Carsten Grønbech - Parterapeut, Psykoterapeut MPF

Carsten Grønbech

Parterapeut, Psykoterapeut MPF

Rødovre

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel terapi 700 kr. Aftal tid

Individuel samtale - med rabat (studerende, arbejdsløse, pensionister) 500 kr. Aftal tid

Parterapi 1.100 kr. Aftal tid

Intensiv parterapi på weekend i Sverige 7.500 kr. Aftal tid


Giv jeres parforhold fuld opmærksomhed på intensiv weekend parterapi i naturskønne Blekinge!


 Vi er to parterapeuter der faciliterer dagene, så I begge to arbejder intensivt med jeres parforhold. Der er også plads til ro og lidt oplevelser.


Weekenden giver jer mulighed for at arbejde individuelt og i parterapi i løbet af  8 sessioner. Vi er to psykoterapeuter der facilterer dagene.

Programmet for en weekend kan tilpasses, men et bud er:


Fredag aften: Ankomst

Lørdag kl. 9-12 Formiddagssession

Lørdag kl. 12-15 Frokost pause

Lørdag kl. 12-15 Eftermiddagssession

Søndag kl. 10-12 Afsluttende formiddags session

I bliver indkvarteret nær terapilokalet (50 meter) i lejlighed med adgang til gode vandreture,  roning og med adgang til hyggeligt byliv 1/2 times kørsel derfra.


Morgenmad og frokost er incl.


Parforholdet er en base til tryghed, udvikling og intimitet der har gode følger ifølge forskningen. Blandt andet kan et godt og trygt parforhold give større lykke, bedre kontaktevne og stressrobusthed. Det kan være en god investering at prioritere parforholdet.

Kontakt os gerne for at høre nærmere.


Mvh

Carsten og Birgitte Grønbech


Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 68 51

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Prioritet til parforholdet gennem professionelle og udviklende samtaler. Carsten Grønbech - Parterapeut, Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Specialer: Parterapi - eksistentielle samtaler - sorg/krise - personlig udvikling - pårørende til alvorlig syge

 

Individuelle samtaler i et trygt rum.

Med terapi skaber vi et fortroligt og trygt rum, hvor vi sammen kan undersøge, hvad der ligger bag dét, der opleves problematisk, fx følelser, adfærd eller kommunikation.

 

Når du forstår dig selv og evt. får bearbejdet tidligere oplevelser, får du mulighed for at leve mere frit og indgå mere trygt i nære relationer og i kontakten med kollegaer, bekendte og andre du møder. Du bliver styrket i at tage valg, der understøtter dine reelle behov.

 

Få respekt i dit parforhold og føl dig elsket!

  • Kom styrket ud af jeres krise
  • Fastholde og udvikle parforholdet som en base for tryghed, balance, intimitet og udvikling
  • Udvikle et fællesskab og en indbyrdes kommunikation som forældre, så jeres børn oplever en tryg og udviklende familiebase
  • Finde tryghed i parforholdet/familielivet selvom opvæksten var forbundet svigt eller uforudsigelige fra nære relationer
  • Undgå et brud ved at udvikle forståelsen for dig selv, din partner og skabe rum til at kommunikere bedre, respektere hinanden og finde vej gennem de konflikter, der står i vejen for et trygt og intimt parforhold
  • Genskabe tilliden til parforholdet også efter en skilsmisse, hvor du er blevet såret, uretfærdigt behandlet eller er kommet i kontakt med sider af dig selv du gerne vil arbejde med.

I parforholdet kan vi skabe en base som giver kærlighed, tryghed, intimitet, momenter af dyb lykke, tilknytning og kontakt til et andet menneske. 

Det er stedet hvor vores behov for bekræftelse, seksuel nydelse og måske familiedannelse sker. 
OG! 
Det er – eller kan også være - stedet hvor vi er allermest sårbare, vrede, sårede, ensomme og alene med vores behov. At se og forstå hinandens behov giver mulighed for at handle eller måske opdage gamle mønstre som skygger for nutidens kærlighedsliv.

Parforholdet er en relation, der kommer tæt på os som mennesker og vi har brug for at vise hvem vi er og vores inderste behov. Samtidig er det et sted, hvor vi kan udvikle os, opleve nærhed og dyb kærlighed, som igen ruster os til at have integritet og rummelighed i andre relationer – fx med børn, familiemedlemmer, kollegaer, chef/ansatte og venner.

 

Prøv at opleve parterapiens gode effekter på hverdagen.

  • Jeg arbejder oplevelsesorienteret. Det vil sige, at jeg tager udgangspunkt i det I oplever og har på sinde her-og-nu.
  • Jeg faciliterer jer som par ind i en samtale, hvor I kommer ind til sårbare områder så I hver i sær kan undersøge hvad der sker i jer selv og hvad I har behov for.

Jeg er psykoterapeut (4-årig uddannelse med fokus på eksistentiel terapi, gestaltterapi og oplevelsesorienteret familieterapi) 


Siden 2001 har jeg arbejdet fuldtids med individuel terapi og gruppeterapi i Blå Kors, Roskilde Amt og Roskilde Kommune og de seneste år har jeg arbejedet med parterapi i egen praksis.

 

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere