Bo Staal - Stresscoach, Coach - GoMentor
Bo Staal - Stresscoach, Coach

Bo Staal

Stresscoach, Coach

Odense S

6 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Privat coaching 800 kr. Aftal tid

Har du brug for at jeg kommer ud til dig, så kører jeg gerne, kontakt mig, så finder vi ud af det.

Virksomheds coaching 1.250 kr. Aftal tid

Der kan vælges at købe et klippekort med 20 klip, prisen vil være 1000 kr pr. klip, og de kan fordeles ud på medarbejderne.

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 04 03

89 87 04 03

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Bo Staal - Stresscoach, Coach

Beskrivelse

Mennesker er forskellige, oplever sine egne særlige problemer (det nogle kalder "udfordringer") og har brug for individuelle løsninger.


 

Med Stresscoaching lærer du at styre dine tanker og følelser, 

så dine tanker og følelser bliver dine hjælpere, 

fremfor noget som stresser dig.

 

Stresshåndtering

Det er OK at have travlt også når det giver kortvarig stress.

Når du oplever stressen varer ved eller tager til over tid, skal du være opmærksom og reagere på det.

Signalerne for stress er individuelle, men de fleste kan genkende nogle af nedestående:

  • Du har travlt, men når ikke noget.
  • Mistet glæden ved de ting, som du ellers plejer at elske.
  • Du glemmer ting.
  • Har mistet dit overblik
  • Det er svært at sove.
  • Dit hjerte hamrer.
  • Tankemylder
  • Mindre social
  • Bliver lettere irriteret (nogle bliver mere aggressive).

 

Tag dig selv alvorligt i tide, vi kan tage det i opløbet.

 

Er du allerede sygemeldt, er det vigtigt du kommer hurtigt i gang med at behandle din stress langsomt.

 

Er du fortsat i tvivl om signalerne skyldes stress? Så læs i mine klientudtalelser, hvad mine tidligere klienter har fortalt om deres situation.

 

Ledercoaching

Der er forskellige årsager til hvorfor man som leder søger coaching. Men fællestrækket er ønsket om, at der skal ske ændringer. Det kan være et ønske om stærkere relationer, større målopfyldelse, bedre gennemslagskraft eller målet kan være at fremme arbejdsglæden.

 

Ved coaching hos mig, vil du blive udstyret med redskaber, der hjælper dig til at nå målet.

 

Jeg hedder Bo Staal og er uddannet stresscoach.

Dertil har jeg internationalt godkendte certificeringer som coach, NLP Master Practitioner og 4MAT Mastering Training design.

 

Jeg har arbejdet som coach, underviser og foredragsholder i over 10 år.

Oprindeligt er jeg uddannet pædagog og har arbejdet 8 år som leder.

 

Jeg hjælper mennesker med at fjerne og forebygge stress.

Klientudtalelser

Rasmus Skovmand – skuespiller & daglig leder, teaterfabrikken - "Staalsat var mit første møde med coaching. Jeg stod i en situation hvor jeg skulle tage et stort valg i min karriere og mit liv generelt. Bo gav mig en forståelse for hele coachingens væsen og tænkemåden der ligger bag. Det har gjort at den coaching jeg har gennemgået både var en øjeblikkelig hjælp til at afklare mig selv til at træffe en stor beslutning, og samtidig har vist mig en række redskaber, som jeg dagligt bruger til at motivere mig selv og mine kontakter. Min drengedrøm, der på et tidspunkt virkede fjernt og uopnåeligt, fik Bo gjort meget virkelig, så virkelig at jeg kunne se vejen derhen. Nu er jeg der. Jeg har selvfølgelig sat nye mål for fremtiden – det ligger i tænkemåden. Bo’s coaching viste mig mulighederne, troen og vejen til at lave nogle gennemgribende forandringer i min hverdag, hvor mine omgivelser følger med og agerer for at støtte min beslutning."  Læs mere  Læs mindre

Vita Andersen, pædagog - "„… jeg har fået en måde til at blive bedre til at stå frem og bruge det til de svære samtaler. Både i arbejde og privat , og i min måde at arbejde med børnene på.”"  Læs mere  Læs mindre

Allis Poulsen, daglig pædagogisk leder i Odense Kommune. - "“Mit coaching forløb med Bo har styrket mig i min leder rolle … hans særlige indlevelse og begejstring for det han laver, gør en forskel!“"  Læs mere  Læs mindre

Måske er jeg lidt nedtrykt - "“Jeg har det faktisk fint – jeg elsker mit arbejde og mine kolleger – der er bare den der uro i kroppen, og så har jeg været lidt nedtrykt på det sidste…”"  Læs mere  Læs mindre

Jeg må tage mig sammen - "“Jeg ved også godt, at det handler om jeg skal blive bedre til at tage mig sammen til at…”"  Læs mere  Læs mindre

Sover bare dårligt - "“Jeg tror ikke jeg er stresset, jeg sover bare dårligt om natten… … jeg trænger vist bare til et par fridage – der er bare ikke rigtig tid til at holde fri…”"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.