Charlotte Blichert - Psykoterapeutstuderende

Charlotte Blichert

Psykoterapeutstuderende

Gistrup

Personligt fremmøde

Individuelle samtaler 300 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

3. års psykoterapeutstuderende tilbyder terapi til reduceret pris Charlotte Blichert - Psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

Har du udfordringer i dit liv, som du har brug for at få vendt med én? Måske du oplever smertefulde tanker eller følelser i relation til andre mennesker, handlinger hos dig selv, du ikke bryder dig om, mønstre grundlagt i barndommen, som du ikke kan få brudt?

 

Jeg tilbyder

Jeg tilbyder individuel samtaleterapi, par- eller familieterapi på et eksistentielt grundlag. Dvs. at vi tager udgangspunkt i, hvordan du oplever og håndterer de udfordringer, livet byder på, som ofte er nogle grundvilkår, vi oplever som mennesker.

Temaerne kan være mange, f.eks. sorg, tab og krise, lavt selvværd, følelse af fastlåsthed, oplevelse af at andre overskrider dine grænser, destruktive mønstre i dit liv osv.

Jeg har en ressourcefokuseret og anerkendende tilgang, hvor jeg i terapien vil tage udgangspunkt i at støtte men også udfordre dig, så du kan opnå større selvindsigt og derved tage mere bevidste valg ift. at ændre f.eks. uhensigtsmæssige mønstre, gøre op med destruktive relationer og lignende – eller at acceptere de ting, du ikke kan ændre, for derved at opnå større livskvalitet og øget følelse af at have styringen over dit eget liv.

 

Om mig

Jeg er uddannet socialrådgiver og har erfaring fra Jobcenter, misbrugsområdet og de seneste 6 år fra Børne- og familieområdet, hvor jeg arbejder med udsatte børn og familier.

Jeg er gift på 15. år og har fire børn i skolealderen.

Er nu 3. års studerende på familie- og psykoterapeut-uddannelse v. Gestaltinstituttet i Randers, der er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening. Det, at jeg tilbyder psykoterapi, indgår som en del af mit uddannelsesforløb og betyder, at jeg modtager supervision og egenterapi. Efter endt uddannelse har jeg ret til at søge optagelse i Dansk Psykoterapeutforening. 

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale, hvor vi sammen kan afklare, om samtaler hos mig er det rette for dig. Skriv en besked, så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere