Camilla Böcher - Psykolog

Camilla Böcher

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Camilla Böcher - Psykolog

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil

 

På visse tidspunkter i livet kommer vi ud for problemer eller oplevelser, som kan være svære at håndtere, og hvor den hjælp, vi normalt får af familie og venner, ikke er tilstrækkelig til at hjælpe os igennem den vanskelige situation, vi befinder os i. 

Mange mennesker vælger da at gå til psykolog. 
Fordelen ved at gå til psykolog er, at man taler med en person, som kan forholde sig upartisk til problemstillingerne, og som har ekspertise og erfaring i forhold til psykologiske problemer.

Jeg er uddannet psykolog i 2003 med speciale i angst.

Siden 2004 har jeg været selvstændig privatpraktiserende psykolog og har haft samtaler med mennesker med mange forskellige problemstillinger, f.eks. 

 • Angst
 • Fobier
 • Stress
 • Depression
 • Lavt selvværd
 • Problemer i parforhold
 • Vanskeligheder i familien
 • Misbrug
 • Sorg og krise
 • Personlighedsforstyrrelser
 • Seksuelle overgreb
 • Spiseforstyrrelser.


Jeg har en fortid som udøvende musiker og har derfor stor indsigt i udfordringerne med at optræde, præstationsangst og perfektionisme. 

Som udgangspunkt er min metode kognitiv adfærdsterapi. 

I kognitiv adfærdsterapi fokuserer vi på sammenhængen mellem vores tanker, følelser, krop og adfærd. Når vi for eksempel opfatter noget som farligt (tanke), bliver vi bange (følelse), og vores krop reagerer med angst (fysiologi). De fire komponenter indvirker på og forstærker hinanden og bekræfter os i, at vi er i fare. 

Denne mekanisme er vigtig for vores overlevelse, men nogle gange kan vores fortolkninger af verden være uhensigtsmæssige eller fejlagtige. Det kan skyldes, noget vi har lært tidligere i vores liv, eller at vores tænkning er påvirket af for eksempel angst, depression eller stress. 

I terapien arbejder vi med at finde frem til, hvad det lige præcis er for tanker, der dukker op i de kritiske situationer. Vi ser på hvilke følelser, tankerne udløser, hvilke kropslige reaktioner de fremkalder, og hvordan du handler i situationerne. 

Dette giver et billede af, hvad der skal arbejdes med. Ud fra dette lægger vi en plan, der har som mål at ændre din opfattelse af de svære eller angstfremkaldende situationer og at styrke din vurdering af dig selv og dine muligheder for at klare situationerne. 

Jeg har både individuelle samtaler og samtaler med par og udbyder supervision til psykologer med henblik på autorisation. 

Jeg tilbyder desuden coaching: 

 • Coaching af medarbejdere og ledere
 • Løsning af samarbejdsvanskeligheder
 • Kommunikation

Coaching er personlig individuel rådgivning for mennesker i erhvervslivet. I coahing tager man udgangspunkt i en konkret problemstilling og arbejder sig frem mod et mål. 

Coaching er en mulighed for mennesker, der ønsker at udvikle sig som ledere, som medarbejdere eller som selvstændige ved at skabe bevidsthed om uudnyttede potentialer og ressourcer.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere