Camilla Qwist - Coach, Stresscoach

Camilla Qwist

Coach, Stresscoach

Slagelse, Videosamtale , GoMentor 24/7

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Værdiafklaringsproces 1.995 kr. Aftal tid

1:1 forløb 2.100 kr. Aftal tid

Stressforløbet mindre stress mere overskud 4.660 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 124 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 249 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle ugens 7 dage.

GoMentor 24/7 Live 349 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Videosamtaler

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Forløb på 3 x 60 minutter (GoMentor videosession) 1.800 kr. Aftal tid

Værdiafklaringsproces (GoMentor videosession) 1.995 kr. Aftal tid

Ved du hvad der er vigtigt i dit liv? 

Dine værdier er som en indre GPS, det er dem du navigere ud fra (uanset om du er bevidst om dem eller ej). Vi har alle nogle værdier som vi bruge, når vi fx skal træffe beslutninger, så tjekker vi lige ind med værdierne og de hjælper os til at vælge. 

Vores værdier ændrer sig løbende, og derfor kan det være godt liget at tjekke ind med dem løbende. Fx når der er sket store ændringer, det kan være efter stress, skilsmisse, børnene flytter, du får nyt job, flytter eller lign. Jeg tjekker dem selv 1-2 gange årligt. 

Hvis vores liv ændrer sig og vi "hænger" fast i nogle gamle værdier, så er det at vi kan føle vi ikke helt lever det liv vi gerne vil - at noget føles u-autentisk. Eller vi bare ikke er bevidste om vores værdier. 

Fx. kan vi sige til os selv at familien er det vigtigste for os, men gang på gang ser vi os selv vælge familien fra til fordel for fx arbejde. Det kan skyldes, at du fx har en værdi der hedder anerkendelse eller succes, som du opnår på dit job, men ikke føler hjemme hos familien, og den værdi ligger højere på din liste end familie, så vil du vælge det først.  

Vil du gerne have styr på dine værdier, så du lever det liv du gerne vil, så er det denne "pakke" du skal vælge. 

På 3 timer kommer vi igennem:

 • Hvordan dine værdier ser ud nu, deres rækkefølge og konsekvenser ved denne rækkefølge.
 • Du finder dine nye værdier og deres rækkefølge, så du har styr på hvad du skal navigere efter
 • Hvordan du  i praksis skal begynde at leve efter dine værdier. 

stress forløb online (GoMentor videosession) 4.660 kr. Aftal tid

Føler du dig stresset?

Dette forløb er for dig der føler dig stresset i hverdagen og gerne vil gøre noget inden "det er for sent". Forløbet er også til dig der frygter en sygemelding eller er sygemeldt med stress. 

Når man er stresset, har man brug for hjælp til at komme ud af det, så du skal ikke se det som et nederlag, istedet er det super stærkt af dig at række ud og bede om hjælp til at komme videre. 

På dette forløb kommer vi igennem følgende:

Et overblik over dit liv lige nu

Som stresset kan man let få opfattelsen af at intet fungere i ens liv, sådan er det ikke altid, så det er godt at starte med et overblik.

Skab ro

Der udover ser vi sammen på, hvordan du kan få skabt noget ro i dit liv. Det er første skridt i håndtering af stress. Da stressen skal dæmpes før du kan arbejde med andre ting. 

Stressfaktorer

Du lærer hvilke faktorer der stresser dig. Ofte er det ikke en ting, men flere ting, der til sammen giver alvorlig stress. Når du lærer hvilke ting der stresser dig, så kan du også få redskaber til at håndtere det. 

Stress symptomer

Du lærer også dine stress symptomer at kende. Det er vigtigt da det er de små signaler der hjælper dig til at "fortælle" du er på vej mod stress, og det er tid til at gøre noget andet. Så det er en vigtig brik i stresshåndtering.

Balance

Vi afslutter med at se på hvad der skal til for at du kan holde balancen fremover, så stressen ikke vender tilbage. 


Glæder mig til at hjælpe dig på vej

Kærligst Camilla

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Drømmer du om at skabe mere balance i hverdagen? Mindre stress og mere overskud og glæde? Camilla Qwist - Coach, Stresscoach

Beskrivelse

Er din hverdag stresset og føler du aldrig helt du slår til?

Føler du dig træt og udkørt og altid bagud?

 

Kan du genkende dig selv i et eller flere af følgende udsagn:

 • Jeg føler jeg kæmper for at få hverdagen til at hænge sammen, men er aldrig tilfreds.
 • Jeg er ikke den mor jeg gerne vil være og ender alt for ofte i at snerre eller skælde ud, eller sige "lige om lidt". Selvom det jeg drømmer om at være er en nærværende, omsorgsfuld og kærlig mor
 • Jeg vrisser af min partner, når han siger noget til mig, også selvom jeg inderst inde godt ved han prøver at hjælpe mig, men ALT føles bare som et krav, jeg ikke kan leve op til.
 • Jeg knokler på arbejde og føler mig ofte udnyttet, og ikke værdsat
 • Jeg ser ikke mine veninder nok, for jeg orker det ofte ikke, når i har lavet en aftale.
 • Jeg ville ønske jeg var lidt mere glad.
 • Jeg er træt og føler mig altid bagud.
 • Jeg har en indre stemme, der kritiserer og dømmer mig.
 • Jeg føler aldrig jeg gør det godt nok.

 

Så er du ikke alene. Desværre kan man sige, er der mange der oplever det samme. At hverdagen føles tung og presset. Du har måske forsøgt med forskellige tiltag: lavet lister, forsøgt at meditere, sige pyt, læst et hav ef selvhjælpsbøger, men føler ikke de har hjulpet. Måske tværtimod.

 

Genkender du også disse sider af dig selv eller høre andre beskrive dig som perfektionisten, altid gør mere end du skal (præstation), gerne vil have alle andre kan lide dig eller gøre andre glade hele tiden (pleasersiden).

 

Er du hende, der altid sætter andre før dig selv, og godt ved det ikke er sundt for dig, men ikke ved hvad du gør i stedet for. Har du mand, børn, hus og et okay job, hvor det udadtil ser rigtig fint ud, men indeni i dig føles det ikke sådan.

 

Du er ikke alene, selvom det måske føles sådan.


Jeg kan og vil gerne hjælpe dig ud af denne tilstand. Jeg kalder det, at finde tilbage til sig selv. Finde tilbage til det der er vigtigt for dig, det der gør dig glad, og det der føles rigtigt for dig. Samt genfinde troen på , at du er helt okay, som du er.

 

Den hjælp jeg tilbyder er den coachende tilgang. Det betyder, at jeg tager udgangspunkt i den forandring du ønsker at skabe. Jeg stiller spørgsmål og viser dig nye vinkler i forhold til din udfordring, så du bliver i stand til at gøre det, der skal til for at skabe forandring.

 

Jeg er den der holder fast, dykker lidt dybere, støtter og opmuntrer dig under din process.

 

Lidt om mig:

Jeg er mor til 2 drenge, og har været "gået ned med stress" et par gange før jeg rigtig lærte at passe på mig selv. Jeg forsøgte at vise glansbilledet udadtil, men indeni var der kaos og en følelse af aldrig at være god nok. Jeg kæmpede og kæmpede, for at få det hele til at hænge sammen, og troede at hvis jeg bare lige gjorde lidt mere, så skulle det nok lykkes. Men jeg tog helt fejl.

 

Jeg skulle ikke gøre mere, men mindre.

 

Jeg har i min proces måtte lære at sige fra og sætte mine grænser, jeg har måttet lære at prioritere hvad der er vigtigt for mig og acceptere at jeg ikke "kan alt på en gang", jeg har måttet lære at passe på mig selv, elske mig selv, acceptere mig selv, og være lige så kærlig og omsorgsfuld overfor mig selv, som jeg er overfor andre. Det har ikke været nemt, og jeg lærer stadig, men det er det hele værd.

 

Det vil jeg gerne hjælpe dig med, at nå dertil hvor du ved hvad der er vigtigt for dig i dit liv, og dernæst lære at leve efter det, og tillade dig selv at sætte dig og dine behov først, og accepter at du "bare" er et menneske, der gerne må lave fejl og være træt og sige nej:-), så du kan skabe plads til at sige ja til de rigtige ting for dig, og vide at du godt kan tåle at have travlt og blive presset uden at gå ned med stress, men at det kræver du også prioritere opladningstid. 

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere