Carsten Juul - Psykolog

Carsten Juul

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Målet er at forbedre din situation på kortest mulig tid - ved brug af de rette redskaber. Carsten Juul - Psykolog

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE ONLINE

Jeg er uddannet psykolog og har både under mit studie og efterfølgende i praksis og teori arbejdet med både kognitiv og metakognitiv terapi. 

Det er vigtigt for mig konstant at videreudvikle og opdatere mine terapeutiske kompetencer - og jeg henter gerne inspiration fra mange forskellige kilder, eksempelvis i forhold til metode. 

Jeg deltager regelmæssigt i individuel supervision fra kompetente og endnu mere erfarne psykologer, primært Professor Adrian Wells, som selv har udviklet en metode til arbejdet med psykisk sårbarhed – metoden er ny og hurtigvirkende og kaldes metakognitiv terapi.

Velkommen til min profilside 

Jeg tilbyder<

  • Individuelle samtaler – til børn, unge og voksne
  • Gruppeforløb – til børn, unge og voksne

Lidt flere ord om metakognitiv terapi 

I terapien vil du lære at få kontrol over et bestemt mentalt opmærksomhedssyndrom, som består af grublerier og bekymringer 
- og du vil derved lære at overvinde psykiske lidelser som angst og depression. 

Metoden er også særdeles velegnet til børn og unge. 

Jeg har forsket i metoden i min specialeopgave omhandlende børn med angst og jeg fandt at over 80% kureres på få sessioner. 

Jeg bliver ofte kontaktet i forbindelse med ønske om at arbejde med:

  • Psykisk sårbare børn og unge
  • Diverse angstlidelser (herunder helbredsangst, generaliseret angst, panikangst, socialangst og fobier)
  • Stress
  • Depression
  • Udbrændthed
  • OCD (tvangstanker og -handlinger)
  • Lavt selvværd
  • PTSD - Posttraumatisk Stress Syndrom

Derudover udfører jeg psykologiske udredninger og undersøgelser af børn og unge, med det formål at afdække barnets ressourcer og psykologiske samt kognitive barrierer. 

Uanset hvad din problemstilling drejer sig om, er du dog naturligvis altid meget velkommen til at kontakte mig - hvis ikke jeg er den rette psykolog, så henviser jeg gerne til en kollega.


Ring til mig - læg gerne besked, hvis jeg ikke kan tage telefonen.
Tryk "Send email" eller "Ring mig op" - så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere