Cathrine Bruun-Hansen - Coach

Cathrine Bruun-Hansen

Coach

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Mit speciale er personlig ledelse og stress i hverdagen, på arbejdspladsen og i tankerne. Cathrine Bruun-Hansen - Coach

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Jeg tilbyder Personlig Coaching med fokus på stress og personlig ledelse. 

Jeg modtager klienter i mit lokale i Hellerup og alternativt kan vi mødes over telefon eller online. Jeg tilbyder kun sessioner om aftenen. Jeg coacher på både Dansk, Norsk og Engelsk.

Jeg tilbyder stress coaching forløb på 7 sessioner, hvor jeg vil vejlede og støtte dig hele vejen ud af stressen og frem mod mere balance og overskud. 
Jeg tilbyder også klassiske coaching forløb. Som regel mødes vi 6 til 12 gange, men det er også muligt at få enkeltsessioner.

Hvad sker der når du tager ansvar for dit eget liv og ikke bruger undskyldninger som tid, parforhold, karriere mm, men vender blikket indad og bruger dine egne, måske glemte, ressourcer til at skabe balancen i dit liv?

Gennem et personligt coachingforløb vil du opnå større bevidsthed om:  

personlig udvikling indenfor DIT fokusområde hvad enten det er familieliv, relationer eller arbejdsliv Nærvær i livssituationer 
Hvordan DU bliver den BEDSTE UDGAVE AF DIG SELV 

Jeg brænder for at hjælpe 'det hele menneske' og i min coaching lægger jeg vægt på nærvær, ansvar og balance.

Jeg arbejder til dagligt med Global HR i en stærkt voksende dansk virksomhed, og jeg har arbejdet med coaching siden 2008.

Jeg kommer fra Norge, men har været i Danmark siden 2002. Jeg har i to år været med i bestyrelsen af ICF (International Coach Federation) som er en verdensomspændende interesseorganisation indenfor professionel coaching. I min egen udvikling er jeg optaget af Mindfulness, og særlig mindfulness meditation. 

Jeg øver mig meget på at være tilstede i mit liv, både fysisk og mentalt. Kontakt mig i dag, så er du i gang.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere