Carsten Sommerlund - Psykoterapeut, Coach, Mentor, Parterapeut - GoMentor
Carsten Sommerlund - Psykoterapeut, Coach, Mentor, Parterapeut

Carsten Sommerlund

Psykoterapeut, Coach, Mentor, Parterapeut

Odense

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

1 session 475 kr. Aftal tid

Light - 3 sessioner 1.350 kr. Aftal tid

Basic - 5 sessioner (incl. styrketest og analyse) 2.125 kr. Aftal tid

Premium - 8 sessioner (incl. telefonisk hotline og mulighed for parterapi) 3.400 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 04 09

89 87 04 09

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

MasterMentor tilbyder en samlet rådgivningsydelse, hvor der efter behov er mulighed for psykologisk rådgivning, coaching, mentoring eller parterapi. Carsten Sommerlund - Psykoterapeut, Coach, Mentor, Parterapeut

Beskrivelse

Har du brug for forandring i dit liv?

 

I 2014 startede jeg mit eget firma i Nørregade i Odense som tilbød coaching og psykologisk rådgivning. De fleste af de kunder, som jeg fik i starten, havde læst om min opstart på Facebook eller på min blog. Andre kendte mig fra aftenskoleundervisning eller fra undervisning på andre uddannelsesinstitutioner. Som tiden gik, så blev jeg efterhånden et kendt og etableret navn I Odense. Især folk mellem 17 år og 40 år valgte at bruge mig, og over halvdelen kom fra andre, der havde anbefalet mig til dem.

 

Det mest udbredte problem var dårligt selvværd og manglende selvtillid, depression samt generaliseret angst/ bekymringsangst. Derudover var coaching en stor del af min rådgivning. I dag er billedet stort set det samme. Dog måske med den forskel, at jeg nu ser flere der kontakter mig for at få hjælp til at løse familieproblemer eller kæreste/ samværsproblemer.

 

Min baggrund som rådgiver kommer fra over 20 års erfaring med rådgivning i mange forskellige sammenhænge. Jeg har været civilt ansat i Forsvaret i flere år, og været coach og mentor for tidligere udsendte soldater fra Irak og Balkan.

 

Jeg har samarbejdet med store virksomheder som Lego, Solar, Kolding Sygehus, Lægeforeningen og Danske Bank om arbejdsfastholdelse af medarbejdere hos dem. Jeg har været ansat som rådgiver hos AS3 Companies og andre  store konsulentfirmaer. Jeg er læreruddannnet, certificeret psykiatrivejleder og coach.

 

Her i 2018 er jeg flyttet til Jylland, og har holdt et halvt års pause for at give mig selv nogle andre udfordringer indenfor mit område og dermed dygtiggøre mig yderligere. Jeg har i forbindelse med genopstart valgt at skifte navn til MasterMentor, idet jeg gerne vil have et navn der udtrykker både rådgivningens kvalitet, og det at jeg tilbød flere forskellige slags rådgivning.

 

Det som er helt unikt ved MasterMentor er, at du kan få en helt personlig MasterMentor i dit liv. En mentor som altid er helt ærlig, jordnær, engageret i dit liv og giver en kompetent og professionel rådgivning. En som udfordrer dig: Som en af mine faste kunder, med et glimt i øjet, plejede at sige til mig: "Jeg vil gerne bestille tid til en irriterende time!".

 

Jeg håber, at du har fået lyst til at prøve en personlig MasterMentor, og opleve fordelen i at kunne benytte sig af flere former for rådgivning. Jeg vil se frem til at møde dig, og at vi sammen i et åbent og tillidsfuldt samarbejde kan skabe den forandring du ønsker i dit liv.

 

 

Carsten Sommerlund                       

 

Klientudtalelser

K. M. - ""Hej Carsten! Af hjertet tak for din indsats, og for at du gav mig livsglæden tilbage!! Cutting og livslede er helt uvirkeligt for mig nu. Og jeg er også lykkelig for at have en bedre kontakt til min far og mor nu. Jeg tør endda af og til sove der uden at få angstanfald...""  Læs mere  Læs mindre

LJ - ""For et års tid siden hjælp du mig af med min depression. Nu har jeg imidlertid blevet opmærksom på gennem M. som går hos dig (og som er rigtig glad for det) at jeg nok også skal arbejde med min manglende beslutsomhed og tro på, at det jeg gør er rigtigt. Mit liv er ligesom gået i stå.....""  Læs mere  Læs mindre

AJ - "Allerførst tusind tak for din store hjælp med både S. og mig. Det har virkelig flyttet noget for os begge to - og vi har det bedre end nogensinde. Jeg har fået meget mere ro i mit hoved og begynder langsomt at føle mig mere og mere tryg i vores forhold. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.