Camilla Weinvig Nissen - Psykolog

Camilla Weinvig Nissen

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Bliv stærkere til at navigere som styrmand i dit eget liv - samtaleterapi tilbydes til børn, unge, voksne og familier af autoriseret psykolog. Camilla Weinvig Nissen - Psykolog

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE TILGÆNGELIG

•  Jeg lægger vægt på at møde andre med åbenhed og anerkendelse – det skaber den gode dialog.

•  Jeg har fokus på en høj faglig kvalitet – det skaber resultater.
•  Jeg brænder for menneskers personlige udvikling– derfor blev jeg psykolog. 

Jeg er uddannet psykolog og er autoriseret. Har en 2 årig kognitiv adfærds terapeutisk efteruddannelse og er uddannet Business coach.

Der kan være mange sten på livets vej, og det kan være svært at finde kursen til ”det gode liv”. De fleste problemer klarer vi selv, men ind imellem oplever mange af os at stå i en situation, hvor velmenende råd fra familie og venner ikke slår til.

Har du problemer, du ikke kan se dig ud af? – Skilsmisse/ parforhold/familie, opsagt fra jobbet eller…

Har du været ude for traumatiske hændelser? – Overfald, vold, trusler, incest eller….

Har du psykologiske lidelser, som kræver en fagudlært specialist? – I dag opererer vi med mange diagnoser, men heldigvis kan langt de fleste afhjælpes med en effektiv terapeutiskbehandling.

Måske har du bare lyst til at blive lidt klogere på dig selv? – Øge din selvindsigt og selvudvikling, så du bliver bedre rustet til at møde fremtidens udfordringer.

Jeg arbejder med sigte på at give dig nogle brugbare værktøjer, så du bliver styrket i at håndtere de barrierer, der kan hindre dig i at komme positivt videre i livet hvad enten du er ung eller voksen.

Terapi for Unge

Jeg har arbejdet med udsatte børn og unge siden 2004 – bl.a. via mit arbejde på specialinstitution, på krisecenter for voldsramte kvinder og børn og senest som privat-praktiserende psykolog.

Min erfaring spænder over alle niveauer af angst, stress, depression og ADHD, og jeg har gode erfaringer med, hvordan disse unge kan komme videre i livet på en god måde på trods af det, der gør ondt lige nu.

Jeg har en stor indsigt i unge, der har været ude for traumatiske hændelser som incest, vold, tab af forældre/ søskende, far og mor, der drikker m.v. og hvordan man som ung kan lære at tackle disse hændelser uden selv at gå i stykker.

Mange unge tumler med problemer som mobning, forældres skilsmisse, kærestesorger, lavt selvværd, manglende selvtillid osv. og jo hurtigere man støtter op omkring disse unge med professionel hjælp, des større er chancerne for at vende situationen og skabe kvalitet i livet.

Terapi for Voksne

Vores moderne samfund medfører stadig stigende krav og forventninger, som kan resultere i stress, depression, angst, parforholdsproblematikker, skilsmisser m.v.

Vi rammes også af belastningsreaktioner på f.eks. dødsfald, sygdom, ulykker, vold og trusler, ligesom vi kan opleve arbejdsrelaterede problematikker og belastninger, der udløser lavt selvværd/selvtillid og identitetsproblematikker, som hindrer os i at leve det liv, som vi virkelig ønsker.

Et terapiforløb hos en psykolog kan være den håndsrækning, der hjælper dig tilbage på sporet, så udfordringerne fremover bliver til at håndtere på en god og konstruktiv måde. 

En psykolog kan også fungere som en effektiv sparringspartner til dig, som ”bare” ønsker at arbejde med din personlige udvikling.

Kognitiv adfærdsterapi - hvad er det? 

Kognitiv terapi er en af vor tids mest effektive behandlingsmetoder af angst, stress, depression, søvnproblemer, spiseforstyrrelser, OCD, ADHD samt PTSD.

Den kognitive terapi bygger på sammenhængen mellem tanker, følelser, adfærd og fysiske reaktioner. At blive opmærksom på sammenhængen mellem disse faktorer medfører en bevidstgørelse om de forskellige aspekter, der fastholder dig i en ond cirkel.

I det kognitive forløb vil din selverkendelse øges og give dig en øget følelse af kontrol og styrke dit selvværd og din livskvalitet.


Med andre ord: Du bliver stærkere til at navigere som styrmand i dit eget liv.

Ring - eller brug henvendelsensknappen "ring mig op" - så kontakter jeg dig hurtigst muligt

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere