Charlotte Grumme - Psykoterapeut, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Spædbarnsterapeut, Stressterapeut, Terapeut

Charlotte Grumme

Psykoterapeut, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Spædbarnsterapeut, Stressterapeut, Terapeut

Charlottenlund, Videosamtale

13 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi 800 kr. Aftal tid

Der kan gives rabat til studerende / mennesker på overførselsindkomst /arbejdsledige og pensionister

Individuel terapi 1.200 kr. Aftal tid

Der er mange der ønsker en session af længere varighed end 90 min. 

Hvis vi aftaler dette så, koster hver halve aftalt time 400.- og hver hele time 800.-

Parterapi 1.200 kr. Aftal tid

Der er mange der ønsker en session af længere varighed end 90 min. 

Hvis vi aftaler dette så, koster hver halve aftalt time 400.- og hver hele time 800.-


Der kan gives rabat til studerende / mennesker på overførselsindkomst /arbejdsledige og pensionister

Familieterapi 2.200 kr. Aftal tid

Spædbarnsterapi - opstart 3.800 kr. Aftal tid

Afdækkende/forberedende samtale med forældre, udarbejdelse af manuskript Kr. 3.000 

Pris for de efterfølgende sessioner med barnet kr. 600 pr. gang
Sessionerne filmes med henblik på min egen efterbearbejdelse og tilrettelæggelse af den næste session, og bruges i egen supervision, forældrene filmes ikke.

Spædbarnsterapi 600 kr. Aftal tid

Efterfølgende sessioner med barnet, oftest 15-40 min.

Særlige prisaftaler kan indgås for studerende og personer på overførselsindkomst.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 44 03

Videosamtaler

Individuel samtale (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 44 03

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Charlotte Grumme - Psykoterapeut, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Spædbarnsterapeut, Stressterapeut, Terapeut

Beskrivelse

Bliv klogere på dig selv, dit parforhold og dine relationer


Jeg kan hjælpe dig i dit arbejde med at få øget indsigt i din måde at opleve og fungere på. 


Jeg er særlig god til individuel terapi (angst, stress, personlig udvikling, livskriser, depression, mistrivsel, tristhed), parterapi (kriser, skilsmissetanker) og til at arbejde med sorg, tab og traumer.


Individuel terapi

Løber du igen og igen ind i forhold der er fyldt med konflikter og ballade?​

Lever dit liv og din tilværelse ikke op til dine drømme?  

Går Du rundt og føler at tingene ikke lykkes for dig?

 

Sammen kan vi arbejde på, at du får det bedre med at være lige netop dig ved f.eks. at:

 

-        Afdække hvad der får dig til at havne i konflikter.

-        Skabe bedre sammenhæng mellem dine drømme og dit faktiske liv.

-        Udfolde dine ønsker og forhåbninger.


Parterapi

Alle par vil undertiden løbe ind i konflikter, uoverensstemmelser, problemer, diskussioner og skænderier.


Det der adskiller par der kommer godt igennem og ud af konflikterne og kan lægge dem bag sig, og par der gror fast og forbliver i konflikterne, er forskellen i, hvordan man forstår og håndterer konflikterne. 


Parterapi sigter på den enkelte bliver klogere på sig selv, på sin partner og på hvordan man håndterer konflikter på en produktiv og ikke-aggressiv eller destruktiv måde. Dette kan jeg hjælpe jer med.


​Sorg, tab og traume

Der er forskel på at miste en elsket gammel kær farmor, og miste et barn, en partner eller en søskende. men sorg kan ikke gradbøjes. Sorg tager tid. Sorg kan ikke trøstes væk – og den vil aldrig forsvinde. Men man kan lære at leve med den. Man går ind i sorgen, og man kommer ud som en anden. At få hjælp når man har mistet kan være en god ide; at "få en karavanefører" med på "rejsen" giver håb og tro på, at man kommer hel ud på den anden side - endda tit "mere hel".  


Hvad er spædbarnsterapi?

Spædbarnsterapi er at sætte ord på et traume, et menneske har fået før det fik sprog. Ved at italesætte traumet (traumerne) frigøres den energi der har været bundet i traumet.


Ikke blot unge og voksne, men også små børn og spædbørn kan forstå, når man taler til dets følelser - også selv om barnet endnu ikke har noget aktivt verbalt sprog.


Læs mere om spædbarnsterapi i blogindlægget nederst på siden


Jeg arbejder med en bred vifte af livets mange sider og udfordringer, og du er hjertens velkommen til at ringe for at høre mere.

Klientudtalelser

Peter  - "Kæreste Charlotte. Er du WHIMMER hvor er jeg glad for, at jeg har mødt dig. For 6 måneder siden sad jeg overfor dig for første gang - med buldrende stress i hele kroppen og rigtigt kedelige følgevirkninger. Hurtigt gav du mig en håndfuld meget lavpraktiske og enkle værktøjer, som jeg umiddelbart kunne indarbejde - og løbende udbyggede du med mere sofistikerede værktøjer som mere bearbejdede "kilden" til min situation. I dag føler jeg, at min energi og mit humør stort set er tilbage på normalt niveau - jeg sover - og jeg har ingen smerter i brystet. Når jeg en gang imellem falder tilbage i mine gamle, dårlige vaner føler jeg, at du sidder lige hér på min skulder og repeterer din værktøjskasse for mig, og hjælper mig tilbage på sporet. Det er stærkt. Jeg ved, at jeg ikke er nem at arbejde med ;-) Tusinde tak! Peter"  Læs mere  Læs mindre

VJ - "Tusind tak, jeg følte mig rigtig godt tilpas og føler jeg fik mere ud af den ene session end jeg nogensinde har fået i alt hos de tidligere psykologer jeg har gået hos .. "  Læs mere  Læs mindre

BRS - "Et år og 9 måneder efter jeg havde mistet min først fødte søn, sad jeg højgravid hos Charlotte. Flere ting pressede sig på: depressionen efter tabet af min søn, sygemelding med plukkeveer, sorg mv. Charlotte fandt med det samme ind til kernen. Det føltes som om hun besad en nøgle og låste op for alle mine "bekymringer" og satte mig fri. Charlotte gjorde mig bevidst om det stadie jeg sorgmæssigt var i. Charlotte anerkendte min søn og jeg, og hun hjalp med og gav mig redskaber til at fortsætte med at bearbejde sorgen. Snart viste det sig også at min søn ikke havde vendt og ved div. vendingsforsøg ikke havde i sinde at vende sig. Det betød at jeg skulle føde en sædefødsel eller have kejsersnit. Også det gav anledning til mange bekymringer. Mit største ønske var at føde mit barn. Charlotte bakkede mig op. (Og ja, på terminsdagen lykkedes det i sidste øjeblik med sædefødslen. Det er et mirakel) Jeg er Charlotte taknemmelig for hendes store hjælp."  Læs mere  Læs mindre

Ida​ - "Kære Charlotte I sofaen hos dig er der ro og varme - det har været mit trygge helle, mens jeg gennemlevede mit livs sorg. Jeg gennemlever den stadig, men nu på en anden måde. Jeg kan trække vejret, og jeg kan få luft. Der er perioder, hvor hverdagene kører så stærkt, at jeg ikke når at stoppe op og mærke savnet. Så ligger det hele lige under overfladen, og jeg bliver ekstra sårbar og ekstra hudløs. Der bruger jeg ofte de redskaber, du har givet mig. Men navnlig her kunne jeg godt trænge til at sidde i din sofa - til at være i mit helle. Jeg kommer ud til dig igen en dag - måske når lyset atter er på vej? Kærlig hilsen Ida"  Læs mere  Læs mindre

Merete​​ - "Parterapi ​ Kære Charlotte. Vi fik dig anbefalet - og det med god grund. Vores store kærlighed var stødt på grund, og vi sad i hver vores ende af skibet og var fortvivlede. Med fordomsfri og upartisk indlevelse hjalp du os - ikke med at rokke båden, men med at give os de værktøjer, vi skulle bruge til at grave det fri, der var sandet til. Vi lærte at lytte til hinanden og forstå. Og acceptere forskelligheden. De teknikker, vi fik med, kommer vi til at bruge mange gange - i mange forskellige sammenhænge, ikke kun over for hinanden. Tak."  Læs mere  Læs mindre

HRF​ - "Parhjælp ​ Charlotte, du er ubetinget den bedste personlige hjælper af de efterhånden mange, jeg har haft brug for i mit omtumlede liv. Uden dig tror jeg ikke, mit kærlighedsforhold havde overlevet endnu en runde. Kærlige tak!​"  Læs mere  Læs mindre

Anne​ - "Efterfødsel samt før-fødselshjælp ​ Charlotte er fantastisk. Det er første gang jeg oplever mig hjulpet. Virkelig. Og det er helt utroligt så hurtigt jeg mærkede resultater. Bare efter få gange. Jeg vil anbefale Charlotte til alle. Og gør det allerede. Jeg benytter stadig det jeg fik med af værktøjer. Og ser på det igen og igen. Så brugbart og livændrende.​"  Læs mere  Læs mindre

​Simon​ - "Parforhold Hej Charlotte Tusind tak for din store hjælp! Du har en fantastisk stor erfaring med mange af livets udfordringer. Du har hjulpet os til at se vores problemer på en anden måde, fra en ny vinkel. Det har givet mig troen på at vi kan lykkes. At vores problemer ikke er uoverstigelige. Du har givet os nogle redskaber vi kan bruge når vi får op i en spids, og dem kan vi helt sikkert bruge! Mange varme hilsner Simon​"  Læs mere  Læs mindre

​Lale​ - "Jeg har været glad for Charlotte jeg er gået hos hende snart et år og er afsluttet hos hende. Jeg synes hun har været god til at får mig til se tingene fra anden aspekter og har været god til rådgive mig ang. de udfordringer jeg har. Jeg har være meget tilfreds. Jeg er gået hos andre psykologer med jeg har holdt fast i Charlotte. Tak for dine gode råd"  Læs mere  Læs mindre

LF - "Jeg kan også kun give Charlotte de varmeste anbefalinger med på vejen. ​ Jeg blev selv anbefalet Charlotte af min jordemoder til at få talt nogle tyngende erfaringer igennem fra min første barsel. Charlotte gennemskuede straks, hvor roden til disse bekymringer lå og hjalp på fantastisk vis med at sætte ord på dem og oversætte dem til min mand. Herefter har jeg selv gået i terapi og fået både uvurderlig indsigt, forståelse og redskaber til at forstå mine egne krav og løfte mig videre. ​ Jeg føler mig meget stærkere nu og glæder mig usigeligt til det kommende barn og vores familieliv. ​ TAK.​ ​"  Læs mere  Læs mindre

H & C​ - "Charlotte har været en kæmpe hjælp i vores parforhold, da vi som nybagte forældre pludselig stod fremme for hidtil ukendte sider af os selv og hinanden, som skabte konflikter i vores forhold. ​ Jeg har personlig erfaring med andre psykologer og terapeuter, men jeg vil uden tvivl, til en hver tid, lægge min anbefaling hos Charlotte. Charlotte er god til at lytte, og ikke mindst til at afkode, og finde roden til at en given konflikt opstår. Det har været utrolig essentielt for os, at vi har fået indsigt i vores følelser og reaktioner, både vores egne og hinandens, derfor har det været en stor succes at tage til terapien sammen. ​ Vi føler begge at vi har lært meget om hvordan vi kan styrke vores lille familie, og er trygge ved at vi kan henvende os hos Charlotte, skulle vi igen få brug for hjælp."  Læs mere  Læs mindre

NS - "Tak Charlotte, for mange mange timer hvor du med indsigt, forståelse, ro og ikke mindst guidance har hjulpet mig igennem den største krise i mit liv. I dag ved jeg, at timerne hos dig er den bedste investering jeg har gjort. Tak, og de varmeste anbefalinger herfra"  Læs mere  Læs mindre

M & C - "Tak Charlotte. Tak for din dybe omsorg, indsigt og faglighed. Du greb mig og min partner da vi få dage efter fødslen af vores døde tvillingedrenge kontaktede dig. Du gav os plads og tryghed. Du gav os redskaber til at bære vores sorg samtidigt med, at være der for hinanden. Vi har lært utrolig meget om os selv ved hjælp af din guidiance.​"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere