Carsten Hjorth - Coach, Psykoterapeut MPF

Carsten Hjorth

Coach, Psykoterapeut MPF

4 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg hedder Carsten Hjorth og har praktiseret coaching & psykoterapi siden 2011 og har til daglig Esbjerg terapi. Carsten Hjorth - Coach, Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.
"Første skridt er at acceptere sit ubehag, det næste er, at tage sig af det......og så er du i gang med at træde i eksistens!


Det kan handle om et dilemma i dit liv eller noget der begrænser dig, som du oplever påvirker din livskvalitet? Det kan være du er i tvivl om, hvordan du skal komme videre med dit liv?


Måske har du svært ved at forstå, hvem du er lige nu, og til at finde ressourcer, som fremmer din trivsel og sundhed? Måske har du brug for hjælp til at blive den mest ægte udgave af dig selv, så du bedre kan vælge retning for det der er vigtig for dig, i dit liv?


Eksistentielle spørgsmål og dilemmaer er ofte det klienter oplever uoverskuelige. Her tilbyder jeg samtaler hvor du får set på dine dilemmaer, muligheder og fremtids-ønsker. Med anerkendelse og accept vil jeg møde dig frit og åbent, der hvor du er i dit liv lige nu.


I vores samtale, handler det om dig, og den måde du er i verden på. Du vælger, hvad der skal være fokus i samtalen og den ønskede fremtid.


Min tilgang

Der er mange veje der fører til det gode liv. Ofte ser jeg, at små justeringer skaber stor udvikling. Jeg brænder for, at følge og støtte mennesker i deres personlige forandringsproces.


Jeg er optaget af trivsel og sundhed for det enkelte menneske. Og det glæder mig, at se de skridt, store og små, som det enkelte menneske tager på baggrund af en dybere indsigt i sig selv.


Forandringerne gavner såvel den enkelte, som de omgivende relationer, det være sig personlige eller arbejdsmæssige relationer.


Du vil opleve mig, som åben og nærværende, og med fokus på bevægelse og fremdrift i dit tempo.


Lidt om mig

Jeg hedder Carsten Hjorth og har praktiseret coaching & psykoterapi siden 2011 og har til daglig Esbjerg terapi. Jeg har en 4,5 års uddannelse som Eksistentiel Dynamisk Coach & Psykoterapeut hos EDP instituttet i Kolding.


Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale, hvor vi kan forventningsafstemme og finde ud af om jeg er den rigtige for dig.


Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen, men skulle du have en henvisning fra din egen læge, tilbyder jeg dig terapi til nedsat pris. Afbud senest aftenen før vores aftale, ved afbud senere eller ved udeblivelse vil der skulle betales fuld pris.


Jeg glæder mig til at møde dig.

 

Klientudtalelser

Kathleen - "Fremfor alt følte jeg mig støttet og tryg i mit psykoterapeutiske forløb med Carsten. Grundet erfaring med andre terapeuter, kan jeg sige at Carsten rummer en grad af empati, dybde og nærvær der er udover det sædvanlige. Eminent til at skabe forståelse og overblik over situationer og uden tvivl fagligt kompetent. Sammenlagt synes jeg at Carsten skaber det perfekte fundament for personlige udvikling og positiv forandring. Klient Kathleen"  Læs mere  Læs mindre

Torben - " Jeg følte mig ikke alene i samtalen med Carsten. Han var ikke bange for at bruge sig selv i samtalen og det hjalp mig, til at finde resurser og motivation for mit problem. – Klient Torben"  Læs mere  Læs mindre

Helle - "Ved Carstens ærlighed og åbenhed, fik jeg mine øjne åbnet op og blev påny bevidst om mine mønstre! – Klient Helle "  Læs mere  Læs mindre

Joanna - " Tillid, nærvær og dybde er de første tre ting jeg tager med fra mine samtaler med Carsten. – Klient Joanna "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere