Carsten Sommerlund - Psykoterapeut, Coach, Mentor - GoMentor
Carsten Sommerlund - Psykoterapeut, Coach, Mentor

Carsten Sommerlund

Psykoterapeut, Coach, Mentor

2 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg har specialiseret mig i behandling af dårligt selvværd/ manglende selvtillid. Konsultation i Odense samt tilbud om hjemmekonsultation i Esbjerg/Ribe/Varde. Carsten Sommerlund - Psykoterapeut, Coach, Mentor

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

 

 

Ønsker du forandring i dit liv ?

 

 

 

Jeg startede i 2014 min praksis med psykologisk rådgivning og coaching. Jeg har igennem årene specialiseret mig i behandling af lavt selvværd og dårlig selvtillid. Jeg behandler derudover alle gængse diagnoser såsom f.ek.s. depression, generaliseret angst, borderline, særlig sensivitet og selvskade. Der udover tilbyder jeg parterapi og coaching.

 

Psykologisk rådgivning hos mig bestræber jeg mig på altid opfylder tre ting:

 

1) En jordnær og let forståelig rådgivning som er direkte relateret til netop dit liv, og samtidig giver dig konkrete redskaber, som du kan bruge i din hverdag.

 

2) Højt fagligt niveau uden at være bundet af stive kommunikationsformer og traditionelle tankegange

 

3) En rådgivning der ikke kun afhjælper problemet, men også gør dig stærk til at komme videre derfra.

 

Jeg har, udover min praksis i Odenses centrum, hjemmekonsultation på hele Fyn. Jeg underviser også lejlighedsvis forskellige faggrupper i psykologiske emner. Jeg har derudover en blog om psykologi og selvudvikling, som har over 20.000 trofaste brugere.

 

Inden jeg etablerede min egen praksis, i en alder af 52 år, var jeg civil ansat et par år i Forsvaret som psyiatrivejleder for tidligere udsendte soldater fra Balkan og Irak. Før dette har jeg samarbejdet med, og ydet rådgivning til, bl.a. Lægeforeningen, Lego, Danske Bank, Kolding Sygehus, Solar og Trefor omkring arbejdspladsfastholdelse i forbindelse med sygdom.

 

Du er meget velkommen til helt uforpligtende at kontakte mig, og høre om mulighederne for at jeg kan hjælpe dig videre i forhold til dit problem.

 

På grund af mine mange forskellige aktiviteter tilbyder jeg kun et begrænset antal ugentlige tider til konsultation. Ventetid kan derfor forekomme.

 

 

Klientudtalelser

LJ - ""For et års tid siden hjælp du mig af med min depression. Nu har jeg imidlertid blevet opmærksom på - gennem M. som går hos dig (og som er rigtig glad for det) - at jeg nok også skal arbejde med min manglende beslutsomhed og tro på, at det jeg gør er rigtigt. Mit liv er ligesom gået i stå.....""  Læs mere  Læs mindre

AJ - "Allerførst tusind tak for din store hjælp med både S. og mig. Det har virkelig flyttet noget for os begge to - og vi har det bedre end nogensinde. Jeg har fået meget mere ro i mit hoved og begynder langsomt at føle mig mere og mere tryg i vores forhold. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.