Charlotte Meister - Psykoterapeut MPF, Supervisor, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Charlotte Meister

Psykoterapeut MPF, Supervisor, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

2 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Psykoterapeut MPF. Baggrund som sundhedsplejerske. Individuel terapi, par og familieterapi, undervisning og supervision. Charlotte Meister - Psykoterapeut MPF, Supervisor, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.


Velkommen

Jeg arbejder med terapi og samtaler med børn/unge, og voksne. Jeg underviser og superviserer også.

Mit udgangspunkt er, at jeg brænder for at hjælpe ethvert menneske til at opleve sit liv mere håndtérbart og meningsfuldt. 

Min faglige lidenskab er det terapeutiske arbejde og de muligheder, der ligger heri for at hjælpe den enkelte.


Hvem er jeg?:

  • Uddannet Psykoterapeut (4 årig) ved IFUAM.dk og Essens-uddannelse.dk
  • med specialisering i grupper, par og familier.
  • Særlig erfaring indenfor prænatal tilknytning, par- og familiedynamikker samt sorggrupper.
  • Baggrund som Sygeplejerske og Sundhedsplejerske, med autorisation
  • Supervisor uddannet  


Jeg har arbejdet med børn, unge og voksne de seneste 20 år, med efterhånden bred erfaring indenfor sociale, sundhedsmæssige, psykiatriske og pædagogiske områder.

Herunder som psykoterapeut og sorggruppeleder i perioden 2014 - 2018 ved Familieambulatoriet, OUH (Odense Universitetshospital) samt i sundhedsplejens/familiehusets 'Babykonceptet' i Middelfart Kommune 2018.

Nu er jeg ansat i TUBA - Terapi og rådgivning for Unge Børn af Alkoholmisbrugere - 2 dage om ugen i Fredericia.


Siden 2016 har jeg haft selvstændig praksis med psykoterapi, undervisning og supervision.

Jeg har min praksis i lægehuset "FænøSundhuset" i Teglgårdsparken 116 i Middelfart.


_________________


Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende tlf.samtale, hvis du vil undersøge om min hjælp kan være den rette for dig.


Ønsker du hurtig bekræftelse på en tid, er det bedst at ringe. Mit GoMentor tlf.nr. finder du øverst. Herefter bliver du oplyst mit direkte tlf.nummer.

Ved udeblivelse eller afbud mindre end 3 timer før aftalt tid, betales fuldt beløb. Afbud via opkald, sms eller mail. 

 

 

Klientudtalelser

Marianne - ""Charlotte har en varme og ro, som gør alle trygge. Min teenager havde angst og har været ved Charlotte . Efter få gange forsvandt hans “knude” i maven. Hun skaber relationer så hun når ind til alle . Selvom min søn har det godt nu, så er Charlottes nummer gemt i min telefon - for skulle der komme noget igen - venter jeg ikke med at ringe. Jeg kan kun give Charlotte mine bedste anbefalinger... kan kun sige hun er på hendes rette hylde... Marianne ( mor til teenager med angst )""  Læs mere  Læs mindre

Pernille - ""Charlotte rummer en helt særlig kærlighed og omsorg hun ikke er bange for at dele ud af! Jeg har følt mig set og hørt både på de gode og de dårlige dage! Hendes værktøjskasse er enorm stor, hvilket vil sige hun har enormt mange giventrige måder at arbejde på så både krop og sindet kan følge med på en balanceret måde! Hun har og giver mig stadig så meget med, hvergang jeg er i hendes praksis! Jeg er hende dybt taknemmelig, og kan kun varmt anbefale hende!""  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere