Christina Enemark - Psykoterapeut

Christina Enemark

Psykoterapeut

Slagelse, Videosamtale

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel terapi 650 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 10 69

Videosamtaler

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Online Samtale terapi (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 10 69

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Sorg, tab og stress. Alvorlig sygdom, handicap, tab af forældre, ægtefælde, barn, søskende. Ensomhed, tomhed, længsel. Stress, opfarenhed samt udbrændthed. Christina Enemark - Psykoterapeut

Beskrivelse

Hvorfor psykoterapi?

Der kan være mange forskellige grunde til at opsøge en terapeut. For nogle er problemstillingen helt tydelig, for andre er det ikke umiddelbart til at sætte ord på. Nogle temaer I terapi kunne være.

  • Sorg
  • Stress
  • Livskriser
  • Forældrerollen

Andre opsøger også en terapeut med mere uklare problemstillinger. Livet kan simpelthen føles svært. Måske fungerer tingene bare ikke. Det kan være en følelse af ikke at høre til, fastlåsthed, en ubestemt længsel efter at ville noget andet eller noget mere, angst, sorg eller indre tomhed. Ting kan hobe sig op og gå i hårdknude. I terapien kan vi sætte ord på og få løsnet kunderne op.

Sorg

Du gennemgår måske en af de kriser, som de fleste af os kommer ud for på et tidspunkt i vores liv, men som ikke bliver lettere at håndtere af den grund. Skilsmisse, sygdom, dødsfald eller ulykker skaber dramatiske omvæltninger i livet og tvinger os ud i nogle situationer, vi aldrig tidligere har været nødt til at forholde os til. Nogle gange betyder det, at vi er nødt til at stille nogle helt fundamentale spørgsmål til os selv for at komme videre.

Stress

Stress er en hyppig årsag til, at vi søger hjælp hos en terapeut. I en verden, hvor det i vores professionelle liv ikke sjældent handler om at optimere og præstere perfekt, oplever mange en følelse af utilstrækkelighed.

Når kroppen og sindet er i en tilstand af stress, kan selv små udfordringer forekomme uoverstigelige.                                                                                                          

Forældrerollen

At blive forældre er en lykkelig begivenhed, men ikke desto mindre en stor omvæltning og udfordring. Forældrerollen konfronterer os med vores egen barndom og vi viderefører mere eller mindre bevidst handlemønstre, vi har arvet efter vores egne forældre.

 

Terapien kan hjælpe med at få afdækket årsagerne til nogle af de mindre hensigtsmæssige måder, vi agerer på i relationen til vores børn. Ved at få afdækket gamle mønstre bliver det også muligt at forholde os til dem, gøre os fri af dem og vælge andre måder at håndtere forældrerollen på.

Terapeut-klient relationen

Terapi er en samtale, som finder sted mellem to mennesker. Terapeutens opgave er at skabe et rum, hvor der er plads til at denne samtale kan finde sted. Det gør jeg ved at møde det andet menneske helt åbent, uden fordomme og ved at lytte med respekt og empati. 

 

At komme til terapeut kræver et stort mål af vilje til at være åbent og ærligt til stede i terapien. Det er ikke altid, at dette er muligt til at begynde med, men viljen må være der.

 

Når man opsøger en terapeut vil det i sagens natur ofte være fordi, man er ked af det, oprevet, vred eller stresset. Alle disse følelser er der plads til i det terapeutiske rum. Som terapeut har jeg en ro, der smitter.

 

Jeg bruger nogle gange det billede på terapien, at jeg kaster et anker ind i rummet, hvorefter vi kan ligge roligt i stormen.

 

Det er i dette rum af ro, at tingene dukker op til overfladen og vi kan begynde at bearbejde dem.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere