Christian Pasgaard - Psykolog

Christian Pasgaard

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Samtaler med en psykolog kan i mange svære livssituationer være en værdifuld hjælp! Christian Pasgaard - Psykolog

Beskrivelse

Obs! Jeg modtager ikke lægehenvisning i Århus - kun i Hadsund. 

Jeg er privatpraktiserende psykolog på fuld tid med klinik i Århus og Hadsund. I Hadsund er jeg tilknyttet sygesikringen. Det betyder at du her kan få tilskud til behandlingen hvis du har en lægehenvisning. 

I Århus tilbyder jeg samtaler onsdag og torsdag.

Mine primære arbejdsområder er individuel terapi, coaching og supervision.

Individuel terapi er en mulighed hvis du oplever at psykiske vanskeligheder og destruktive handlemønstre står i vejen for at du kan udfolde dit fulde potentiale og skabe en meningsfuld tilværelse for dig selv. Måske er der svære følelser som trænger sig på, men du har svært ved at udholde dem? Måske tumler du med svære tanker og bekymringer? Måske føler du dig fastlåst i sorg og krise efter et et tab, sygdom eller ulykke? 

I et terapiforløb kan vi arbejde med flere ting. Vi kan fokusere på at afhjælpe angst, depression, stress, lavt selvværd, jalousi, indre tomhed, lettere spiseforstyrrelser, konstante bekymringer, tankemylder og andre lidelsesfulde tilstande. Terapi kan også handle om at du får professionel hjælp og støtte til at håndtere og gennemleve sorg og krise. 

Endelig kan et terapiforløb have mere karakter af selvudvikling. Det kan fx handle om at blive bedre til at indgå i relationer med andre mennesker, blive bedre til at sætte grænser, blive bedre til at udtrykke vrede på en konstruktiv måde eller at blive bedre til at (turde at) lytte ærligt til dig selv når du fx skal træffe større beslutninger i dit liv.

Coaching har til formål at hjælpe dig med at overkomme de psykiske og handlemæssige barrierer der kan forhindre dig i at indfri dine karrieremæssige mål. Eksempler på sådanne barrierer kan være undvigende og konfliktsky adfærd, urealistisk tvivlen på egne evner, perfektionisme og grænseløse krav til dig selv, uhensigtsmæssig håndtering af vrede, manglende grænsesætning og lignende. 

I coaching kan vi også arbejde med at identificere i hvilke situationer og på hvilken måde du kan have svært ved at passe på dig selv i dit arbejdsliv. På den måde kan vi arbejde med at du på en sund måde kan øge din modstandskraft i forhold til stress.

Supervision er et tilbud til psykologer og andre faggrupper inden for social- og sundhedsområdet. For psykologer gælder at supervisionen kan benyttes til at opnå specialistgodkendelse. Læs mere om supervisionens teoretiske og metodiske rammer på min hjemmeside.

Du/I er meget velkommen til at kontakte mig på telefon eller mail - eller at trykke på ”Ring mig op”, så vil jeg ringe så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen

Christian Pasgaard

Autoriseret psykolog

Specialist i psykoterapi/klinisk psykologi

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere