Camilla Schrøder - Psykolog

Camilla Schrøder

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Sygdomsramte og pårørende, eksistentielle udfordringer, tab og kriser, stress, tristhed, - omvæltninger i tilværelsen kræver særligt fokus, krop og psyke. Camilla Schrøder - Psykolog

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE TILGÆNGELIG. 

Autoriseret psykolog, uddannet fra Københavns Universitet i 1998 og godkendt specialist i sundhedspsykologi 

Jeg har særlig ekspertise indenfor problemstillinger knyttet til dét at være ramt af fysisk sygdom – eller at være pårørende til én der er ramt - og med arbejdet med eksistentielle udfordringer efter omvæltninger i tilværelsen; relationer, helbredsmæssigt, arbejdsrelateret, stress, tab, sorg og krise 

Min mangeårige erfaring indenfor revaliderings- og sundheds/sygdomsområdet har jeg blandt andet opnået som supervisor og underviser af både patienter, læger og sygeplejersker på sygehusafdelinger (kræft, lungemedicinske,kirurgiske afdelinger) samt medicinstuderende. 

I min nuværende praksis arbejder jeg med psykoterapi og rådgivningssamtaler, supervision af sundhedsfagligt personale, ledelsesudvikling, undervisning og kurser. 

Jeg tilbyder: 

  • Individuel terapi og rådgivning
  • Parterapi
  • Supervision
  • Coaching
  • Undervisning/kurser.

Yderligere information finde på min hjemmeside.

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte, men også at klikke på linket "Ring mig op" - så kontakter jeg dig.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere