Britta Guldberg - Coach, Terapeut

Britta Guldberg

Coach, Terapeut

Aalborg

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Britta Guldberg 700 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg er konfliktcoach - så min styrke er at hjælpe jer til at I sammen får løst jeres private eller arbejdsmæssige konflikter eller kriser. Britta Guldberg - Coach, Terapeut

Beskrivelse

Jeg er konfliktcoach - så min styrke er at hjælpe jer til at I sammen får løst jeres private eller arbejdsmæssige konflikter eller kriser. Konflikter skal håndteres, ikke ignoreres.

Det er meget lettere at håndtere konflikter, så længe de endnu handler om det, der er konfliktens baggrund, før den bliver personlig eller ligefrem fjendtlig.

Er du i konflikt med f.eks. din partner, et familiemedlem, en ung i familien, en kollega eller din chef? Har du et udestående med din nabo – eller er samarbejdet med din håndværker gået i hårdknude? Eller har du en helt anden konflikt?

Uanset hvad, så kan jeg hjælpe med en optimal løsning.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere