Camille Namaste - Coach, Traumeterapeut, Kropsterapeut

Camille Namaste

Coach, Traumeterapeut, Kropsterapeut

4 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Det er aldrig for sent at give slip på de traumer, du har med dig. Også selvom du synes, du har prøvet ALT.. Camille Namaste - Coach, Traumeterapeut, Kropsterapeut

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Terapi hos Camille Namaste

 

Hvad er traumeterapi og breathwork?

Det er holistisk terapi, som bunder i gennemarbejdet teori med respekt for det hele menneske. Med stort fokus på at skabe forbindelse mellem krop og sind. Ment på den måde, at der er en sammenhæng mellem, hvorfor du lige præcis har ondt i skulderen, fordi det afspejler en følelsesmæssig udfordring. Og kroppen er også vigtig at se på, fordi en ubalance i kroppen, kan sagtens give følelsesmæssige udfordringer.

 

Selvom alt dét, jeg underviser i, bunder i gennemarbejdet teori, så er ALLE workshops og behandlinger mega intuitive. Der er ingen forventninger til dig - vi ser blot på, hvad du ønsker, er klar til og hvad du har brug for. Det er den største og fornemmeste opgave for mig - at tune mig ind på dig.

 

Kroppen inddrages både ved åndedrætsterapi, som er Breathwork der er en genvej til din underbevidsthed, så du kan spotte PRÆCIS, hvad der spænder ben for dig, så du kan opnå større livsflow. Skrælle de følelsesmæssige lag og definitivt give slip på dét, som gør ondt i kroppen og i livet. 

 

Åndedrætsterapien kombinerer intuitiv bevægelse, akupressur og er i bund og grund energiarbejde. Arbejdet med at skabe flow i hele kroppen, dér, hvor du muligvis (ubevidst) har lukket af, fordi det var for smertefuldt at føle.

 

Spirituel mentoring er i kombination med traume-/åndedrætsterapien, fordi vi som oftest har brug for at sætte ord på vores indre. Og når vi giver slip på gamle ting, så er det fantastisk at kombinere det med mentoring (samtale coaching), så vi samtidig kan give slip med sindet ved hjælp af positiv psykologi, NLP og energiarbejde.

 

Hvorfor har jeg valgt denne vej?

Siden jeg var helt lille, har jeg altid haft et ønske om at hjælpe andre mennesker. Det førte mig i mange år til at være den største, sensitive pleaser. Men min egen vej til større healing af traumer, frihedssøgen og leve i hjerteenergi, er blevet min største og vildeste passion. Det har været store omveje, men alt sammen en større del af, at jeg er endt her. Det er jeg mega taknemmelig for, og jeg elsker at guide andre på vejen til større frihed, given slip og at lytte til hjertet.

 

Hvad betyder mit arbejde for mig?

Det er noget af det bedste i hele mit liv. Det er ikke blot et arbejde, det er min største passion. Jeg ved, at det er en af grundene til, at jeg lige præcis er her på jorden. Min passion fylder mig op, og det er den største ære at støtte, guide og hjælpe andre med at give slip og finde hjem til dem selv.

 

Hvad kan jeg tilbyde, som er anderledes end andre?

Mit fokus er på at heale de gamle følelser, som vi aldrig fik lov eller turde udtrykke, da vi enten var børn/unge eller var udsat for chokerende situationer (eller deciderede traumer). 

 

Dette gælder især sensitive kvinder, fordi vi som samfund har haft svært ved at rumme det følsomme, sanselige og dét at tage livet ind på en hel anden måde. 

 

Mange af os har prøvet at passe ind for ikke at blive udstødt. Hvilket har sørget for, at vi har lagt låg på os selv. Holdt vrede, sorg, frustration og endda glæde tilbage (fordi vi som senstive jo også kan mærke glæden enormt meget). 

 

Derfor er det min største mission at hjælpe, støtte og guide andre til at give slip på gamle traumer, ubehagelige oplevelser, smelte hæmmende overbevisninger væk. For netop dér, når vi har arbejdet med at skrælle de følelsesmæssige lag af, som vi har pålagt os, så kan vi leve rent fra hjertet med passion, visdom og vores sande jeg <3

 

Andre væsentlige ting omkring behandlingen

Jeg er gået vejen selv, hvilket giver mig større rummelighed og forståelse. Det betyder meget for mig, at jeg er dét, jeg underviser/guider i. 

 

Jeg er selv mega sensitiv, og har derfor også større forståelse for udfordringerne, som hører hertil og hvilken gave, det samtidig er. Derfor er det altid sensitive kvinder, som kommer til mig.

 

Sensitiviteten er en gave i mine øjne, da den øger sanseligheden for alt dét, som ikke bliver sagt, men kun kan føles i vores samtaler og sessioner/workshops.

 

Vejen har været lang og har ført mig til flere uddannelser/kurser inden for krop, alternativ behandling og terapiformer, som jeg benytter.

Vejen frem er i min verden at se sammenhængen mellem krop og sind. Hvordan vores sind har indflydelse på vores krop. Især ifht hvordan tidlige traumer, ubehagelige oplevelser ændrer vores person og kropsholdning.

 

Kontakt mig og få en kort snak om terapien hos mig, ser frem til at møde dig.

Klientudtalelser

Nana Klitgaard - "Wow det var en dyb oplevelse. Jeg anede ikke at min krop stadig gemte på en traumatisk oplevelse fra jeg var 7 år, hvor jeg blev indlagt med falsk strubehoste og ikke kunne trække vejret. Jeg oplevede i sessionen hvordan min hals og luftrør snørrede sig sammen. Med Breathwork og Camilles nærvær kunne jeg trygt blive i følelsen og den fysiske fornemmelse og det hele gav slip. Det var blot en af de mange kropslige og følelsesmæssige fornemmelser og foreløsninger jeg oplevede i denne intense behandling. Det kan så meget anbefales. Jeg følte mig helt tryg i Camilles nærvær"  Læs mere  Læs mindre

Lizette Olsen - "Jeg fik en hjertelig og varm velkomst af Camille, derefter en grundig information om hvad og hvordan Breathwork er. Under selve sessionen sad Camille ved min side og guidende mit åndedræt, når det “gik i stå”, hun tørrede min tårer, gav mig den modstand jeg havde brug for, da det var nødvendigt, hun holdt min hånd, var nærværende på en kærlig og støttende måde. Helt vidunderlig fantastisk behandlingsmetode til trauma release. Det føltes så trygt og dejligt, at have Camille ved min side under denne helt vidunderlige rejse/transformation. Efter sessionen føltes min krop let, glad, opløftet, mega træt og på samme tid fuld af energi – som havde hele min krop været igennem en vild orgasme. Vi blev enige om, at det var orgasme på celleplan. En så fed vild oplevelse, ingen tvivl om, at der blev rykket ved gamle traumer. Tak Camille <3"  Læs mere  Læs mindre

Inge Vejrup - "Jeg har været så heldig at opleve en Breathwork session hos Camille, og det har været en kæmpe oplevelse! Jeg var en lille smule nervøs og kendte intet til Breathwork i forvejen, men Camille guidede mig på en utrolig tryg og tillidsvækkende måde. Der var dyb respekt for mine grænser, og Camille var hele tiden meget opmærksom på, hvad jeg sagde med ord, og hvad min krop sagde, og jeg endte med at give mig meget mere hen til processen, end jeg havde forestillet mig. Efter sessionen var jeg målløs over, hvor meget det havde forløst. Jeg kunne ligefrem se det i mine øjne! Jeg kan varmt anbefale Breathwork hos Camille! <3"  Læs mere  Læs mindre

Isshina - "Camille er professionel og har stor viden i det hun formidler. Camille er nærværende, besidder stor intuition og er tilstede for den enkelte. Camille møder dig fra hjertet, der hvor DU er. Camille er et meget generøs, hjertevarm og givende menneske, og det bærer hendes workshop i den grad præg af. Der er en tryg og tillidsfuld atmosfære så det er nemt at overgive sig til det som opstår."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere