Carsten Sommerlund - Psykoterapeut, Coach, Mentor, Parterapeut

Carsten Sommerlund

Psykoterapeut, Coach, Mentor, Parterapeut

Odense

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

1 session 475 kr. Aftal tid

Light - 3 sessioner 1.350 kr. Aftal tid

Basic - 5 sessioner (incl. styrketest og analyse) 2.125 kr. Aftal tid

Premium - 8 sessioner (incl. telefonisk hotline og mulighed for parterapi) 3.400 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 04 09

89 87 04 09

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

MasterMentor tilbyder en samlet rådgivningsydelse, hvor der efter behov er mulighed for psykologisk rådgivning, coaching, mentoring eller parterapi. Carsten Sommerlund - Psykoterapeut, Coach, Mentor, Parterapeut

Beskrivelse

 I 2014 startede jeg min egen praksis i Nørregade i Odense. Jeg havde en idé om, at jeg ville gøre det muligt at tilbyde psykologisk rådgivning og coaching til priser, som gjorde det muligt for endnu flere at benytte sig af det. Jeg havde, bl.a. fra civil ansættelse i Forsvaret, erhvervet mig en ekspertviden indenfor behandling af dårligt selvværd og bekymrings-angst (generaliseret angst). Så jeg specialiserede mig, med et klart mål om, at jeg ville være førende indenfor netop disse områder. I dag får jeg et stadigt stigende antal kunder som tidligere har fået psykologisk behandling, uden at de har oplevet den ønskede bedring af selvværdet  eller bekymringsangsten. De henvender sig til mig, fordi de typisk fået har hørt fra tidligere kunder, eller læst i diverse artikler, at jeg kan noget andet og mere end man får ved traditionel psykologisk rådgivning. Givetvis aktualiseret af diverse TV udsendelser, så er der også stadig flere, der får fokus på at gøre noget ved deres parforhold og derfor henvender sig om parterapi. Jeg anbefaler ved parterapi typisk et forløb på 8 timer som en kombination af individuelle samtaler og fælles samtaler.


Min baggrund som rådgiver kommer fra over 25 års erfaring med rådgivning i mange forskellige sammenhænge. Jeg har været civilt ansat i Forsvaret i flere år, og været coach og mentor for tidligere udsendte soldater fra Irak og Balkan. Jeg har samarbejdet med store virksomheder som Lego, Solar, Kolding Sygehus, Lægeforeningen og Danske Bank om arbejdsfastholdelse  af  medarbejdere hos dem. Jeg har været ansat som rådgiver hos AS3 Companies og andre  store konsulentfirmaer. Jeg er  læreruddannnet, og har undervist veterinær-sygeplersker i psykologi igennem flere år. Jeg er desuden certificeret psykiatrivejleder og coach.


Jeg har, i forbindelse med udvidelse af min praksis, valgt at skifte navn til MasterMentor, idet jeg gerne vil have et navn der udtrykker både rådgivningens kvalitet, og det at jeg tilbød flere forskellige slags rådgivning. Det som er helt unikt ved MasterMentor er, at du får et samlet rådgivningtilbud indeholdende psykologisk rådgivning, coaching og parterapi og samtidig får du en helt personlig rådgiver i dit liv. En rådgiver som altid er helt ærlig, jordnær, engageret i dit liv og giver en kompetent og professionel rådgivning. En som positivt udfordrer dig og som har en empatisk rummelighed.


Jeg håber, at du har fået lyst til at prøve en personlig rådgiver, og opleve fordelen i at kunne benytte sig af flere former for rådgivning. Jeg vil se frem til at møde dig, og at vi sammen i et åbent og tillidsfuldt samarbejde kan skabe den forandring du ønsker i dit liv.


 - Carsten SommerlundMastermentor finder du i Odense og vejle.                       

 

Klientudtalelser

K. M. - ""Hej Carsten! Af hjertet tak for din indsats, og for at du gav mig livsglæden tilbage!! Cutting og livslede er helt uvirkeligt for mig nu. Og jeg er også lykkelig for at have en bedre kontakt til min far og mor nu. Jeg tør endda af og til sove der uden at få angstanfald...""  Læs mere  Læs mindre

LJ - ""For et års tid siden hjælp du mig af med min depression. Nu har jeg imidlertid blevet opmærksom på gennem M. som går hos dig (og som er rigtig glad for det) at jeg nok også skal arbejde med min manglende beslutsomhed og tro på, at det jeg gør er rigtigt. Mit liv er ligesom gået i stå.....""  Læs mere  Læs mindre

AJ - "Allerførst tusind tak for din store hjælp med både S. og mig. Det har virkelig flyttet noget for os begge to - og vi har det bedre end nogensinde. Jeg har fået meget mere ro i mit hoved og begynder langsomt at føle mig mere og mere tryg i vores forhold. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.