pr. år. Jeg modtager desværre ikke lægehenvisninger.

Det er altid mit mål at du får den bedste og mest effektive hjælp til dine problemer, og at du altid føler dig set og godt tilpas. Jeg arbejder med korttidsterapi teknikker, som giver dig en fornemmelse af fremgang.

Om mig 

Jeg er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet, er autoriseret af Psykolognævnet samt har en psykoterapeutisk overbygning. Jeg har arbejdet mange år i erhvervslivet med ledelse, coaching og undervisning, og har de seneste år fungeret som privat praktiserende psykolog. Jeg er 47 år og mor til tre.

Jeg er medlem af Dansk Psykolog forening og arbejder ud fra foreningens etikregler, samt er underlagt lovgivningens regler om tavshedspligt. Sidder i bestyrelsen i Adipositasforeningen (Landsforeningen af overvægtige).

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere