Camilla Glarkrog - Psykoterapeut MPF

Camilla Glarkrog

Psykoterapeut MPF

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg er pædagog, og uddannet Dynamisk relationsorienteret psykoterapeut. Jeg arbejder med unge, børn og deres forældre. Camilla Glarkrog - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Denne mentor er ikke aktiv på GoMentor - Kontakt support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Er du forælder, og har du svært ved at håndtere eller forstå dit barn (0-10 år) og dets måder at reagere på? Vil dit barn ikke høre efter, og opstår der nemt magtkampe, hvor dit barn insisterer på at bestemme selv, og hvor du ikke kan give efter? 

Er dit barn (11-18 år) ofte ked af det, eller meget vred? Eller har du en fornemmelse af mistrivsel eller mobning?

Isolerer dit barn sig mere end andre, og har du svært ved at nå ind?

Er dit barn i klemme i jeres skilsmisse? Er der mange konflikter og magtkampe?

Jeg har stor erfaring med børn og unge, igennem mit arbejde som pædagog, deres psykiske- og kognitive udvikling og deres reaktionsmønstre.

Børn er meget loyale over for deres forældre, ofte meget mere end vi tror, og kan derfor få stor gavn af samtaler med en terapeut. De kan snakke frit om de svære ting i deres liv uden at gøre nogle kede af det, og vi kan sammen evt. snakke med jer forældre, så I kan få  en gensidig forståelse for hinanden, og en god stemning i jeres hjem igen.

Er du et ungt menneske med noget i livet, som er svært? 

Har du oplevet noget som barn, som påvirker dig, og som er svært at slippe af med?

Er du presset i din hverdag med alle de valg, som der hele tiden er?

Oplever du noget lige nu, som ryster dig?

Samtale med en terapeut, kan give ro og overblik og følelsen af at blive set og hørt præcis, som man er.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere