Carsten Sommerlund - Psykoterapeut, Coach, Mentor

Carsten Sommerlund

Psykoterapeut, Coach, Mentor

3 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

MasterMentor tilbyder en samlet rådgivningsydelse, hvor der efter behov er mulighed for psykologisk rådgivning, coaching, mentoring eller parterapi. Carsten Sommerlund - Psykoterapeut, Coach, Mentor

Beskrivelse


Denne mentor har ikke længere en aktiv profil - Kontakt Gomentor support, for hjælp med at finde en anden mentor.Jeg har siden 2014 været coach og psykologisk rådgiver, hvor jeg har haft egen praksis i Odense.


Mit speciale indenfor psykologisk rådgivning er dårligt selvværd og negative tankemønstre, men behandler alle de mest almindeligt forekommende psykologiske problemer. Coaching tilbydes primært i forhold til karriere og usikkerhed om ens mål i livet. I forhold til virksomheder, organisationer og kommuner tilbyder jeg forskellige ydelser som konsulent. Det vil typisk være ekstern konsulentbistand til beskæftigelsesprojekter og tilbud.


Om mig

Jeg er 56 år og er gift. Som person vil du sikkert opleve mig som jordnær,  direkte, tillidsvækkende og en som brænder meget for sit arbejde.

Har været civilt ansat i Forsvaret i flere år, og været coach og mentor for tidligere udsendte soldater fra Irak og Balkan.

Jeg har samarbejdet med store virksomheder som Lego, Solar, Kolding Sygehus, Lægeforeningen og Danske Bank om arbejdsfastholdelse af  medarbejdere hos dem.

Jeg har været ansat som rådgiver hos AS3 Companies og andre store konsulentfirmaer.

Oprindeligt er jeg læreruddannet, og har undervist sygeplejersker i psykologi igennem flere år. Jeg er desuden certificeret psykiatrivejleder og coach.


Jeg håber, at du har fået lyst til at bruge mig som din personlige rådgiver, og samtidigt opleve fordelen i at kunne benytte sig af flere former for rådgivning. Jeg vil se frem til at møde dig, og at vi sammen i et åbent og tillidsfuldt samarbejde kan skabe den forandring du ønsker i dit liv.

På grund af travlhed kan der i resten af 2018 ikke bestilles forløb men kun enkelttimer.

Carsten Sommerlund 

                   

Klientudtalelser

K. M. - ""Hej Carsten! Af hjertet tak for din indsats, og for at du gav mig livsglæden tilbage!! Cutting og livslede er helt uvirkeligt for mig nu. Og jeg er også lykkelig for at have en bedre kontakt til min far og mor nu. Jeg tør endda af og til sove der uden at få angstanfald...""  Læs mere  Læs mindre

LJ - ""For et års tid siden hjælp du mig af med min depression. Nu har jeg imidlertid blevet opmærksom på gennem M. som går hos dig (og som er rigtig glad for det) at jeg nok også skal arbejde med min manglende beslutsomhed og tro på, at det jeg gør er rigtigt. Mit liv er ligesom gået i stå.....""  Læs mere  Læs mindre

AJ - "Allerførst tusind tak for din store hjælp med både S. og mig. Det har virkelig flyttet noget for os begge to - og vi har det bedre end nogensinde. Jeg har fået meget mere ro i mit hoved og begynder langsomt at føle mig mere og mere tryg i vores forhold. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere