Charlotte Sundhedsrådgivningen - Coach, Terapeut, Virksomhed - GoMentor
Charlotte Sundhedsrådgivningen - Coach, Terapeut, Virksomhed

Charlotte Sundhedsrådgivningen

Coach, Terapeut, Virksomhed

Hellerup, Online

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 850 kr. Aftal tid

Alkoholrådgivning/-behandling - (pakkeforløb á 5 sessioner) 4.000 kr. Aftal tid

Alkoholrådgivning/-behandling - efterbehandling 700 kr. Aftal tid

Alkoholrådgivning/-behandling - efterbehandling (pakkeforløb á 5 sessioner) 3.000 kr. Aftal tid

Parsamtale 1.250 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 10 68

89 87 10 68

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale (GoMentor videosession) 850 kr. Aftal tid

Alkoholrådgivning/-behandling - (pakkeforløb á 5 sessioner) (GoMentor videosession) 4.000 kr. Aftal tid

Alkoholrådgivning/-behandling - efterbehandling (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Alkoholrådgivning/-behandling - efterbehandling (pakkeforløb á 5 sessioner) (GoMentor videosession) 3.000 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 10 68

89 87 10 68

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Erfaren sundhedscoach og alkoholrådgiver. Kompetent coaching og rådgivning indenfor kost, rygning, alkohol, motion og stress. Charlotte Sundhedsrådgivningen - Coach, Terapeut, Virksomhed

Beskrivelse

Erfaren sundhedscoach og alkoholrådgiver

Jeg tilbyder kompetent coaching og rådgivning indenfor kost, rygning, alkohol, motion og stress (populært kaldet KRAMS) til dig, som ønsker at ændre din nuværende livsstil.


Jeg har indgående erfaring i, hvad der skal til for at skabe varige ændringer i indgroede adfærdsmønstre og tankesæt.


Jeg er Exam. sundhedscoach og oprindeligt uddannet cand.merc. med speciale i arbejdspsykologi. Jeg er desuden uddannet rygestop-rådgiver hos Kræftens Bekæmpelse. 


Jeg har mange års erfaring inden for alkoholrådgivning og -behandling, motiverende samtaler og sundhedscoaching og har tidligere været en del af Gentofte Kommunes alkoholbehandlingstilbud. Jeg har løbende gennemført efteruddannelse inden for motivation, kognitiv samtaleteknik og misbrugsproblematikker.


Særligt omkring alkoholrådgivning:

Et stort forbrug af alkohol er forbun­det med både øget sygelighed og øget dødelighed. Uanset hvilken type alkohol, du drikker, er der risiko for, at du skader dit helbred. 


Hvis du eller en du kender oplever, at alkohol fylder lidt for meget i hverdagen, kan jeg hjælpe dig med rådgivning og evt. behandling.


Du har mulighed for at være 100% anonym.

Min behandling er primært målrettet dig, der drikker lidt mere end Sundhedsstyrelsens anbefalinger, men som endnu ikke er decideret afhængig. 


Behandlingen bygger på værdier som ligeværdighed og respekt og tager udgangspunkt i, at ethvert menneske er unikt og har potentialet til at skabe resultater og vedvarende forandringer. Behandlingen, der udelukkende bygger på evidensbaserede metoder, skaber bevidsthed, ansvarlighed og ejerskab for egne løsninger. Jeg kan tilbyde dig behandling i private, diskrete omgivelser i både Hellerup og Gentofte.


Ring helt uforpligtende og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig (kontaktinformation øverst).

 

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte linket øverst. Jeg kan desværre ikke garantere dig den ønskede tid, da min kalender ofte fyldes hurtigt op. Du modtager altid en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.
Virksomhedsrådgivning

Jeg tilbyder strategisk rådgivning til virksomheder, der allerede har implementeret eller ønsker at introducere virksomheden til sundhedsledelse.


Rådgivning ydes altid med afsæt i virksomhedens unikke forhold, ønsker og behov og er baseret på en praktisk tilgang i opgaveløsningen, f.eks. i forbindelse med fastlæggelse af ryge- og alkoholpolitikker etc.


Derudover kan jeg tilbyde en lang række sundhedsfremmende ydelser inden for KRAMS-området, der tager afsæt i virksomhedens medarbejdere, f.eks.:


  • foredrag om kost, rygning, alkohol, motion og stressforebyggelse
  • sundhedscoaching af medarbejdere herunder alkoholrådgivning og -behandling
  • rygestop-kurser - både individuelt og i grupper

 

Ring helt uforpligtende og hør mere (kontaktinformation øverst).


Klientudtalelser

Ellen B. - "I fredags havde jeg klaret 150 dage uden alkohol og tabt 0,9 kg den sidste uge, så det kører ;-). "  Læs mere  Læs mindre

Christian P. - "Du har været og er stadig en kæmpe støtte for mig..."  Læs mere  Læs mindre

M. O. - "Rigtig god samtale i dag. Har det super godt...fik sat ord på lige i skabet ...du er bare så dygtig..."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.