Camilla Glarkrog - Psykoterapeut MPF

Camilla Glarkrog

Psykoterapeut MPF

Løkken, Online

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Børn og forældre 900 kr. Aftal tid

Tiden kan variere fra 60-90 min afhængigt af barnet.

Parterapi 900 kr. Aftal tid

Individuel samtale (barn) 600 kr. Aftal tid

Individuel samtale (voksen) 600 kr. Aftal tid

Individuel samtale

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 17 08

89 87 17 08

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel online samtale (voksen) (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 17 08

89 87 17 08

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Jeg er uddannet Dynamisk relationsorienteret psykoterapeut og pædagog. Jeg arbejder med det hele menneske, Nu´et og den dynamiske fortid. Camilla Glarkrog - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Individuel terapi:

Har du depression, angst eller stress? Eller føler du dig ikke rigtigt glad, men kan ikke finde ud af hvorfor?

Har du lavt selvværd, føler du dig ikke god nok, taler du hårdt til dig selv inden i? Er det vigtigt for dig, at alle kan lide dig, for at du kan være tilfreds med dig selv? 

Har du oplevet noget i dit liv, som bliver ved med at dukke op og forstyrre dig?

Har du svært ved at sætte grænser for dig selv? Opdager du først sent, at du er blevet ramt af noget, som andre har sagt eller gjort, og får derfor ikke gjort noget ved det?

Føler du ofte at det er din skyld, hvis noget går galt?

Psykoterapi er en virksom måde at få bearbejdet sine følelser på, så man kan få en større forståelse af sig selv og igen blive glad og tilfreds.


Er du forælder, og har du svært ved at håndtere eller forstå dit barn (0-10 år) og dets måder at reagere på? Vil dit barn ikke høre efter, og opstår der nemt magtkampe, hvor dit barn insisterer på at bestemme selv, og hvor du ikke kan give efter? 


Er dit barn/den unge (11-18 år) ofte ked af det, eller har du en fornemmelse af mistrivsel eller mobning?

Isolerer dit barn sig mere end andre, og har du svært ved at nå ind?

Er dit barn i klemme i jeres skilsmisse? Er der mange konflikter og magtkampe?

Jeg har stor erfaring med børn og unge, igennem mit arbejde som pædagog, deres psykiske- og kognitive udvikling og deres reaktionsmønstre.

Børn og unge er meget loyale over for deres forældre, ofte meget mere end vi tror, og kan derfor få stor gavn af samtaler med en terapeut. De kan snakke frit om de svære ting i deres liv uden at gøre nogle kede af det, og vi kan sammen evt. snakke med forældrene, så der kan komme en gensidig forståelse for hinanden, og en god stemning i hjemmet igen.


Som par kan man ind imellem opleve kriser og dårlige perioder. Ofte har man følelsen af at være gledet fra hinanden, der er mange skænderier og man bliver hurtigt irriteret på hinanden. Sexlivet er ikke eksisterende og lysten til hinanden er væk. Måske er der kommet børn til og man føler, at den anden ikke er den samme som før.

Parterapi er en mulighed i parforholdet til at lære at snakke sammen om det, der er vigtigt. Et godt parforhold kræver mod,  arbejdsomhed, omhyggelighed og åbenhed. Som par er det vigtigt at lære at tale ud fra sine egne følelser i stedet for at lægge skyld og ansvar over på den anden. Det vil som regel ende i store og nedbrydende skænderier. I terapien kan man finde sig selv og hinanden igen.Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.