Carsten Sommerlund - Psykoterapeut, Coach, Parterapeut

Carsten Sommerlund

Psykoterapeut, Coach, Parterapeut

Odense C

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 100 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Psykologisk rådgivning 550 kr. Aftal tid

Psykologisk rådgivning unge 18-29 år 450 kr. Aftal tid

Parterapi 550 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 04 10

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Ønsker du forandring i dit liv ?

Bor du på Fyn eller i Esbjerg, Ribe eller Varde?Jeg startede i 2014 min praksis med psykologisk rådgivning i Odense. Målet var at kunne give dig, som kunde, et tilbud om psykologisk rådgivning,som skulle opfylde tre ting:

 

1) En jordnær og let forståelig rådgivning som er direkte relateret til netop dit liv, og samtidig giver dig konkrete redskaber, som du kan bruge i din hverdag.

 

2) Højt fagligt niveau uden at være bundet af stive kommunikationsformer og traditionelle tankegange

 

3) En rådgivning der ikke kun afhjælper problemet, men også gør dig stærk til at komme videre derfra.

 

Disse mål arbejder jeg stadig efter hver eneste dag i min praksis!

 

Siden starten i 2014 er det gået stærkt.

Udover min praksis underviser jeg bl.a. også forskellige faggrupper i psykologiske emner. Jeg har der udover en blog og en firma hjemmeside på Facebook som tilsammen har over 12.000 brugere.

 

Jeg har specialiseret mig i behandling af dårligt selvværd/ manglende selvtillid, men kan også hjælpe dig med f.eks. generaliseret angst, depression, selvskade, jalousi, utroskab og social fobi.

 

Fra et langt CV, lad mig blot nævne min nyeste erhvervsbaggrund: Civil ansættelse et par år i Forsvaret som coach og rådgiver for tidligere udsendte soldater fra Balkan og Irak. Før dette har jeg samarbejdet med, og ydet rådgivning til, bl.a. Lægeforeningen, Lego, Danske Bank, Kolding Sygehus, Solar og Trefor omkring arbejdspladsfastholdelse i forbindelse med sygdom. Master i positiv psykologi og uddannet psykiatrivejleder.

 

Kontakt mig og hør hvordan jeg kan hjælpe dig med dit problem og skabe den forandring, som du ønsker i dit liv. I Esbjerg, Ribe og Varde tilbyder jeg hjemmekonsulation hver onsdag.

 

Jeg ser frem til at møde dig.

 

Carsten Sommerlund

Klientudtalelser

LJ - ""For et års tid siden hjælp du mig af med min depression. Nu har jeg imidlertid blevet opmærksom på - gennem M. som går hos dig (og som er rigtig glad for det) - at jeg nok også skal arbejde med min manglende beslutsomhed og tro på, at det jeg gør er rigtigt. Mit liv er ligesom gået i stå.....""  Læs mere  Læs mindre

AJ - "Allerførst tusind tak for din store hjælp med både S. og mig. Det har virkelig flyttet noget for os begge to - og vi har det bedre end nogensinde. Jeg har fået meget mere ro i mit hoved og begynder langsomt at føle mig mere og mere tryg i vores forhold. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.